Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Bulvár
  Počasívíce >>
Čtvrtek 21. 6.

Občasné bouřky
29°C /16°C
Pátek 22. 6.

Dešťové přeháňky
17°C /10°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Bleskově.cz

Recenze: Marpo se dostal z nuly na sto. Tisíce fanoušků do O2 areny pochodovaly městem

Zobrazit zdroj

Publikováno: 20.05.2018 12:38

Recenze: Marpo se dostal z nuly na sto. Tisíce fanoušků do O2 areny pochodovaly městem

Marpo zpíval o svých úspěších i neúspěších a jeho hlavním poselstvím bylo, že i přes posměch, nezdary, předsudky a nedůvěru to „vše dokázal sám“.





           


Diskuze k článku Recenze: Marpo se dostal z nuly na sto. Tisíce fanoušků do O2 areny pochodovaly městem

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Bleskově.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Bleskově.cz
Foto: Kudy šla nahá královna při pochodu hanby. Tak vypadají slavná místa ze Hry o trůny doopravdy (14.07.2018 09:56)
Láká vás jízda na slonovi nebo selfie s tygrem? Rozmyslete si to, zvířata trpí, říkají cestovatelé (20.06.2018 07:32)
Hluchoune! smály se jim děti. Rodiče s nimi nemluvili, nevěděli jak. To jsou příběhy neslyšících (20.06.2018 06:25)
Mileniálové budou mít víc chorob než jejich rodiče. Žijí zdravěji, ale jsou stále ve stresu (19.06.2018 15:46)
Vytřiď si to. Nekupuj to. Aktivisté ze Znojemska předělali hit Despacito na virální video o plastech (19.06.2018 14:59)
Vytřiď si to. Nekupuj to. Aktivisté z Břeclavska předělali hit Despacito na virální video o plastech (19.06.2018 14:59)
Líný kocour slaví čtyřicátiny. Garfield si podmanil noviny, film i Twitter, jméno dostal po dědovi (19.06.2018 12:42)
Do Karlových Varů se po 20 letech vrátí Terry Gilliam, přijede také herec Tim Robbins (19.06.2018 11:58)
Jak se máš, Manu? řekl mladík Macronovi. Prezident ho napomenul, aby se nechoval jako imbecil (19.06.2018 10:00)
Reálný socialismus s modlitbou. Operní festival v premiéře uvede Hábovo dílo, v trezoru bylo 76 let (19.06.2018 08:50)
Když jsem jí řekl, že nebudu na svatbě, plakala, prozradil otec Meghan Markleové (19.06.2018 06:37)
Fotil královskou rodinu i šáha, za války převážel uprchlíky. Museum Kampa vystavuje Cecila Beatona (18.06.2018 19:53)
Novozélandští vědci vychovávají ekologické ovce. Nebudou vypouštět tolik plynů (18.06.2018 15:07)
Česká rodina s třemi dětmi rozprodala věci a od té doby cestuje po světě. Spadl z nás stres, říkají (18.06.2018 11:15)
Ivan Klánský je fenomenální klavírista. Mezi hudebníky je znám i jako cestovní kancelář (18.06.2018 10:28)
Výjezd parní stříkačky k ohni, návštěva císaře. Vyjdou neupravené filmy průkopníka Jana Kříženeckého (18.06.2018 10:03)
Souboj herních titánů: Na E3 budila pozornost britská auta, řecké báje a sázavská vesnice (18.06.2018 09:45)
Chodil jsem se Stephenem Hawkingem po omšelé Praze, vzpomíná vědec Wichterle (17.06.2018 19:38)
Mapa není nic platna bez kompasu, nejsnáze chodí se k severu. Klubu českých turistů je 130 let (17.06.2018 19:07)
A jak by ses zachoval ty? Německý historik líčí, jak čeští umělci uvěřili nacismu, jiní odboji (17.06.2018 14:15)
Beyoncé a Jay-Z nečekaně vydali společné album, rapují o intimním soužití i hnutí za práva černochů (17.06.2018 11:27)
Anglické město proměnilo ikonickou telefonní budku na nejmenší noční klub na světě (17.06.2018 09:41)
Nikdy neusínající New York objevuje siestu. Za 15 dolarů si můžete pronajmout lůžko na půl hodiny (17.06.2018 09:00)
Veletrh Art Basel narazil na širší problém. Zvětšuje se propast mezi nejdražím a nejlevnějším uměním (17.06.2018 08:00)
Veletrh Art Basel narazil na širší problém. Zvětšuje se propast mezi drahým a levným uměním (17.06.2018 08:00)
Top móda vyrobená z českého kanafasu. Návrhářka zaujala Nizozemce a okouzlila Japonce (17.06.2018 07:34)
Recenze: Koncertní rej kapely Arcade Fire v O2 areně nezkazila ani slabší návštěvnost (16.06.2018 15:54)
Moje cesta na Filipíny? Nečekaná spousta problémů a touha udělat si řidičák na motorku (16.06.2018 14:26)
Animovaný film Teheránská tabu schovává sex, drogy i rokenrol před očima Alláha (16.06.2018 13:46)
Velká proměna. Z opuštěné betonové hrůzy se stalo zajímavé kulturní a kancelářské centrum s byty (16.06.2018 10:04)
Zemřela herečka Gabriela Vránová, bylo jí 78 let (16.06.2018 09:40)
Miluji jízdní řády, pro hudebníka je to potřebná věc, říká proslulý český klavírista Ivan Klánský (16.06.2018 08:16)
Mít svatební šaty jako Meghan Markleová? Jde to, jejich kopie je k mání. Nabízí je přímo návrhářka (16.06.2018 07:54)
Foto: Šli po něm nacisti i komunisti. V 85 letech dělal průvodce po světě, nyní dostal skautský řád (16.06.2018 00:48)
Recenze: Nový film Já, Simon je citlivou romantickou gay komedií pro teenagery (15.06.2018 15:30)
Nejvýdělečnější turné roku: Collinsovi se vydařil comeback, Springsteen hrává na Broadwayi (15.06.2018 14:11)
Jsou tady Rusové! zaslechl fotograf Gustav Aulehla v srpnu 1968. Popadl fotoaparát a šel do ulic (15.06.2018 07:54)
Foto: Díváte se na architekturu 22. století, chválí svou novou rozhlednu v Praze Rajniš (15.06.2018 06:32)
Trenky spáleny, nyní už jen pleny. Rozum odchází, moc zůstává, reagují Češi na Zemana (14.06.2018 18:45)
Trenky spáleny, od teď už jen pleny. Rozum odchází, moc zůstává, reagují Češi na Zemana (14.06.2018 18:45)
Recenze: Hvězdně obsazený film o kokainovém králi Escobarovi divákům ukazuje jen holý zadek (14.06.2018 17:40)
V umění už je globální vesnice realitou. Brno vystavuje díla cizinců, kteří přišli do Německa (14.06.2018 16:48)
Unikátní vázu našli na půdě v krabici od bot. Na aukci se prodala za rekordních 414 miliónů korun (14.06.2018 14:03)
Slovensko by mělo žít z turismu stejně jako Island, říká majitel zážitkové agentury v Tatrách (14.06.2018 11:42)
Recenze: Na Ozzyho Osbournea v Praze přišlo 35 tisíc lidí, kytarista Johnny Depp nebyl jen do počtu (14.06.2018 10:45)
Recenze: Na Ozzyho Osbourna v Praze přišlo 35 tisíc lidí, kytarista Johnny Depp nebyl jen do počtu (14.06.2018 10:45)
Mýval v Minnesotě šplhal na mrakodrap, jeho misi sledovaly stovky lidí venku i na internetu (14.06.2018 10:16)
Chorvatským Dubrovníkem po stopách Hry o trůny. Podívejte se jak vypadají ve filmu a ve skutečnosti (14.06.2018 09:47)
Výlety jako za první republiky. Plavba lodí, výšlap, dostihy nebo odpoledne v kavárně (14.06.2018 09:28)
Nejdražší dům světa je na prodej. Bývalé sídlo belgického krále je k mání za 9 miliard Kč (14.06.2018 06:34)

zobrazit všechny články serveru Bleskově.cz >>



Dnes je Středa 20.06.2018
Dnes má svátek: Květa
Zítra má svátek: Alois
východ slunce 03:58
západ slunce 20:11
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít