Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Bulvár
  Počasívíce >>
Středa 18. 7.

Dešťové přeháňky
25°C /15°C
Čtvrtek 19. 7.

Oblačno
24°C /14°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Bleskově.cz

Recenze: Zbývá málo času, ale člověk chce ještě něco dokázat. Vyšel Mankellův poslední román

Zobrazit zdroj

Publikováno: 13.07.2018 15:15
Recenze: Zbývá málo času, ale člověk chce ještě něco dokázat. Vyšel Mankellův poslední román

Recenze: Zbývá málo času, ale člověk chce ještě něco dokázat. Vyšel Mankellův poslední román

V knize Švédské holínky bývalý chirurg Fredrik Welin na stará kolena čeká, zda se mu v životě nepřihodí zázrak.





           


Diskuze k článku Recenze: Zbývá málo času, ale člověk chce ještě něco dokázat. Vyšel Mankellův poslední román

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Bleskově.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Bleskově.cz
Recenze: Vysoká laťka inteligentního humoru a vkusu. Letní scéna Ungeltu uvádí hru dle MacDonaldové (17.07.2018 14:00)
Nešťastné manželství je stejně škodlivé jako kouření a alkohol. V ohrožení jsou hlavně muži (17.07.2018 13:39)
Nejdražší čínský film všech dob zmizel z kin. Producenti z neúspěchu viní internetové trolly (17.07.2018 10:30)
George Clooney je nejlépe placeným hercem roku. Za loňský rok vydělal přes pět miliard korun (17.07.2018 10:24)
Astroturismus je nový trend. Lidé unikají z měst, touží po pozorování hvězdné oblohy v divočině (17.07.2018 09:29)
Místo billboardů postavili na Valašsku rozhlednu, vadila jim příroda zaneřáděná reklamou (17.07.2018 09:02)
Většina porotců Státní ceny za literaturu podává rezignaci. Je to neuctivé, reaguje ministr kultury (16.07.2018 16:34)
Tohle je první fotka ze křtin malého prince. Vévodkyně Kate na ní drží smějícího se Louise (16.07.2018 14:02)
Francie má pohár, Putin deštník. Ruský prezident nechal zmoknout chorvatskou prezidentku (16.07.2018 11:11)
V Tatrách vaří prezidentům i Gottovi. Udělat halászlé Miloši Zemanovi byla výzva, říká šéfkuchař (16.07.2018 10:56)
Zemřel režisér Petr Weigl, známý filmovými adaptacemi oper a hudebních děl (15.07.2018 19:30)
Beseda u Bigbítu: do oázy mezi letními festivaly přijede i ledová královna Zola Jesus (15.07.2018 17:37)
Hledáte televizní seriál na léto? Řiďte se Emmy. Odborníci doporučují Westworld i Atlantu (15.07.2018 16:02)
Český Ježíš na kole: Mladík objel západní Afriku, V Mali ho vítali, v Namibii málem ukamenovali (15.07.2018 10:00)
Cestu českého Ježíše na kole Afrikou lemovala nečekaná setkání, samota a prašné cesty (15.07.2018 09:59)
Český Ježíš projel Afriku na kole. V Mali ho vítali, v Namibii málem ukamenovali (15.07.2018 09:59)
Štěně retrívra zachránilo paničku před chřestýšem. Hadí kousnutí schytalo místo ní (15.07.2018 09:48)
Alergie na lepek nebo mléčné výrobky. Móda vyřazovat určité potraviny dělá z lidí nutrichondry (15.07.2018 09:39)
Recenze: Potřebovali jsme to o Havlovi vědět? Autobiografie Jitky Vodňanské překračuje míru intimity (14.07.2018 17:50)
Od bouřiváckého chaosu po tichý pozdrav vězněným. Arvo Pärt má místo životopisu soubor symfonií (14.07.2018 14:10)
Od bouřliváckého chaosu po tichý pozdrav vězněným. Arvo Pärt má místo životopisu soubor symfonií (14.07.2018 14:10)
Obrazem: Tak vypadaly hony a lovy za císaře pána. Podívejte se na unikátní historické fotografie (14.07.2018 10:00)
Foto: Kudy šla nahá královna při pochodu hanby. Tak vypadají slavná místa ze Hry o trůny doopravdy (14.07.2018 09:56)
Nafukovací jednorožci na moře nepatří, varují záchranáři. Lehátka lidi odnáší na širé moře (14.07.2018 09:04)
Zakrslý králík způsobil poplach na letišti. Personál se ho ujal a dal mu jméno Boeing (14.07.2018 08:02)
Tísňové volání je přesvědčivý film. Stačí muž s telefonem a unesená matka, kterou divák nespatří (13.07.2018 19:35)
Ulicemi Moskvy chodí jako duhová vlajka LGBT komunity. Rusko je symbolem homofobie, tvrdí aktivisté (13.07.2018 11:15)
Nejvíc nominací na televizní ceny Emmy má Hra o trůny, v těsném závěsu následuje Příběh služebnice (13.07.2018 09:54)
Pátek třináctého je fenomén, vychází z našeho magického myšlení. Pověry nás akorát ochromují (13.07.2018 08:57)
Pátek třináctého je fenomén, vychází z magického myšlení. Pověry nás akorát ochromují (13.07.2018 08:57)
11 nejzajímavějších plováren v Česku. Sem vyrazte o víkendu za koupáním (13.07.2018 06:35)
Recenze: V Cannes oceněný film Studená válka je bravurně natočená, ale chladná love story (12.07.2018 18:50)
Recenze: Velký návrat k románu. Ludvík Němec vydal skvělou prózu o dnešní české společnosti (12.07.2018 16:21)
Kradete nám sníh a mraky, obvinil íránský generál Izrael. Je to nesmysl, omlouvají se meteorologové (12.07.2018 14:33)
Zapomeňte na Hru o trůny, Dubrovník a Split nadchnou milovníky historie. Pozor jen na davy turistů (12.07.2018 12:43)
Francie podpoří dirigentky a skladatelky. Ženy mají do pěti let vést polovinu kulturních institucí (12.07.2018 10:52)
Češi na mistrovství světa ve fotbale. Lavičky u moskevského stadionu jsou z moravských Bílovic (12.07.2018 09:57)
Instagramem se šíří nový trend. Ženy pózují na neviditelných lodičkách, aby měly nohy jako Barbie (12.07.2018 09:29)
Instagramem se šíří nový trend. Ženy chtějí mít nohy jako Barbie, pózují na neviditelných lodičkách (12.07.2018 09:29)
Foto: Navzdory osudu. Mladíci chodí po světě s postiženým kamarádem v krosně a dodávají lidem odvahu (12.07.2018 08:22)
Čeští inženýři zlepšili brýle pro virtuální realitu, umí sledovat ruce a dá se na ně mluvit (11.07.2018 19:00)
Jako z románu Jméno růže. V univerzitní knihovně v Dánsku objevili knihy potřísněné jedem (11.07.2018 17:17)
Nový český film Úsměvy smutných mužů: hořká tragikomedie s převážně terapeutickým účinkem (11.07.2018 17:12)
Na modelku při focení zaútočili žraloci, chtěla s nimi výjimečnou fotku na Instagram (11.07.2018 15:33)
Video: Profesionální skokani se vrhli z pražských mostů. Podívejte se na jejich skoky (11.07.2018 15:21)
Renomovaný dirigent Noseda opouští Turín, v novém působišti nastuduje Prsten Nibelungův (11.07.2018 12:11)
Indiana Jones má čím dál víc najeto. Disney posunul premiéru pátého dílu na rok 2021 (11.07.2018 11:51)
Nejošklivější pes na světě zemřel. Bylo mu devět let a prožil život jako z pohádky o Popelce (11.07.2018 11:18)
Tohle má být první člověk na Marsu. Mladou Alyssu vyšle NASA za 15 let na rudou planetu (11.07.2018 09:43)

zobrazit všechny články serveru Bleskově.cz >>



Dnes je Úterý 17.07.2018
Dnes má svátek: Martina
Zítra má svátek: Drahomíra
východ slunce 04:17
západ slunce 20:00
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít