Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Hudba
  Počasívíce >>
Středa 23. 5.

Občasné bouřky
23°C /12°C
Čtvrtek 24. 5.

Občasné bouřky
23°C /12°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Musicserver.cz

RECENZE: Album Eonian Dimmu Borgir má líbivou tvář i prázdné jádro

Zobrazit zdroj

Publikováno: 17.05.2018 13:00
RECENZE: Album Eonian Dimmu Borgir má líbivou tvář i prázdné jádro

RECENZE: Album Eonian Dimmu Borgir má líbivou tvář i prázdné jádro

Norové Dimmu Borgir se po osmi letech vrátili s další várkou svého osobitého symfonického black metalu, na který by po právu měli mít patent. Právě oni stáli u zrodu zpřístupnění žánru i širšímu metalovému publiku. Na kvalitu jejich produkce ale neexistuje jednoznačný názor. Změní to novinka Eonian?





           


Diskuze k článku RECENZE: Album Eonian Dimmu Borgir má líbivou tvář i prázdné jádro

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Musicserver.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Musicserver.cz
VIDEO: Pop Evil si v klipu k singlu A Crime To Remember politicky zaprotestovali (21.05.2018 19:25)
VIDEO: Thom Artway vsadil v klipu k All I Know na gymnastky a na létání (21.05.2018 18:41)
Letošní soupisku zahraničních účinkujících uzavírají na Aerodrome festivalu američtí Halestorm (21.05.2018 17:39)
VIDEO: Markus Schulz se pro hitový singl Calling For Love poprvé spojil s JES (21.05.2018 16:18)
RECENZE: Thirty Seconds To Mars se na albu America definitivně zbláznili (21.05.2018 15:00)
Metronome vrátí do Prahy ducha slavného Bruselského pavilonu (21.05.2018 14:03)
VIDEO: Body Count s hostujícím Maxem Cavalerou pojali příběh o lásce v klipu k All Love Is Lost po svém (21.05.2018 13:07)
Karel Gott vydá nové studiové album Ta pravá, titulní skladbu napsal Marek Ztracený (21.05.2018 11:39)
NAžIVO: Jan P. Muchow & The Antagonists = minimalistické pohlazení pro uši i oči (21.05.2018 10:49)
AUDIO: Duo Floex a Tom Hodge je v John Doe Arise magicky tajuplné (21.05.2018 09:38)
Rival Consoles přiveze do Paláce Akropolis elektroniku s dotykem lidskosti (21.05.2018 09:07)
Nové desky 20/2018 - od Jamese Baye přes Five Finger Death Punch po Paula Kalkbrennera (21.05.2018 08:19)
RECENZE: Na překrásné Smutnici Silent Stream Of Godless Elegy dostaly folklor i metal rovnocenný prostor (21.05.2018 00:00)
Pojď se vyvětrat, smrade, zvou Chaozz novou skladbou na poslední koncert turné (20.05.2018 19:20)
FOTOGALERIE: Marpoarena - český rap vyprodal O2 arenu (20.05.2018 15:12)
RECENZE: Dodržování pravidel a nedostatek invence dovedly Moose Blood do šedého průměru (20.05.2018 11:00)
The Black Queen, projekt bývalého frontmana The Dillinger Escape Plan, zahraje v Praze (20.05.2018 10:57)
VIDEO: U2 v Love Is Bigger Than Anything In Its Way věří v sílu lásky (20.05.2018 09:58)
Hudebníci jsou stále smutnější, zjistila nová studie (19.05.2018 19:19)
VIDEO: Low Cut High Tops nahrál další skvělou vypalovačku, po které zase nikdo neštěkne (19.05.2018 18:25)
Ariana Grande: Vzpamatovat se z těch útoků bude trvat věčnost (19.05.2018 17:58)
ROZHOVORY: Olga Königová (ille) - Doufáme, že příští rok je náš! (19.05.2018 11:05)
ZAPRášENOSTI: Janet Jackson - janet. (18.05.2018 17:00)
AUDIO: Na Aerodrome přijedou Nine Inch Nails s novou deskou, uvolnili první ukázku (18.05.2018 13:23)
Divadelní Colours of Ostrava nabídne Divadlo Bolka Polívky, Čtyři dohody Jaroslava Duška, Cirk La Putyka i VOSTO5 (18.05.2018 11:53)
NAžIVO: REC.night, to byla přehlídka kapel ve vražedném tempu (18.05.2018 11:45)
VIDEO: Christina Aguilera s Demi Lovato nahrály feministickou hymnu Fall In Line (18.05.2018 11:10)
ROZHOVORY: ODD - Cítil jsem, že ATMO Music už není kam dál posouvat (18.05.2018 09:10)
Night Lovell přiveze do Prahy svůj temný rap (17.05.2018 19:12)
Zlatá kolekce Katapult Essential připomene dvojí výročí legendární formace (17.05.2018 17:26)
Spomenik předvede své umění v holešovické Šachtě (17.05.2018 15:51)
VIDEO: Poetika se v klipu Zrcadla vrací ke svému jarnímu turné (17.05.2018 14:19)
Velkolepé 17. narozeniny pražského Studia 54 odstartují již v pátek (17.05.2018 11:54)
PUBLICISTIKA: Kdo se letos utká o REC.stage? Představujeme vám poslední trio nominovaných (17.05.2018 10:45)
Životopisný film o Freddiem Mercurym z Queen má svůj první trailer (17.05.2018 10:15)
Brněnský festival Urban Rock je zrušen (17.05.2018 08:38)
RECENZE: Modrý vrch Deža Ursinyho je melancholickou cestou do duše introverta (16.05.2018 11:40)
PUBLICISTIKA: Kdo se letos utká o REC.stage? Představujeme vám druhé trio nominovaných (16.05.2018 09:30)
Téměř třicet let od vzniku vystoupí zasnění Swervedriver poprvé v Praze (16.05.2018 08:33)
První singl Lucie po šestnácti letech je mezi třemi nejhranějšími v rádiích. Zvládl to za týden (15.05.2018 20:48)
FOTOGALERIE: Ciaran Lavery v obrazech (15.05.2018 19:40)
Scooter své pětadvacetiny oslaví v plné síle na podzim velkým koncertem v Praze (15.05.2018 18:52)
Do Prahy míří Donny McCaslin, saxonista, který hrál s Davidem Bowiem (15.05.2018 17:05)
RECENZE: Iloně Csákové na Pořád jsem to já swing mimořádně sluší (15.05.2018 16:00)
VIDEO: Mista novinkou Prežijem s láskou dělá tlustou čáru za minulostí (15.05.2018 15:21)
Soulfly přivezou v červenci do Prahy nové album (15.05.2018 13:50)
MINIRECENZE: Gin Wigmore je na Ivory skvělou zpěvačkou s omezenou zásobou nápadů (15.05.2018 12:13)
Death metaloví Obituary srovnají v červenci Prahu a Ostravu se zemí (15.05.2018 11:24)
ROZHOVORY: Lenny - Pokud věřím, že moje myšlenka je správná, neuhnu z ní (15.05.2018 09:54)

zobrazit všechny články serveru Musicserver.cz >>



Dnes je Úterý 22.05.2018
Dnes má svátek: Emil
Zítra má svátek: Vladimír
východ slunce 04:11
západ slunce 19:47
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít