Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Hudba
  Počasívíce >>
Úterý 26. 6.

Dešťové přeháňky
21°C /10°C
Středa 27. 6.

Dešťové přeháňky
22°C /11°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Musicserver.cz

MINIRECENZE: Životní režim Vladimíra Mišíka je bigbít. Jednoznačně

Zobrazit zdroj

Publikováno: 13.06.2018 10:00

MINIRECENZE: Životní režim Vladimíra Mišíka je bigbít. Jednoznačně

S další kompilací přichází na horký letní hudební trh Vladimír Mišík. Dostala název Životní režim a v podtitulu Bigbít 1976 - 2010 je obsaženo vše podstatné. Tentokrát žádné pomalé rytmy, ale šlapavý rytmus je to, co nás provází souborem skladeb Mišíkovu srdci blízkých.





           


Diskuze k článku MINIRECENZE: Životní režim Vladimíra Mišíka je bigbít. Jednoznačně

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Musicserver.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Musicserver.cz
RECENZE: Jonathan Davis se ve svém Černém labyrintu bez Korn neztratil (25.06.2018 00:00)
NAžIVO: The Chemical Brothers + Praha = VSL (24.06.2018 18:59)
FOTOGALERIE: Druhý den festivalu Metronome v obrazech (24.06.2018 18:15)
NAžIVO: Rokenrol až na krev s Tata Bojs (24.06.2018 17:54)
FOTOGALERIE: Páteční Metronome festival v obrazech (24.06.2018 12:19)
NAžIVO: Prvnímu dni Metronome Festivalu vévodili mimo Massive Attack také skvělí Sexy Dancers (24.06.2018 09:51)
Nick Cave vydá v září nové EP a v Austrálii mu postaví sochu (24.06.2018 08:54)
NAžIVO: Spojme se a bude líp, tvrdí Massive Attack (23.06.2018 14:58)
Mezinárodní hudební festival Petera Dvorského slaví dvacet let. S filharmonií zazpívají i Tomáš Klus a Miro Žbirka (23.06.2018 14:05)
RECENZE: Gottovu jinak solidní desku coververzí Ta pravá zabíjí unylá produkce (23.06.2018 13:36)
VIDEO: Nebe překvapili. Z Robinsona je rozjuchaný letní hit (23.06.2018 07:59)
Paul McCartney vydá v září novou sólovku Egypt Station, zveřejnil z ní dvě skladby (22.06.2018 17:30)
Jazz Groove Brno přidává další jména. Do Brna přijede Kennedy Administration s Ondřejem Pivcem (22.06.2018 14:48)
V jakém věku přestáváme objevovat novou hudbu? Nový průzkum to zjistil (22.06.2018 13:01)
Dnes začíná Metronome Festival Prague. Zahrají Massive Attack, Tom Odell i Tata Bojs (22.06.2018 11:05)
Držitel Grammy Everlast vydává nové album a míří do Roxy (22.06.2018 10:47)
Jelen vzdá na podzimním turné hold Michalu Tučnému. Na koncertech vystoupí i jeho dcera (22.06.2018 09:12)
ROZHOVORY: Rudolf Brančovský - Poletíme? jsem měl založit už v roce 1991 (22.06.2018 08:20)
Fleet Foxes zahrají poprvé v Praze už za necelých čtrnáct dní (21.06.2018 17:25)
Do Prahy dnes přijíždí John Cale a Massive Attack. Metronome Festival Prague startuje už zítra (21.06.2018 17:20)
Do Prahy dnes přijíždí John Cale a Massive Attack. Metronome Festival Prague startuje už v pátek (21.06.2018 17:20)
MINIRECENZE: Little Big provokují první částí chystaného dvojalba Antipositive, Pt.1 (21.06.2018 14:45)
VIDEO: Celeste Buckingham v klipu k Immature poukazuje na nerozvážnost mládí. Hraje v něm i Adam Mišík (21.06.2018 13:12)
FOTOGALERIE: Queens Of The Stone Age v obrazech (21.06.2018 11:33)
Pitbull, Britney Spears a Marc Anthony to dali dohromady (21.06.2018 10:42)
NAžIVO: Queens Of The Stone Age předvedli profesionální výkon, ale bez původní jiskry (21.06.2018 09:35)
NAžIVO: Iron Maiden pálili v Letňanech ostrou municí té nejvyšší jakosti (21.06.2018 08:57)
FOTOGALERIE: Iron Maiden v Letňanech odehráli svou asi nejvýpravnější show (21.06.2018 07:17)
Balaton Sound 2018 začíná za dva týdny. Nyní zdražuje na vstupenky na finální cenu (20.06.2018 17:05)
VIDEO: Lemmy ožil. V novém klipu TH!S řádí ve fabrice s Ewou Farnou (20.06.2018 14:51)
RECENZE: Manic Street Preachers se na albu Resistance Is Futile nezměnili (20.06.2018 13:30)
VIDEO: Zatancujte si v klipu Cut And Run s punkáči Slaves (20.06.2018 09:31)
RECENZE: Christina Aguilera na albu Liberaton dosáhla svobody (20.06.2018 08:35)
VIDEO: Marilyn Manson rozšiřuje svou sbírku coverů o Cry Little Sister (19.06.2018 17:58)
Tata Bojs oslaví speciální scénou na Metronome 30 let! (19.06.2018 16:24)
Nová deska Karla Gotta je dle hitparády Ta pravá. Úspěch slaví i Marek Ztracený (19.06.2018 14:00)
Slash ohlašuje další sólovku, opět s Mylesem Kennedym na pozici zpěváka (19.06.2018 13:06)
NAžIVO: Pražský koncert Powerflo nabídl kouř, pot a poctivý hardcore (19.06.2018 09:37)
RECENZE: Godsmack na When Legends Rise razí cestu nejmenšího odporu (19.06.2018 09:15)
Americký rapper XXXTentacion byl zastřelen (19.06.2018 07:11)
Nové desky 24/2018 - od Mika Shinodu přes Walda Gang po Christinu Aguileru (18.06.2018 22:14)
RECENZE: Další archivní nahrávka Jimiho Hendrixe nezklame, ale ani nenadchne (18.06.2018 18:41)
VIDEO: Dva muži a klec. Mandrage vykouzlili v Apolináři ledovou atmosféru (18.06.2018 17:20)
MINIRECENZE: Smile Empty Soul na desce Oblivion uchovávají původního ducha grunge (18.06.2018 15:09)
VIDEO: Death Cab For Cutie chystají na léto desku, uvádí ji novinka Gold Rush (18.06.2018 13:28)
NAžIVO: Vyšehraní zakončil Tomáš Klus, vzpomínalo se na Wabiho Daňka (18.06.2018 12:08)
Beyoncé a Jay-Z vydali společné album Everything Is Love. Opět bez předchozího ohlášení (18.06.2018 11:30)
NAžIVO: Arcade Fire se naživo dostali do bodu, odkud není návratu (18.06.2018 10:13)
NAžIVO: Asking Alexandria si v Praze napravila reputaci (18.06.2018 08:53)
FOTOGALERIE: Asking Alexandria se vrátili Prahy (18.06.2018 08:42)

zobrazit všechny články serveru Musicserver.cz >>



Dnes je Pondělí 25.06.2018
Dnes má svátek: Ivan
Zítra má svátek: Adriana
východ slunce 03:59
západ slunce 20:12
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít