Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Bulvár
  Počasívíce >>
Pátek 20. 4.

Jasno
23°C /9°C
Sobota 21. 4.

Polojasno
23°C /10°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Bleskově.cz

Zobrazit zdroj

Publikováno:


Odkaz:




           


Diskuze k článku

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Bleskově.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Bleskově.cz
Autor Češtiny 2.0: Místo abychom vyšli do ulic, v klidu krndujeme Prahou a bavíme se na internetu (19.04.2018 12:03)
Skotský hrad byl dva dny uzavřen kvůli rozzuřenému jezevci. Odešel až díky kočičímu krmení a banánům (19.04.2018 11:07)
Oproti idyle romantismu je dnešní svět nezajímavý. Národní divadlo uvádí balet Marná opatrnost (19.04.2018 11:05)
Umí rostliny růst podle strachu či smíchu? Německý umělec Höller to měří na skluzavce (18.04.2018 17:53)
Skromný malíř velkých obrazů Jan Merta vystavuje v Brně. Stále se mu vrací téma Goyovy lampy (18.04.2018 17:32)
V Česku vzniká víc kvalitních staveb než v Polsku, říká autor nejlepšího domu na světě (18.04.2018 13:59)
Jako dítě odmítla fotoaparát, chtěla nafukovací žábu. Teď převezme prestižní fotografickou cenu (18.04.2018 11:57)
Najdi pijáka, vyfoť pijáka, vyzývají vědci veřejnost. Občané mají pomoci se zmapováním klíšťat (18.04.2018 09:57)
Najdi pijáka, vyfoť pijáka, vyzývají vědci veřejnost. Lidé mají pomoci se zmapováním klíšťat (18.04.2018 09:57)
Otec živitel a matka pečovatelka? Klasické rozdělení rolí je pryč, říká režisérka série Čtyři v tom (18.04.2018 07:35)
Jurský park, Čelisti, Indiana Jones. Spielberg jako první režisér utržil přes 10 miliard dolarů (18.04.2018 06:12)
Recenze: Netflix s výpravnými triky oživil sci-fi seriál, který kdysi skončil i kvůli Star Treku (17.04.2018 16:59)
Od úspěšného Expa 58 uběhlo 60 let. Čechoslováci uhranuli Brusel pavilonem, filmem i jídlem (17.04.2018 14:00)
Z hlediště se mi už chystal pomoci kardiolog, říká klarinetista, který u hraní tančí a dělá klauna (17.04.2018 12:31)
Z hlediště se mi už chystal pomoci kardiolog, říká klarinetista. U hraní tančí a dělá klauna (17.04.2018 12:31)
Převrat na Pulitzerových cenách. Za hudbu byl poprvé oceněn raper, mladý Kendrick Lamar (17.04.2018 09:30)
Obrazem: Začínali v Sasazu, teď zaplní O2 arenu. V Praze koncertovali Imagine Dragons (17.04.2018 08:44)
Unikátní expedice ke 100 letům létání: OK-LEX přistane na stovce českých a slovenských letišť (17.04.2018 07:33)
Majestátné vrcholy, ryzí příroda, divoká voda (16.04.2018 22:23)
Ötztal – místo nabité adrenalinem a dobrodružstvím (16.04.2018 22:14)
Sníh, led a zimní zážitky v létě? Ano! V Tux-Finkenbergu (16.04.2018 22:05)
Historie, kulturní, gastronomické i jiné prožitky – to je Salcburk (16.04.2018 21:38)
Miloš Forman vyrůstal jako sirotek. Rodiče mu před jeho očima odvleklo gestapo, zůstal sám (16.04.2018 18:02)
Recenze: Bob Dylan poprvé v Brně. Bez harmoniky, po letech komorní, skvělý (16.04.2018 15:30)
Burgenland – svoboda a příležitosti zalité sluncem (16.04.2018 15:05)
Ropák roku se uděluje v Česku již 25 let. Podívejte se na nejhorší antiekologické počiny (16.04.2018 14:10)
Rakouská zpěvačka Conchita Wurst přiznala, že je HIV pozitivní. Zdravotně si prý vede dobře (16.04.2018 12:58)
Miloš Forman měl pohřeb v neděli v USA. Jeho rodná Čáslav chystá na pátek vzpomínkový večer (16.04.2018 12:22)
Speciál Aktuálně.cz: Život a dílo oscarového režiséra Miloše Formana (16.04.2018 11:44)
Každý by měl vědět, kam v práci utéct a kde se schovat, radí policejní expert pro případ útoku (16.04.2018 11:07)
Recenze: V novém románu Petry Hůlové úřaduje všemocné Hnutí a ženy převychovávají muže (16.04.2018 09:42)
Aktivní dovolená mezi ledovcem, horami a jezerem (16.04.2018 08:24)
Divoká voda a pestrá květena v Saalachalu (16.04.2018 07:57)
V Dolních Břežanech najdete kvalitní stavby a veřejný prostor. Začínají je následovat i další obce (16.04.2018 07:28)
Dolní Břežany dokázaly spojit kvalitní stavby a veřejný prostor. Začínají je následovat i další obce (16.04.2018 07:28)
Recenze: Noel Gallagher se při pražské premiéře držel osvědčeného – jednoduchosti a hitů Oasis (15.04.2018 19:50)
Zemřel filmový režisér Vittorio Taviani. S bratrem Paolem patřil ke klasikům italské kinematografie (15.04.2018 13:06)
Proč fotíš holky? Foť kluky, když je máš rád, poradil kdysi Robertu Vanovi slavný americký fotograf (15.04.2018 11:08)
Svět vzpomíná na Formana. Ozvali se Banderas, DeVito i prezident festivalu v Cannes (15.04.2018 10:48)
Česká pošta si naběhla na vidle, komentují lidé na Facebooku soutěž o reklamní předměty (15.04.2018 09:06)
My byli proti establishmentu. Velký průvodce filmy Miloše Formana od Konkursu po Goyu (14.04.2018 14:34)
Vesmír se rozpíná rychleji, zjistili astronomové. Možná funguje jinak, než si mysleli (14.04.2018 11:03)
Američani nechtěli film bez konce, vzpomínal na svého prvního Oscara Miloš Forman (14.04.2018 09:30)
Američani nechtěli film bez konce, vzpomínal Miloš Forman na začátky v USA (14.04.2018 09:30)
Je nepochopitelné, že dnes někdo stále přemýšlí jen v kontextu malé země, říká slovenská novinářka (14.04.2018 09:07)
Zemřel oscarový režisér Miloš Forman. Českému rodákovi bylo 86 let (14.04.2018 08:06)
Zemřel Miloš Forman. Českému režisérovi bylo 86 let (14.04.2018 07:55)
Kampaň Sahám si na ně každý měsíc lidi učí vyšetřovat gumová prsa a varlata. Vede je tak k prevenci (14.04.2018 07:30)
Originál začínajícího umělce za tisíc, nebo práce klasika za milion? Začal veletrh Art Prague (13.04.2018 17:40)
Islandští fanatici budou řádit v knihovně. Chystají přednášky i virtuální výlet do Grónska (13.04.2018 16:05)

zobrazit všechny články serveru Bleskově.cz >>



Dnes je Čtvrtek 19.04.2018
Dnes má svátek: Rostislav
Zítra má svátek: Marcela
východ slunce 05:04
západ slunce 18:59
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít