Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Bulvár
  Počasívíce >>
Sobota 19. 1.

Polojasno
0°C /-5°C
Neděle 20. 1.

Polojasno
0°C /0°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Bleskově.cz

Zobrazit zdroj

Publikováno:


Odkaz:




           


Diskuze k článku

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Bleskově.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Bleskově.cz
Recenze: Do filmové ponorky jménem Kursk silně zatéká, i když je také napínavá (18.01.2019 10:35)
Kam jet na lyže? Zkuste Řecko i Bosnu. 10 zimních středisek, o kterých jste netušili (18.01.2019 10:10)
V obýváku s Kazmou, Tonyou Graves a Řezníkem. Fotograf portrétoval známé osobnosti (18.01.2019 08:57)
Čech bojuje proti hypotékám a drahým bytům. Navrhl pojízdný domek za 250 tisíc korun (18.01.2019 06:14)
Skaut z fotky: Na Palachově pohřbu nesli studenti státní vlajky, tak jsem zdravil (17.01.2019 20:38)
Pussy Riot v Praze: Útoky na ruskou opozici nás nesmí zastrašit, říká Aljochinová (17.01.2019 18:21)
Jste tlustá! Seniorka nevinným komentářem rozesmála těhotnou Meghan (17.01.2019 17:14)
Zlínští vědci vynalezli přístroj, který zlikviduje mikroorganismy za pár vteřin (17.01.2019 16:59)
Czech Press Photo na výstavě v Karolinu slavnostně vstoupilo do 25. ročníku (17.01.2019 14:38)
Režíruje Coppolová, hraje Murray. Apple natočí film s hvězdami Ztraceno v překladu (17.01.2019 14:15)
Řádil v Tokiu Banksy? Metropole řeší, zda je krysa s deštníkem umělecké dílo (17.01.2019 13:52)
Nemůžete si dovolit byt v Česku? Malebné městečko v Itálii ho prodává za 25 korun (17.01.2019 13:20)
Kašpárek: MasterChef je větší dřina než vařit v kuchyni. Jsem zlý, ale nikdy hulvát (17.01.2019 11:37)
Kašpárek: MasterChef je větší dřina než vařit v kuchyni. V soutěži jsem za toho zlého (17.01.2019 11:37)
Recenze: Jak Francouz Sitruk při pátrání po Palachovi našel na Václaváku dálnici (17.01.2019 09:05)
Striptýz v domově důchodců i seskok padákem. Tak se českým seniorům plní sny a přání (17.01.2019 07:50)
V domovech pro seniory přestalo být tak smutno. Zde jsou příběhy Ježíškových vnoučat (17.01.2019 07:50)
Skauti našli kluka z Palachova pohřbu. Vzdával mu čest skautským pozdravem (16.01.2019 19:30)
Recenze: Nestačí ani Willis, Jackson a McAvoy. Film Skleněný je ušmudlaná podívaná (16.01.2019 18:18)
Konec pojídání pracího prášku i skoků do vody. YouTube začne mazat nebezpečné vtípky (16.01.2019 17:00)
Fotografie a filmy hovoří o černošské kultuře: Rudolfinum představuje Arthura Jafu (16.01.2019 16:47)
Fotografie a filmy hovoří o černošské kultuře: Rudolfinum uvádí Arthura Jafu (16.01.2019 16:47)
Nejlepší českou novinářskou fotkou měsíce se stal snímek piety u Dolu ČSM (16.01.2019 15:07)
Vybrali milion na interaktivní Národní filmové muzeum. Nyní otvírají, i s hologramem (16.01.2019 14:48)
Kupkovu výstavu vidělo 80 tisíc lidí, na poslední dny je prodloužena otevírací doba (16.01.2019 13:19)
Rajlich v Praze vystavuje krásně nesouměrné abstrakce. Věhlas z ciziny doma nedohnal (16.01.2019 12:42)
Roboti v hotelu dostali padáka. Chrápání hostů považovali za dotaz a budili je (16.01.2019 11:00)
Žena se na seznamce chlubila zastřelenou srnou, z nápadníka se vyklubal lovec pytláků (16.01.2019 08:49)
Žena se na seznamce chlubila mrtvým srncem, z nápadníka se vyklubal lovec pytláků (16.01.2019 08:49)
Zbavte se žiletek a nejezte maso. 13 tipů, jak žít ekologicky a nezatěžovat planetu (16.01.2019 07:32)
Básně malované světlem. Pražská Leica Gallery vystavuje snímky Stanislava Tůmy (15.01.2019 15:31)
O Cenu Jindřicha Chalupeckého usiluje víc finalistů, nově jsou mezi nimi cizinci (15.01.2019 15:02)
V Kolíně končí po osmdesáti letech prodejna potravin, již proslavil Formanův film (15.01.2019 14:15)
V Praze zazpívá Liam Gallagher. Bývalý frontman Oasis přijede se sólovou deskou (15.01.2019 12:46)
Všichni muži nejsou násilníci, kritizují zákazníci novou reklamu Gillette (15.01.2019 12:45)
Albrightová v Česku představí knihu o fašismu, píše v ní také o Zemanovi a Babišovi (15.01.2019 11:59)
Nová senzace na YouTube: mongolští rockeři okouzlili svět temným zpěvem šamanů (15.01.2019 11:15)
Ukončete výstup a nástup a kalhoty dolů. Metro obsadili recesisté ve spodním prádle (15.01.2019 10:38)
Vždycky Most! Tak to nechodí jen u nás, ale bavíme se skvěle, říkají slavní rodáci (15.01.2019 08:49)
Anketa: Hněvín, Matylda i kostel na kolečkách. Tak vidí Most známé osobnosti (15.01.2019 08:00)
Anketa: Hněvín, Matylda, autodrom, kostel na kolečkách. Tak vidí Most známé osobnosti (15.01.2019 08:00)
Grafika: Je Transgas jizva na tváři Prahy? Brutalismus není normalizační architektura (15.01.2019 07:55)
Majitel Transgasu získal povolení k demolici. Postaví nové kanceláře a obchody (14.01.2019 16:40)
Recenze: True Detective dospěl. Třetí řada seriálu Temný případ se zatím zdá nejlepší (14.01.2019 16:32)
Tintin v Kongu znovu budí vášně. Byl kreslený reportér rasista? (14.01.2019 15:47)
Pussy Riot jedou do Prahy. Jejich členka Aljochinová vystoupí v Akropoli (14.01.2019 12:53)
Hledá se chlapec z Palachova pohřbu. Vzdává úctu skautským pozdravem, poznáte ho? (14.01.2019 12:45)
Kvíz: Kdo byl bájný kyklop? Může vypadat ploutev jako ruka? Vyzkoušejte se z anatomie (14.01.2019 12:33)
Unikátní nemocnice v přírodě. Norové léčí v lesích, s uzdravením pomůže zeleň (14.01.2019 12:17)
Metr na operu Jiřího Černého: Netrebková a ovace verismu z časů Carusova mládí (14.01.2019 11:39)

zobrazit všechny články serveru Bleskově.cz >>



Dnes je Pátek 18.01.2019
Dnes má svátek: Vladislav
Zítra má svátek: Doubravka
východ slunce 07:57
západ slunce 16:29
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít