Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Hudba
  Počasívíce >>
Pondělí 21. 5.

Polojasno
21°C /11°C
Úterý 22. 5.

Dešťové přeháňky
23°C /12°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Musicserver.cz

RECENZE: Modrý vrch Deža Ursinyho je melancholickou cestou do duše introverta

Zobrazit zdroj

Publikováno: 16.05.2018 11:40
RECENZE: Modrý vrch Deža Ursinyho je melancholickou cestou do duše introverta

RECENZE: Modrý vrch Deža Ursinyho je melancholickou cestou do duše introverta

Vydávání vinylových reedic desek slovenského rockového melancholika Deža Ursinyho pokračuje albem Modrý vrch. Dostáváme se tak do období, kdy si hudebník začal prošlapávat nové cestičky pro svou tvorbu. Zároveň na této nahrávce pravděpodobně vyvrcholila jeho spolupráce s básníkem Ivanem Štrpkou.





           


Diskuze k článku RECENZE: Modrý vrch Deža Ursinyho je melancholickou cestou do duše introverta

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Musicserver.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Musicserver.cz
Pojď se vyvětrat, smrade, zvou Chaozz novou skladbou na poslední koncert turné (20.05.2018 19:20)
FOTOGALERIE: Marpoarena - český rap vyprodal O2 arenu (20.05.2018 15:12)
RECENZE: Dodržování pravidel a nedostatek invence dovedly Moose Blood do šedého průměru (20.05.2018 11:00)
The Black Queen, projekt bývalého frontmana The Dillinger Escape Plan, zahraje v Praze (20.05.2018 10:57)
VIDEO: U2 v Love Is Bigger Than Anything In Its Way věří v sílu lásky (20.05.2018 09:58)
Hudebníci jsou stále smutnější, zjistila nová studie (19.05.2018 19:19)
VIDEO: Low Cut High Tops nahrál další skvělou vypalovačku, po které zase nikdo neštěkne (19.05.2018 18:25)
Ariana Grande: Vzpamatovat se z těch útoků bude trvat věčnost (19.05.2018 17:58)
ROZHOVORY: Olga Königová (ille) - Doufáme, že příští rok je náš! (19.05.2018 11:05)
ZAPRášENOSTI: Janet Jackson - janet. (18.05.2018 17:00)
AUDIO: Na Aerodrome přijedou Nine Inch Nails s novou deskou, uvolnili první ukázku (18.05.2018 13:23)
Divadelní Colours of Ostrava nabídne Divadlo Bolka Polívky, Čtyři dohody Jaroslava Duška, Cirk La Putyka i VOSTO5 (18.05.2018 11:53)
NAžIVO: REC.night, to byla přehlídka kapel ve vražedném tempu (18.05.2018 11:45)
VIDEO: Christina Aguilera s Demi Lovato nahrály feministickou hymnu Fall In Line (18.05.2018 11:10)
ROZHOVORY: ODD - Cítil jsem, že ATMO Music už není kam dál posouvat (18.05.2018 09:10)
Night Lovell přiveze do Prahy svůj temný rap (17.05.2018 19:12)
Zlatá kolekce Katapult Essential připomene dvojí výročí legendární formace (17.05.2018 17:26)
Spomenik předvede své umění v holešovické Šachtě (17.05.2018 15:51)
VIDEO: Poetika se v klipu Zrcadla vrací ke svému jarnímu turné (17.05.2018 14:19)
RECENZE: Album Eonian Dimmu Borgir má líbivou tvář i prázdné jádro (17.05.2018 13:00)
Velkolepé 17. narozeniny pražského Studia 54 odstartují již v pátek (17.05.2018 11:54)
PUBLICISTIKA: Kdo se letos utká o REC.stage? Představujeme vám poslední trio nominovaných (17.05.2018 10:45)
Životopisný film o Freddiem Mercurym z Queen má svůj první trailer (17.05.2018 10:15)
Brněnský festival Urban Rock je zrušen (17.05.2018 08:38)
PUBLICISTIKA: Kdo se letos utká o REC.stage? Představujeme vám druhé trio nominovaných (16.05.2018 09:30)
Téměř třicet let od vzniku vystoupí zasnění Swervedriver poprvé v Praze (16.05.2018 08:33)
První singl Lucie po šestnácti letech je mezi třemi nejhranějšími v rádiích. Zvládl to za týden (15.05.2018 20:48)
FOTOGALERIE: Ciaran Lavery v obrazech (15.05.2018 19:40)
Scooter své pětadvacetiny oslaví v plné síle na podzim velkým koncertem v Praze (15.05.2018 18:52)
Do Prahy míří Donny McCaslin, saxonista, který hrál s Davidem Bowiem (15.05.2018 17:05)
RECENZE: Iloně Csákové na Pořád jsem to já swing mimořádně sluší (15.05.2018 16:00)
VIDEO: Mista novinkou Prežijem s láskou dělá tlustou čáru za minulostí (15.05.2018 15:21)
Soulfly přivezou v červenci do Prahy nové album (15.05.2018 13:50)
MINIRECENZE: Gin Wigmore je na Ivory skvělou zpěvačkou s omezenou zásobou nápadů (15.05.2018 12:13)
Death metaloví Obituary srovnají v červenci Prahu a Ostravu se zemí (15.05.2018 11:24)
ROZHOVORY: Lenny - Pokud věřím, že moje myšlenka je správná, neuhnu z ní (15.05.2018 09:54)
Orbital hlásí návrat s deskou Monsters Exist (14.05.2018 18:33)
NAžIVO: Šestice nejzajímavějších vystoupení Plzeňského Majálesu (14.05.2018 17:35)
Spotify stáhlo ze svých playlistů hudbu R. Kellyho (14.05.2018 17:04)
MINIRECENZE: Blessthefall jsou na Hard Feelings až příliš narůžovělí (14.05.2018 16:00)
Tattoo Convention láká na nejlepší kérky i na koncert PSH (14.05.2018 15:40)
AUDIO: Rita Ora a tři její kolegyně si v Girls libují v bisexualitě (14.05.2018 14:13)
RECENZE: S Arctic Monkeys na Měsíc a ještě kousek dál (14.05.2018 13:00)
Colours Of Ostrava si nově užijí i návštěvníci se zrakovým a sluchovým postižením (14.05.2018 12:38)
NAžIVO: SOHNova show rozburácela Palác Akropolis (14.05.2018 11:16)
AUDIO: Christina Aguilera si polepšila. V baladě Twice ze sebe dává opět to nejlepší (14.05.2018 10:44)
Nicki Minaj se vrací. V létě vyjde její nová deska Queen (14.05.2018 08:03)
Nové desky 19/2018 - od RSO přes Loreenu McKennitt po Celtic Woman (13.05.2018 22:39)
NAžIVO: Anastacia rozbouřila pražské Forum Karlín jako uragán (13.05.2018 21:03)

zobrazit všechny články serveru Musicserver.cz >>



Dnes je Neděle 20.05.2018
Dnes má svátek: Zbyšek
Zítra má svátek: Monika
východ slunce 04:14
západ slunce 19:45
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít