Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Hudba
  Počasívíce >>
Pátek 20. 7.

Polojasno
26°C /14°C
Sobota 21. 7.

Občasné bouřky
28°C /14°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Musicserver.cz

RECENZE: Kamelot udělal záznamem z koncertu v Mahenově divadle důstojnou tečku za jubilejní sezónou

Zobrazit zdroj

Publikováno: 13.07.2018 08:36

RECENZE: Kamelot udělal záznamem z koncertu v Mahenově divadle důstojnou tečku za jubilejní sezónou

Kamelot není jen americká metalová formace, ale také česká hudební legenda, která brázdí pódia už slušnou řádku let. V rámci výročního turné zahrála i na takřka domovské scéně v brněnském Mahenově divadle a rozhodla se z tohoto výjimečného vystoupení pořídit záznam. Ten vyšel na DVD i Blu-ray. Jak dopadl?





           


Diskuze k článku RECENZE: Kamelot udělal záznamem z koncertu v Mahenově divadle důstojnou tečku za jubilejní sezónou

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Musicserver.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Musicserver.cz
Nové desky 27-28/2018 - od Florence And The Machine přes The Vamps po druhý díl Mamma Mia! (19.07.2018 06:57)
Jitka Zelenková oslaví padesát let na scéně novou deskou (18.07.2018 18:33)
All That Remains se po devíti letech vrací do Prahy (18.07.2018 16:40)
Kodaline i Drake uhájili vedení, žebříčky se ponořily do prázdninové nudy (18.07.2018 16:07)
Létofest vsází na Kabát, nabídne speciální molo na míru (18.07.2018 16:06)
Driftmoon konečně servíruje druhé autorské album (18.07.2018 14:40)
Hudební a fashion ikona Peggy Gou přiváží kousek labelu Ninja Tune (18.07.2018 12:13)
RECENZE: Singularity je 50 odstínů tvorby Jona Hopkinse (18.07.2018 10:21)
VIDEO: Hloupá písnička Wohnout je pěkně vlezlá písnička (18.07.2018 08:05)
Sonické kytary z Kanady Metric se představí poprvé v Praze (17.07.2018 18:50)
Hlavní hvězdou festivalu Hip Hop Žije 2018 v Praze bude americký raper ASAP Twelvyy (17.07.2018 17:43)
MINIRECENZE: Paul Kalkbrenner se na Parts Of Life točí v kruhu (17.07.2018 15:25)
Festival Hrady CZ se po Točníku přesouvá na Kunětickou horu se Škworem, Tomášem Klusem, J.A.R. nebo Divokým Billem (17.07.2018 12:52)
VIDEO: Zvíře jménem Podzim má své animované Satelity ve 360° (17.07.2018 10:07)
Umělci budou na Colours Of Ostrava bojovat proti plastovým brčkům (17.07.2018 08:10)
Švédský elektrizující rocknroll Royal Republic se představí opět v Praze (16.07.2018 18:50)
NAžIVO: Nick Cave i v Berlíně pozval fanoušky na pódium (16.07.2018 13:41)
RECENZE: Buddy Guy i na osmnáctém albu The Blues Is Alive And Well umí bluesem bavit (16.07.2018 11:03)
NAžIVO: Blue Style Fest dostál svému statusu rodinného festivalu a pobavil každého (15.07.2018 13:25)
RECENZE: Písničky filmových princezen jsou reprezentativním průřezem pohádkových hitů (15.07.2018 11:59)
VIDEO: High Horse Kacey Musgraves: Retro klip k modernímu popu (15.07.2018 09:55)
Jan Hammer po čtyřiadvaceti letech vydá nové album (14.07.2018 16:56)
RECENZE: Dva a jejich splašené třešně (14.07.2018 15:41)
Chceš na Colours Of Ostrava? Nejlevnější lístky seženeš s Objevte Více Muziky (14.07.2018 14:13)
Muzika, táborák, koupání, kempy, Pigyáda a mnoho dalšího. To je festival Přehrady Fest (14.07.2018 09:58)
Deset důvodů, proč vyrazit letos na Sziget (13.07.2018 13:21)
AUDIO: Comebackový singl Mudhoney Paranoid Core je těžkou hudbou pro těžké časy (13.07.2018 10:59)
MINIRECENZE: Debut Mask Code Red Riot dokazuje, že hard rock může mít i moderní tvář (12.07.2018 17:00)
Moby nečekaně vydal speciální živák (12.07.2018 15:31)
Kanadští Voivod se v září vrátí s novým albem. Turné zahájí v Praze (12.07.2018 14:14)
AUDIO: Rob Zombie a Marilyn Manson pro své společné turné nahráli povedený cover Helter Skelter (12.07.2018 11:58)
Drake a Kodaline slaví premiérová vítězství v českých žebříčcích (12.07.2018 10:14)
Lidé, ty hrůzy musíte vidět! Mille Petrozza z Kreator v exkluzivním rozhovoru Spark TV (12.07.2018 08:31)
Twenty One Pilots přijedou do České republiky představit nové album Trench (11.07.2018 21:20)
VIDEO: Mushroomhead v klipu k We Are The Truth vzdali hold hororovému kultu Evil Dead (11.07.2018 15:19)
VIDEO: Nicki Minaj a Ariana Grande se ve videu Bed pouze smyslně vrtí (11.07.2018 12:34)
RECENZE: Biffy Clyro naživo umí - MTV Unplugged se jim vzkřísit podařilo (11.07.2018 10:10)
VIDEO: Chelsea Wolfe zve v klipu k The Culling na svůj rituální pohřeb (11.07.2018 08:50)
Louvre nabízí prohlídku inspirovanou klipem APESHIT Beyoncé a Jay-Zho (10.07.2018 13:37)
The Glitch Mob se vrací do Prahy s novým albem a live show (10.07.2018 11:56)
Benátská! s Impulsem zve na Bonnie Tyler, Guano Apes i Jarka Nohavicu (10.07.2018 09:33)
MINIRECENZE: Panic! At The Disco na desce Pray For The Wicked sází slušivý disco pop (10.07.2018 08:08)
Folkové prázdniny přivezou klenoty britského folku i legendy africké hudby (09.07.2018 16:14)
RECENZE: Našrot přežili tři dekády, slaví obsáhlou kompilací Back To The Past (09.07.2018 14:00)
SOPHIE: Ano, dělám na nové desce Lady Gaga (09.07.2018 11:54)
NAžIVO: LP přivezla do Fora Karlín dokonalou smršť emocí (09.07.2018 10:30)
AUDIO: Prophets Of Rage lákají na druhé album povedeným singlem Heart Afire (09.07.2018 08:16)
RECENZE: Jan Novák, Floex a Tom Hodge - drobet jiná Ikarie XB1 (09.07.2018 00:01)
NAžIVO: Druhý den Plechovka festu narušila evakuace kvůli nahlášené bombě (08.07.2018 14:50)

zobrazit všechny články serveru Musicserver.cz >>



Dnes je Čtvrtek 19.07.2018
Dnes má svátek: Čeněk
Zítra má svátek: Ilja
východ slunce 04:20
západ slunce 19:58
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít