Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Bulvár
  Počasívíce >>
Sobota 21. 7.

Občasné bouřky
28°C /14°C
Neděle 22. 7.

Dešťové přeháňky
25°C /16°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Bleskově.cz

Recenze: Velký návrat k románu. Ludvík Němec vydal skvělou prózu o dnešní české společnosti

Zobrazit zdroj

Publikováno: 12.07.2018 16:21

Recenze: Velký návrat k románu. Ludvík Němec vydal skvělou prózu o dnešní české společnosti

Němcův nový román uhrane tak, jak se to za posledních pět let podařilo jen Jáchymu Topolovi.





           


Diskuze k článku Recenze: Velký návrat k románu. Ludvík Němec vydal skvělou prózu o dnešní české společnosti

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Bleskově.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Bleskově.cz
V Egyptě objevili čtyři tisíce let starou keramickou dílnu, v Alexandrii otevřeli nalezený sarkofág (19.07.2018 22:42)
Zaměstnanci slovenské galerie žádají zrušení výstavy Ringo Čecha. Je kýčovitá a obscénní, tvrdí (19.07.2018 14:22)
Rozhovor: Slavná pěvkyně Radvanovsky zahájí festival v Krumlově. Na jevišti je krásné trpět, říká (19.07.2018 13:25)
První den Colours of Ostrava obrazem: Pharrell Williams, Topol, příčiny migrační krize a další (19.07.2018 12:20)
Hranolky z Ostravy chtějí až v Jižní Koreji. Za vším stojí dva kluci, co nechtěli dělat v korporátu (19.07.2018 10:16)
Vidí hutě jako dinosaury, kterým hrozí vyhynutí. Český fotograf za nimi jezdí po celém světě (19.07.2018 09:07)
Původní večerníček o Křemílkovi a Vochomůrkovi bude barevný. Technici na něm pracují desítky měsíců (19.07.2018 09:07)
Anglický pacient se stal románem půlstoletí. Čím tak fascinuje osudová pouštní romance? (18.07.2018 15:28)
Tohle jsou noví šampioni v autostopu. Za pět dní zastavili 62 aut a dojeli z Prahy do Makedonie (18.07.2018 15:02)
Rozhovor: Jde o hlubokou jizvu v norské duši, říká režisér filmu o masakru na ostrově Utya (18.07.2018 13:20)
Muž šel 22 kilometrů pěšky do práce. Jeho příběh dojal Ameriku, šéf mu věnoval auto (18.07.2018 11:29)
Jak přežít Colours of Ostrava? Tipy na koupání, fárání do dolu nebo na nejlepší vyhlídku na město (18.07.2018 10:38)
Instagramem se šíří nová výzva. Will Smith při ní vylezl na most v Budapešti a zatančil (18.07.2018 09:32)
Recenze: Vysoká laťka inteligentního humoru a vkusu. Letní scéna Ungeltu uvádí hru dle MacDonaldové (17.07.2018 14:00)
Nešťastné manželství je stejně škodlivé jako kouření a alkohol. V ohrožení jsou hlavně muži (17.07.2018 13:39)
Zemřel spisovatel a překladatel Radoslav Nenadál. Bylo mu 88 let (17.07.2018 12:51)
Nejdražší čínský film všech dob zmizel z kin. Producenti z neúspěchu viní internetové trolly (17.07.2018 10:30)
George Clooney je nejlépe placeným hercem roku. Za loňský rok vydělal přes pět miliard korun (17.07.2018 10:24)
Astroturismus je nový trend. Lidé unikají z měst, touží po pozorování hvězdné oblohy v divočině (17.07.2018 09:29)
Místo billboardů postavili na Valašsku rozhlednu, vadila jim příroda zaneřáděná reklamou (17.07.2018 09:02)
Většina porotců Státní ceny za literaturu podává rezignaci. Je to neuctivé, reaguje ministr kultury (16.07.2018 16:34)
Tohle je první fotka ze křtin malého prince. Vévodkyně Kate na ní drží smějícího se Louise (16.07.2018 14:02)
Francie má pohár, Putin deštník. Ruský prezident nechal zmoknout chorvatskou prezidentku (16.07.2018 11:11)
V Tatrách vaří prezidentům i Gottovi. Udělat halászlé Miloši Zemanovi byla výzva, říká šéfkuchař (16.07.2018 10:56)
Zemřel režisér Petr Weigl, známý filmovými adaptacemi oper a hudebních děl (15.07.2018 19:30)
Beseda u Bigbítu: do oázy mezi letními festivaly přijede i ledová královna Zola Jesus (15.07.2018 17:37)
Hledáte televizní seriál na léto? Řiďte se Emmy. Odborníci doporučují Westworld i Atlantu (15.07.2018 16:02)
Český Ježíš na kole: Mladík objel západní Afriku, V Mali ho vítali, v Namibii málem ukamenovali (15.07.2018 10:00)
Cestu českého Ježíše na kole Afrikou lemovala nečekaná setkání, samota a prašné cesty (15.07.2018 09:59)
Český Ježíš projel Afriku na kole. V Mali ho vítali, v Namibii málem ukamenovali (15.07.2018 09:59)
Štěně retrívra zachránilo paničku před chřestýšem. Hadí kousnutí schytalo místo ní (15.07.2018 09:48)
Alergie na lepek nebo mléčné výrobky. Móda vyřazovat určité potraviny dělá z lidí nutrichondry (15.07.2018 09:39)
Recenze: Potřebovali jsme to o Havlovi vědět? Autobiografie Jitky Vodňanské překračuje míru intimity (14.07.2018 17:50)
Od bouřiváckého chaosu po tichý pozdrav vězněným. Arvo Pärt má místo životopisu soubor symfonií (14.07.2018 14:10)
Od bouřliváckého chaosu po tichý pozdrav vězněným. Arvo Pärt má místo životopisu soubor symfonií (14.07.2018 14:10)
Obrazem: Tak vypadaly hony a lovy za císaře pána. Podívejte se na unikátní historické fotografie (14.07.2018 10:00)
Foto: Kudy šla nahá královna při pochodu hanby. Tak vypadají slavná místa ze Hry o trůny doopravdy (14.07.2018 09:56)
Nafukovací jednorožci na moře nepatří, varují záchranáři. Lehátka lidi odnáší na širé moře (14.07.2018 09:04)
Zakrslý králík způsobil poplach na letišti. Personál se ho ujal a dal mu jméno Boeing (14.07.2018 08:02)
Tísňové volání je přesvědčivý film. Stačí muž s telefonem a unesená matka, kterou divák nespatří (13.07.2018 19:35)
Recenze: Zbývá málo času, ale člověk chce ještě něco dokázat. Vyšel Mankellův poslední román (13.07.2018 15:15)
Ulicemi Moskvy chodí jako duhová vlajka LGBT komunity. Rusko je symbolem homofobie, tvrdí aktivisté (13.07.2018 11:15)
Nejvíc nominací na televizní ceny Emmy má Hra o trůny, v těsném závěsu následuje Příběh služebnice (13.07.2018 09:54)
Pátek třináctého je fenomén, vychází z našeho magického myšlení. Pověry nás akorát ochromují (13.07.2018 08:57)
Pátek třináctého je fenomén, vychází z magického myšlení. Pověry nás akorát ochromují (13.07.2018 08:57)
11 nejzajímavějších plováren v Česku. Sem vyrazte o víkendu za koupáním (13.07.2018 06:35)
Recenze: V Cannes oceněný film Studená válka je bravurně natočená, ale chladná love story (12.07.2018 18:50)
Kradete nám sníh a mraky, obvinil íránský generál Izrael. Je to nesmysl, omlouvají se meteorologové (12.07.2018 14:33)
Zapomeňte na Hru o trůny, Dubrovník a Split nadchnou milovníky historie. Pozor jen na davy turistů (12.07.2018 12:43)

zobrazit všechny články serveru Bleskově.cz >>



Dnes je Pátek 20.07.2018
Dnes má svátek: Ilja
Zítra má svátek: Vítězslav
východ slunce 04:21
západ slunce 19:57
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít