Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Bulvár
  Počasívíce >>
Pondělí 22. 7.

Oblačno
27°C /15°C
Úterý 23. 7.

Polojasno
26°C /15°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Bleskově.cz

Zobrazit zdroj

Publikováno:


Odkaz:




           


Diskuze k článku

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Bleskově.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Bleskově.cz
Avengers se stanou nejvýdělečnějším filmem všech dob. K pokoření Avatara chybí kousek (21.07.2019 13:07)
Muž na Jamajce dává turistům jointy za pytel odpadu. Chce vyčistit pláže (21.07.2019 11:04)
Ed Sheeran chce být největší hvězdou světa, ambici prozrazuje nová deska (21.07.2019 10:39)
Měl jsem štěstí, pěkná filmová role je malý zázrak, říká před sedmdesátkou Polívka (21.07.2019 07:46)
Snový podvodní svět Lucie Drlíkové: přípravy na jednu fotku trvají i několik měsíců (20.07.2019 21:40)
Sons of Kemet na Colours: Postavili jsme vaše paláce, teď sedáme k vašemu stolu (20.07.2019 14:52)
Dokument o ekologii namluvil a produkoval DiCaprio. Podle něj ještě nejsme ztraceni (20.07.2019 11:12)
Macocha v centru Prahy. Krápníková jeskyně nabízí vizuální i kulinářský zážitek (20.07.2019 08:56)
V 90 letech zemřela filozofka Ágnes Hellerová. Patřila mezi silné Orbánovy kritiky (20.07.2019 08:23)
Fila: Dokument o Maradonovi je jako gangsterka. Diváci fandí a dojímají se (20.07.2019 07:01)
Recenze: Smyčcový Kronos Quartet na Colours dvakrát zvedl Gong ze židlí (19.07.2019 16:23)
Vědci pustili šimpanzům film a nestačili se divit. Zvířata byla rázem přátelštější (19.07.2019 14:41)
Obrazem: Je tu hlava na hlavě, to je Colours v Ostravě, zpívala kapela Kryštof (19.07.2019 12:23)
Moravské Slovácko na fotkách. Název je mi bližší než Moravské Toskánsko, říká autor (19.07.2019 10:59)
Horáček: Giacomettiho výstava uskutečňuje velké vize odvolaného Jiřího Fajta (19.07.2019 10:15)
Polák skoupil jízdenky na celý vlak. Chtěl ukázat, jak se dráhy chovají byrokraticky (19.07.2019 09:23)
V Eiffelově věži se znovu otevře luxusní restaurace, jídlo tu stojí až 6000 korun (19.07.2019 09:02)
Fotky: Estelle, George či Leonor. Královské děti, které jednou usednou na trůn (19.07.2019 08:47)
Australské stanici se podařilo vystopovat pisatele 50 let starého vzkazu v láhvi (18.07.2019 19:45)
Voodoo kněžka Benjaminová na Colours: Rozptylte mýty, je to o lásce a toleranci (18.07.2019 17:00)
Oldřich Kaiser prodělal infarkt a leží v nemocnici. Divadlo přesouvá jeho hry na září (18.07.2019 14:33)
Recenze: Rusá Florence a její mašina na Colours sršili emocemi, vzývali pospolitost (18.07.2019 14:31)
Recenze: Rusá Florence a její mašina na Colours sršeli emocemi, vzývali pospolitost (18.07.2019 14:31)
Recenze: Rusá Florence a její mašina na Colours sršely emocemi, vzývaly pospolitost (18.07.2019 14:31)
Vyměňte moře za jezero. Achensee nabízí pohádková zákoutí i adrenalinovou dovolenou (18.07.2019 14:20)
Obrazem: Yemi s imaginárním míčkem zahájil Colours of Ostrava, přišlo 30 tisíc lidí (18.07.2019 11:55)
Instagram skryl počet lajků. Nízký počet srdíček u fotek snižoval lidem sebevědomí (18.07.2019 11:14)
Rudišova Národní třída jde v září do kin, rváče Vandama ztvárnil Hynek Čermák (18.07.2019 10:13)
Dala výpověď a s nafukovací hospodou obráží Británii. Rezervace má až do roku 2020 (18.07.2019 09:58)
Starou konírnu ve Vršovicích přestavěl na útulný byt, vybavil ho ryze českým nábytkem (18.07.2019 09:00)
Ekvádorské město Quito zruší soutěž krásy. Radnici vadí pokřivené stereotypy o ženách (18.07.2019 07:50)
Supermedvěd utekl z rezervace, překonal tři elektrické ploty. Teď mu hrozí odstřel (17.07.2019 16:59)
Recenze: Nového Lvího krále počítačová animace proměnila v přírodopisný dokument (17.07.2019 15:58)
Netflix vymazal ze seriálu scénu sebevraždy mladé dívky, vadila rodičům i odborníkům (17.07.2019 15:13)
V Austrálii našli 50 let starý vzkaz v lahvi. Otec a syn teď hledají jeho autora (17.07.2019 12:52)
Nejstrmější ulici světa je ve Walesu. Bude to turistická atrakce, doufají místní (17.07.2019 11:17)
Nejstrmější ulice světa je ve Walesu. Bude to turistická atrakce, doufají místní (17.07.2019 11:17)
Zemřel spisovatel Camilleri. Autorovi detektivek o komisaři Montalbanovi bylo 93 let (17.07.2019 10:50)
Recenze: Lidská bytost uprostřed vřavy. Rammstein v Praze byli víc divadlo než hudba (17.07.2019 09:01)
Záběry jako z jiné planety. 38 leteckých fotek svérázné krásy severočeských dolů (17.07.2019 06:01)
Hra o trůny dál překonává rekordy, na cenách Emmy získala 32 nominací (16.07.2019 18:59)
Firma v kampani proti vlakovým nehodám ukázala poničené oblečení obětí. Teď ji stáhla (16.07.2019 18:00)
Třicet nezlomných. Výstava ukazuje umění, které vyrostlo ve stínu totalit (16.07.2019 17:40)
Japonci si nepůjčují auta kvůli cestování. Kvůli nízké ceně v nich spí nebo obědvají (16.07.2019 15:39)
Japonci si nepůjčují auta k cestování. Díky nízké ceně v nich spí nebo obědvají (16.07.2019 15:39)
V Lounech vznikla Sýkorova geometrická mozaika, je odolná vůči mrazu i slunci (16.07.2019 12:41)
Festival v Avignonu si vybral hru o Česku a Číně, srovnává zkušenost s komunismem (16.07.2019 11:50)
Tulipán v Londýně nevyroste, starosta ho odmítl. Mrakodrap zničí ráz města, tvrdí (16.07.2019 11:46)
Obří medúza překvapila potápěče. Nic podobného jsem ještě neviděla, říká bioložka (16.07.2019 10:48)
Skvělé fotky přírody. V Praze vystavují světové hvězdy Ami Vitale a Javier Aznar (16.07.2019 10:00)

zobrazit všechny články serveru Bleskově.cz >>



Dnes je Neděle 21.07.2019
Dnes má svátek: Vítězslav
Zítra má svátek: Magdaléna
východ slunce 04:22
západ slunce 19:56
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít