Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Bulvár
  Počasívíce >>
Čtvrtek 13. 12.

Polojasno
-1°C /-4°C
Pátek 14. 12.

Polojasno
-1°C /-4°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Bleskově.cz

Zobrazit zdroj

Publikováno:


Odkaz:




           


Diskuze k článku

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Bleskově.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Bleskově.cz
České vědě vládnou muži. Nejsou chytřejší než ženy, ale nemusí na mateřskou (12.12.2018 12:06)
Recenze: Bratři Mašínové v komiksu. Působivý vizuál Jaromíra 99 nezakryje rozpory (12.12.2018 12:05)
Čína je technologická diktatura jako ze sci-fi, říká Přibáň. S trabanty vjede do kin (12.12.2018 11:09)
Nejstarší parašutistce na světě je 102 let, padákem skáče pro dobrou věc (12.12.2018 09:33)
Pes není dárek, pod stromeček nepatří. Útulky zakazují adopce před Vánoci (12.12.2018 07:29)
Pomohl film. Bohemian Rhapsody od Queen je nejstreamovanější skladbou 20. století (11.12.2018 18:56)
Totální propadák? Sestřih letošních hitů na YouTube je nejneoblíbenějším videem roku (11.12.2018 17:29)
Kde mají krásnou gotiku, kam zajít na vernisáž? Vyšel knižní průvodce uměním v Praze (11.12.2018 17:01)
Pražské jaro uvede Bartókův posmrtně nalezený testament neopětované lásky (11.12.2018 15:20)
Santa Claus neexistuje, řekl muž před kostelem v Texasu. Zatkla ho policie (11.12.2018 15:02)
Skladatelskou soutěž České filharmonie vyhrála Vöröšová, její díla hraje Berg (11.12.2018 12:53)
Světelný meč Luka Skywalkera se měl vydražit za miliony. Hrozí, že jde o falzifikát (11.12.2018 12:24)
Z New Yorku na jižní Moravu. Velkoměsto je ničilo, vrátili se a založili biofarmu (11.12.2018 11:37)
Freddie, Harry i Meghan. Nejoblíbenější psí jména ovlivňuje popkultura i celebrity (11.12.2018 10:03)
Havel, Hanč, Vrbata a další. Prohlédněte si české filmy, na které přispěje stát (11.12.2018 09:00)
Nejlepší fotky českého Instagramu pro rok 2018. Koho volili fanoušci a koho porota? (11.12.2018 06:43)
Vánoční nebe se rozzáří. Blízko Země prolétne kometa a objeví se stovky meteorů (10.12.2018 18:00)
Kultovní videohra Doom slaví 25 let. Hrát ji můžete na hodinkách i topinkovači (10.12.2018 16:35)
Komentář: Nominacím na Grammy vládnou rap a ženy. Obojí po zásluze (10.12.2018 16:21)
Zemřel nejznámější klokan na světě. Svalnatému Rogerovi bylo 12 let (10.12.2018 15:50)
Víme, kdo zemře a kdo přežije v poslední řadě Hry o trůny, tvrdí vědci (10.12.2018 14:34)
Záznam koncertu Kryštofa na Strahově: Radujeme se, protože vy se radujete (10.12.2018 14:17)
Japonská princezna se bojí vládnutí. Cítím se nejistá, snad lidem pomůžu, říká Masako (10.12.2018 10:46)
Harry Potter přiletěl do Prahy, musí tu porazit Zemana a získat Kámen mudrců (10.12.2018 09:13)
Tak fotí ti nejlepší: úžasné fotky, které budou bojovat o fotografické Oscary (10.12.2018 05:56)
Pizza, muslimské kari i pekingská kachna. Tohle jsou nejlepší jídla z celého světa (09.12.2018 22:21)
Spíte osm hodin denně? Hrozí vám mrtvice a dožijete se méně let, varují vědci (09.12.2018 17:52)
Spíte více než osm hodin denně? Hrozí vám mrtvice a dožijete se méně let, tvrdí vědci (09.12.2018 17:52)
Skaut bojoval za nezávislou Ukrajinu. Z Československa prchal před ruskými vojáky (09.12.2018 17:23)
Skaut bojoval za nezávislou Ukrajinu. Z Československa utekl před ruskými vojáky (09.12.2018 17:23)
Skaut z Prahy bojoval za nezávislou Ukrajinu. Z ČSR utekl před ruskými vojáky (09.12.2018 17:23)
Ne pokoj, ale meč. Solženicyn by se dožil 100 let, v Rusku dodnes vyvolává spory (09.12.2018 15:10)
Předsedou Obce spisovatelů zůstává Magnusek, pražský primátor Hřib mluvil o knihách (09.12.2018 12:41)
Divadlo Na zábradlí zhutnilo traumata z Bergmanových filmů, nejsou pro každého (09.12.2018 12:30)
Fotopostřehy z Maroka: Barevná Marrákeš, dechberoucí Atlas i noc v nekonečné poušti (09.12.2018 10:00)
StarDance míří do finále, největšími favority na vítězství jsou Dvořák a Tomicová (08.12.2018 22:11)
Industriální památky bouráme a pak řešíme, co dál. Je to zběsilé, říkají architekti (08.12.2018 20:24)
Kosatíkova kniha o TGM je z rodu těch zásadních, čeká ji dlouhý literární život (08.12.2018 19:36)
Miss World 2018 je Mexičanka, která pomáhá uprchlíkům. Češka do finále nepostoupila (08.12.2018 18:43)
Fila: Doktor Martin je první porevoluční film, který obhajuje příslušníka StB (08.12.2018 15:49)
Takové je Mělnicko z nebe. Výstava a kniha Milana Paprčky ukazuje krajinu i památky (08.12.2018 14:40)
Recenze: Dejvické divadlo uvedlo čapkovský kabaret, nezachrání ho ani špičkoví herci (08.12.2018 11:20)
17 důvodů, proč se vydat na Srí Lanku. Krásné pláže i památky a výborné jídlo (08.12.2018 10:00)
Recenze: U seriálu HBO o útěku z vězení se vyplatí vydržet, trestancům nejde nefandit (07.12.2018 20:02)
Ve městě platil zákaz koulování. Devítiletý kluk s tím nesouhlasil a prosadil změnu (07.12.2018 17:00)
Navrch mají hiphop a R&B. Nominace na Grammy vedou rapeři Kendrick Lamar a Drake (07.12.2018 15:16)
Navrch mají hip hop a R&B. Nominace na Grammy vedou rapeři Kendrick Lamar a Drake (07.12.2018 15:16)
Kratochvílovy fotky se vydražily za více než půl milionu, peníze půjdou na film o něm (07.12.2018 12:43)
Nejezte maso! Vegani v Praze protestovali proti brutálnímu zacházení se zvířaty (07.12.2018 11:58)
Orchestr v San Francisku po 25 letech mění šéfa, Thomase nahradí žádaný Fin Salonen (07.12.2018 11:23)

zobrazit všechny články serveru Bleskově.cz >>



Dnes je Středa 12.12.2018
Dnes má svátek: Simona
Zítra má svátek: Lucie
východ slunce 07:57
západ slunce 15:56
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít