Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Bulvár
  Počasívíce >>
Středa 12. 12.

Sněhové přeháňky
1°C /-2°C
Čtvrtek 13. 12.

Polojasno
-1°C /-3°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Blesk.cz

Recenze: Hororová klasika „Vrby“ dorazila po 100 letech do Česka. Přežijete plavbu po Dunaji?

Zobrazit zdroj

Publikováno: 16.11.2018 18:49

Recenze: Hororová klasika „Vrby“ dorazila po 100 letech do Česka. Přežijete plavbu po Dunaji?

Je tomu více jak 100 let, co anglický spisovatel Algernon Blackwood vydal svou slavnou povídku „Vrby“. Přesto se ikonický příspěvek hororové literatury dostává k českým čtenářům v překladu až nyní. Obstojí pochmurný příběh z dunajských břehů v konkurenci Kingů, Lovecraftů, Barkerů či Stokerů?





           


Diskuze k článku Recenze: Hororová klasika „Vrby“ dorazila po 100 letech do Česka. Přežijete plavbu po Dunaji?

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Blesk.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Blesk.cz
Hromadná nehoda na Strakonické blokuje provoz do centra: Srazil se náklaďák a šest aut (11.12.2018 07:58)
Národní muzeum Brazilcům zničil požár. Zachránili 1500 z 20 milionů artefaktů (11.12.2018 07:50)
Hromadná nehoda na Strakonické brzdí provoz do centra: Srazil se náklaďák a šest aut (11.12.2018 07:03)
Už tři lidé zemřeli ve sněhové bouři: Tisíce lidí jsou bez elektřiny (11.12.2018 06:57)
Německo letos vyhostilo už dvacet tisíc lidí. Před deportací je posílá do vazby (11.12.2018 06:42)
Seberte ministrům ochranku, žádá poslanec ČSSD. „Nesmysl,“ kontruje šéf vnitra i expert (11.12.2018 06:30)
Arichteva po konci ve StarDance: Vyřadilo nás upravené hlasování! (11.12.2018 06:17)
Lekce na větvi v Zoo Praha: Když vychovává táta panda, končí sranda! Flin občas slízne pohlavek (11.12.2018 06:15)
„To, co děti jedí, je odraz rodiny.“ Po opozici „cupuje“ obědy zdarma i odbornice (11.12.2018 06:00)
Zákeřná nemoc koček „kočičí HIV“: Hlavním zdrojem nákazy jsou kočičí šarvátky, řekl veterinář z Prahy (11.12.2018 05:45)
Zákeřné „kočičí HIV“: Hlavním zdrojem nákazy jsou kocouří šarvátky, řekl veterinář z Prahy (11.12.2018 05:45)
Komentář: Fakta, ne fámy. Neberte nám autorská práva (11.12.2018 05:30)
Meghan se změnila, to se jí vymstí, říká o povýšeném chování dcery její otec (11.12.2018 05:29)
Smrtící útok na pumpařku: Neodporujte, pachatel má stejný strach jako vy, říká psycholog (11.12.2018 05:12)
Předvánoční „dárek“ pro prezidentského kancléře. Mynářovu prověrku bude řešit soud (11.12.2018 05:02)
Tereza jde v Pákistánu na dračku: Další žádost o ruku! (11.12.2018 05:01)
Očima Františky: Pavla Tomicová, prezident Zeman, chléb a hry (11.12.2018 05:00)
Máte správně pojištěný majetek? Je vhodná doba to zkontrolovat! (11.12.2018 00:00)
Žádný palmový olej není šetrný. I ten ekologický zvířata zabíjí, ukázala studie (10.12.2018 21:59)
Macron ustupuje „žlutým vestám“. Slibuje zvýšení minimální mzdy i úlevy seniorům (10.12.2018 21:20)
Břeclav zruší azylový dům, současné obyvatele v něm nechá přečkat až do jara (10.12.2018 20:53)
Mrazy ohrožují v Bosně tisíce migrantů. Přijde humanitární katastrofa, varuje Červený kříž (10.12.2018 20:34)
Nová místa pro auta v Praze? V Radotíně zatím parkovací dům nepostaví, magistrát zrušil projekt P+R na Zličíně (10.12.2018 20:22)
Jenovéfa Boková poprvé ukázala, co zdobí její zadeček! Dřív z toho měla trauma (10.12.2018 20:07)
Zeman hostil vládu nadívaným bažantem. Z adventního setkání chce novou tradici (10.12.2018 19:54)
Krásnou studentku (†22) zabil na Novém Zélandu místní vyvrhel. U soudu ho vypískali (10.12.2018 19:40)
Už nechce být jen hokejová manželka. Miss Hadašová hledá práci (10.12.2018 19:11)
Indie brání světový div před nájezdy turistů. Vstup do Tádž Mahalu zdražil o 400 procent (10.12.2018 19:10)
ODS sází na „jistotu“, do eurovoleb ji povede Zahradil. A chce vyhrát (10.12.2018 18:58)
Sonda Voyager vstoupila do mezihvězdného prostoru. Cesta jí trvala 41 let (10.12.2018 18:45)
Nejvlivnější muž StarDance: Zákaz pro Kostkovou s Ebenem! Přes to vlak prostě nejede... (10.12.2018 18:35)
Slavík se nestačí divit: Gotta prodali do Číny! (10.12.2018 18:09)
Masové hroby v Ďáblicích: Až 20 tisíc těl! „Najít ostatky konkrétního člověka je skoro nemožné,“ říká archeolog (10.12.2018 18:05)
Hledaná Maruška (4) je prý zdravá a spokojená: Otec ji vzal na ozdravný pobyt (10.12.2018 18:04)
Krvavý víkend v Plzni: Dvě vraždy během dvou dnů! Jedna pokus, druhá dokonaná (10.12.2018 17:44)
Schwarzenberg slaví 81. narozeniny. „Kéž by poslanci nabrali rozum,“ přeje si (10.12.2018 17:40)
Recenze: Povinná četba ožívá! Dekameron v novém kabátu potěší knihomily (10.12.2018 17:34)
Stát brání kolapsu v justici. Asistentům, úředníkům i zapisovatelkám přidá tisíce (10.12.2018 17:16)
Osvobodil Nečesaného a teď končí: Soudce opsal rozsudek i z chybami, zní z Vrchního soudu (10.12.2018 17:16)
Osvobodil Nečesaného a teď končí: Soudce opsal rozsudek i s chybami, zní z Vrchního soudu (10.12.2018 17:16)
Mayová v „úzkých“. Odložila hlasování o brexitu, dohodu chce znovu probrat v unii (10.12.2018 17:05)
Kauza předražených jízdenek pro DPP u soudu: Je to lež, hřímal obviněný Rittig (10.12.2018 17:00)
Moderátor Tuna dostal nakládačku a skončil v nemocnici. Kvůli písničce na přání (10.12.2018 16:54)
Další přepadení kousek od pumpy, kde zavraždili Janu (†58)! Ozbrojení pachatelé jsou na útěku (10.12.2018 16:46)
Praha 6 se připravuje na bruslařskou sezónu: Na Vítězném náměstí bude kluziště zdarma (10.12.2018 16:35)
Ředitel úřadu ovlivňoval rozdělování milionů. Místo sedmi let si „odseděl“ jen 16 měsíců (10.12.2018 16:27)
Virální bomba Harry Potter z Prahavic: Našli jste všechny ukryté vtípky? (10.12.2018 16:15)
Nevyhnutelná demolice železničního mostu na Výtoni? Praha nechá zpracovat nový posudek, ten rozhodne (10.12.2018 16:05)
Austrálie truchlí. Svalnatý klokan Roger, který okouzlil svět, pošel (10.12.2018 16:05)
Pole u metra Letňany jako rozbahněné parkoviště: 40 přestupků denně, zákaz vjezdu řidiče neodradil (10.12.2018 15:55)

zobrazit všechny články serveru Blesk.cz >>



Dnes je Úterý 11.12.2018
Dnes má svátek: Dana
Zítra má svátek: Simona
východ slunce 07:56
západ slunce 15:56
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít