Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Bulvár
  Počasívíce >>
Neděle 21. 1.

Sněhové přeháňky
0°C /-3°C
Pondělí 22. 1.

Sněhové přeháňky
-1°C /-6°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Bleskově.cz

Recenze Kamila Fily: Gary Oldman je dokonalý Churchill. Tak moc dokonalý, až to připomíná propagandu

Zobrazit zdroj

Publikováno: 13.01.2018 10:26

Recenze Kamila Fily: Gary Oldman je dokonalý Churchill. Tak moc dokonalý, až to připomíná propagandu

Z Nejtemnější hodiny zkrátka nevyplývá, z čeho Churchillova kontroverze historicky pramenila, říká Kamil Fila.





           


Diskuze k článku Recenze Kamila Fily: Gary Oldman je dokonalý Churchill. Tak moc dokonalý, až to připomíná propagandu

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Bleskově.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Bleskově.cz
Recenze: Do kin vstoupil vítěz Zlatých glóbů, nejvážnější a nejjímavější film režiséra McDonagha (20.01.2018 14:00)
Ikonický Plecháč, dům s rezavou fasádou, má nový interiér. Beton zjemnilo dřevo nebo závěsy (20.01.2018 13:54)
Italský romanopisec Cognetti získal cenu za prózu Osm hor, nedávno ji v českém překladu vydal Odeon (20.01.2018 12:08)
Nenarozené dítě se během ultrazvuku usmálo na své rodiče a zamávalo jim (20.01.2018 11:07)
Rudolfinem se rozezněl rap. Videoartová výstava chce zbořit hranice mezi sociálními bublinami (20.01.2018 09:17)
Jak popsat složité věci běžnými slovy? Pomohl jsem si chystači i tlačiči, říká překladatel (20.01.2018 09:04)
Václav Šilha na své nové výstavě ukazuje kontrast mezi přírodou a mizející původní kulturou (20.01.2018 07:31)
Festival Colours of Ostrava zařídil českou premiéru kapele Calexico. Dorazí i Future Islands (19.01.2018 18:49)
Dříve jsme se Slovákům smáli, dnes tu máme dva až tři Mečiary a v sázce je hodně, říká Vladimír Just (19.01.2018 15:01)
Kvůli opeře nesmím zapomenout, jaký je život. Tenorista Kaufmann vysvětluje, proč rušil vystoupení (19.01.2018 14:51)
Drahošová zaujala manžela zlatým kalhotovým kostýmem, Zemanová se nabídla jako asistentka (19.01.2018 11:27)
Ženy prezidentských kandidátů: Drahošová zaujala kostýmem, Zemanová se nabídla jako asistentka (19.01.2018 11:27)
Vojna jako z Nohavicovy písničky. Unikátní fotky z dob studené války ležely 35 let v archivu (19.01.2018 09:03)
Grafiky, koláže i závěsné básně Jiřího Koláře vystavuje pražská Galerie Moderna (19.01.2018 08:30)
Na ženách je, aby promluvily, na mužích, aby poslouchali, řekl Redford a zahájil festival Sundance (19.01.2018 07:58)
Špičky světové architektury zavítají do Prahy. Řešit budou města, zeleň i bydlení pro uprchlíky (19.01.2018 07:32)
Běžkaři v galerii. Výstava Skol!!! v Liberci oslavuje padesáté výročí závodu Jizerská 50 (19.01.2018 07:00)
Zemřel britský spisovatel Peter Mayle, autor oblíbených knih o Provenci. Bylo mu 78 let (19.01.2018 06:09)
Video: Malíř Hieronymus Bosch ožívá. Multimediální výstava představuje jeho fantasmagorický svět (18.01.2018 18:31)
Nikon chystá špičkovou bezzrcadlovku, nynější objektivy na ni bez redukce nepůjdou, píší weby (18.01.2018 17:57)
V Liberci začala výstava o třicetileté válce, miniaturní grafiky lze prohlížet s lupou (18.01.2018 17:20)
Recenze: Coco je brilantně natočený animovaný film. Se smrtí a jejím mysteriem nakládá vkusně (18.01.2018 13:56)
Galerie Tate Britain pod novým vedením chystá změny. Kompletně převěsí sbírky, oživí fasádu (18.01.2018 13:47)
Český design exceluje na mezinárodním veletrhu. Ideální dům Koldové zaujal prestižní světová média (18.01.2018 12:03)
Český design exceluje na mezinárodním veletrhu. V ideálním domě Koldové hraje hlavní roli světlo (18.01.2018 12:03)
Kino Aero slaví dvacetiny. Promítne filmy od Scorseseho a Godarda, chystá cyklo-koncert Tata Bojs (18.01.2018 11:33)
Opravdu Američanům spadla špionážní družice? Může jít o zastírací manévr, říká odborník (18.01.2018 09:03)
Attentat 1942 bojuje o herního Oscara. Porotu zaujaly osudy civilistů za heydrichiády, říkají autoři (18.01.2018 07:33)
Hra Attentat 1942 vsadila místo střelby na osudy lidí za heydrichiády. Zaujala i malé Američany (18.01.2018 07:33)
Rozhovor: Divadelníci Handa Gote zachraňují svět černou magií, značkovým zbožím a Rain Dancem (18.01.2018 02:30)
Režisér Gus Van Sant na Sundance uvede nový film, ochrnutého kreslíře hraje Joaquin Phoenix (18.01.2018 01:35)
Po 50 letech změna. Izraelské filharmoniky opouští Zubin Mehta, nastoupí mladý dirigent Shani (18.01.2018 00:46)
Recenze: Novinka Filipa Renče a Haliny Pawlowské aspiruje na nejzbytečnější český film roku (17.01.2018 16:46)
Začíná nový ročník soutěže Czech Nature Photo, fotky lze posílat do poloviny února (17.01.2018 16:05)
Obliba frontmana Led Zeppelin v Česku nebere konce. Robert Plant přijede do Pardubic (17.01.2018 12:47)
Chalupeckého cena představila pětici finalistů, jejich díla prý provokují uniformní společnost (17.01.2018 11:58)
Bába z ledu ovládla nominace na Českého lva. Dostala jich patnáct (17.01.2018 11:30)
Bába z ledu ovládla nominace na Českého lva. Dostala jich patnáct. Diváci ocenili Po strništi bos (17.01.2018 11:30)
Tři velké laviny v Alpách byly extrémní a v tomhle období neobvyklé, říká horský vůdce (17.01.2018 11:04)
Lyžaři v Alpách by měli být opatrní. Laviny byly extrémní a v tuto dobu neobvyklé, říká horský vůdce (17.01.2018 11:04)
Výstava Václava Šilhy Na vlnách fotografie propojuje snímky domorodých kultur s životem v Antarktidě (17.01.2018 10:29)
Dolores O’Riordan se chystala nazpívat novou verzi hitu Zombie. Těšila se na to, říká producent (17.01.2018 09:39)
Spisovatel Jaroslav Rudiš dostane prestižní německou Cenu literárních domů (17.01.2018 09:17)
Vznik nové vládni čtvrti není třeba. Výstavním bulvárem Prahy jsou nábřeží Vltavy, říká architektka (17.01.2018 07:36)
Knížka o fanzinech Křičím: “To jsem já.” je jak kronika spiklenectví. Dobře se čte a skvěle prohlíží (17.01.2018 07:00)
Knížka o fanzinech Křičím: “To jsem já.” je jako kronika spiklenectví. Dobře se čte, skvěle prohlíží (17.01.2018 07:00)
Zvědavý pták rozesmál moderátora. A zrušil předpověď počasí v americké televizi (16.01.2018 21:07)
Recenze: Thriller Cizinec ve vlaku je hitchcockovská jízda žánrovými klišé. Sledovat ji ale neomrzí (16.01.2018 18:00)
Co patří do českých korunovačních klenotů? Kam se poděly původní předměty? Vyzkoušejte se v testu (16.01.2018 15:38)
Editors vydali singl Magazine, první po třech letech. Píseň ukazuje na zkorumpované politiky (16.01.2018 12:00)

zobrazit všechny články serveru Bleskově.cz >>



Dnes je Sobota 20.01.2018
Dnes má svátek: Ilona
Zítra má svátek: Běla
východ slunce 07:55
západ slunce 16:33
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít