Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Technika
  Počasívíce >>
Sobota 15. 12.

Oblačno
-2°C /-4°C
Neděle 16. 12.

Sněhové přeháňky
-2°C /-4°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Mobilenet.cz

Recenze ELOH – Logická hra, která vás dostane do rytmu

Zobrazit zdroj

Publikováno: 13.11.2018 18:00

Recenze ELOH – Logická hra, která vás dostane do rytmu

Prémiové hry to dnes mají těžké. Autoři jedné z nejlepších her minulého roku však vydávají logickou hru, která by neměla ujít vaší pozornosti.





           


Diskuze k článku Recenze ELOH – Logická hra, která vás dostane do rytmu

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Mobilenet.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Mobilenet.cz
Buďte klidní, fenomén „děravých displejů“ se Huawei P30 Pro naštěstí netýká (13.12.2018 21:25)
Vybíráme telefon se snadným ovládáním (13.12.2018 20:00)
Tento víkend nabízí Samsung slevu až 7 000 Kč na Galaxy S9 a S9+ (13.12.2018 15:35)
Nástupce jednoho z nejlepších fotomobilů současnosti opět vsadí na senzor od Sony (13.12.2018 15:10)
mobilecast #160: Google je stále Googlem a Microsoft přechází na jeho technologie – živě od 16:00 (13.12.2018 12:20)
mobilecast #160: Google je stále Googlem a Microsoft přechází na jeho technologie – živě od 17:00 (13.12.2018 12:20)
mobilecast #160: Google je stále Googlem a Microsoft přechází na jeho technologie (13.12.2018 12:20)
Vánoční soutěž mobilenet.cz a Twisto je tady! Vyhrajte nový Apple iPhone Xs (13.12.2018 12:00)
Má Honor View 20 vůbec nějakou slabinu? Podívejte se na výsledky z AnTuTu – 2× aktualizováno (13.12.2018 10:55)
Tenčí, lehčí a levnější. Takové mají být nové displeje pro iPhone Xs Max (13.12.2018 10:35)
T-Mobile si v prodejně na Roztylech pro zákazníky připravil zónu s VR (12.12.2018 15:25)
Lenovo Z5s zamíří do střední třídy. Bude mít Snapdragon 678 a Android 9.0 – 4× aktualizováno (12.12.2018 15:25)
Chystá se Samsung Galaxy S10 Lite? Mohl by mít dokonale malý rámeček (12.12.2018 15:15)
Nepodporované formáty videa nově zabírají prostor v Google Fotkách (12.12.2018 12:35)
Pomozte HMD doladit nový Android 9.0 pro Nokii 8. Vyšla veřejná beta verze (12.12.2018 12:00)
Vybíráme telefony se zvýšenou odolností (11.12.2018 20:00)
iPhonu Xr se (asi) daří dobře, naznačují pozitivní zprávy od dodavatelů (11.12.2018 16:45)
Vivo NEX Dual Display Editon oficiálně. Dva displeje vyřešily problém s výřezy (11.12.2018 16:40)
Čínští zaměstnanci s iPhonem dostanou pod stromeček pokutu! „Hodní“ zase slevu (11.12.2018 16:35)
OnePlus 6T ve speciální edici McLaren představeno. Nabijete jej bleskurychle (11.12.2018 16:30)
Samsung, Honor nebo Lenovo mají díru v displeji a další zprávy týdne – mNews (11.12.2018 16:00)
Používáte Instagram Direct? Nově pošlete i hlasové zprávy (11.12.2018 13:20)
Dočkáme se ještě AirPower? Patent od Applu nám dává naději (11.12.2018 12:00)
ESET varuje před kampaní cílenou na internetové bankovnictví uživatelů v ČR (11.12.2018 11:55)
Prohození displejů u Vivo NEX 2 je skutečně stylové a intuitivní! No posuďte sami – 2× aktualizováno (11.12.2018 11:50)
Google zřejmě chystá nejen Pixel 3 Lite, ale také 6palcovou XL verzi – 2× aktualizováno (11.12.2018 11:50)
Xiaomi na Štědrý den pokřtí nový herní telefon! Dostane lakonické označení Play (11.12.2018 10:30)
První snímky ze 48megapixelové senzoru Honoru View 20 vám vyrazí dech – aktualizováno (11.12.2018 10:25)
První snímky ze 48megapixelového senzoru Honoru View 20 vám vyrazí dech – aktualizováno (11.12.2018 10:25)
Sliby se maj plnit o Vánocích! V Německu mohou ode dneška platit pomocí Apple Pay (11.12.2018 09:10)
Recenze Ruggear RG850 – Odolný a protáhlý (11.12.2018 06:00)
Čtečka otisků prstů na OnePlus 6T je s každým odemknutím lepší (10.12.2018 16:00)
Na co se zaměřit při výběru Android telefonu do sedmi tisíc? (10.12.2018 15:00)
Výhercem stylového Honoru 8X se stává... (10.12.2018 12:00)
Galaxy A8s je první Samsung s „dírou“. Má procesor Snapdragon 710 (10.12.2018 12:00)
Stáhněte si šest běžně placených her pro Android zadarmo! Raději však neotálejte (10.12.2018 11:55)
Honor V20 klepe na dveře. Víme, že se podívá i do Evropy – aktualizováno (10.12.2018 10:25)
Víte, jak budou telefony Samsung Galaxy S10 vypadat podle výrobců ochranných pouzder? – 20× aktualizováno (10.12.2018 08:00)
Která ČR videa byla letos na YouTube nejsledovanější? Asi vás překvapí (09.12.2018 19:00)
O2 v prosinci: Nokia 7.1, odolný CAT a pár menších slev (09.12.2018 16:15)
Recenze CARNEO Manager a G-Cross – Elegán a sportovec (09.12.2018 07:00)
Recenze Ruggear RG160 – Nepříliš povedený hybrid (08.12.2018 12:30)
Znovuzrozená Nokia slaví 2. narozeniny. Prodala 70 miliónů telefonů (08.12.2018 11:20)
Začínáme testovat průhledné Xiaomi Mi 8 Pro s ultrarychlou čtečkou v displeji – První pohled (07.12.2018 21:00)
Exkluzivní McLaren edice OnePlus6T bude podporovat bleskurychlé nabíjení – aktualizováno (07.12.2018 15:45)
Samsung Galaxy A8s s Infinity-O displejem se představí 10. prosince – 2× aktualizováno (07.12.2018 15:45)
DxOMark má vítěze v kategorii telefonů s jedním fotoaparátem! Uhádnete výsledek? (07.12.2018 14:50)
Qualcomm připravuje nový procesor střední třídy. MediaTek už má 5G modem (07.12.2018 13:00)
Lenovo Z5s je blíže, než si myslíte. Představí chvíli před Vánoci – 3× aktualizováno (07.12.2018 13:00)
Lenovo Z5s je blíže, než si myslíte. Představí se chvíli před Vánoci – 3× aktualizováno (07.12.2018 13:00)

zobrazit všechny články serveru Mobilenet.cz >>



Dnes je Pátek 14.12.2018
Dnes má svátek: Lýdie
Zítra má svátek: Radana a Radan
východ slunce 07:59
západ slunce 15:56
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít