Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Technika
  Počasívíce >>
Úterý 11. 12.

Sněhové přeháňky
2°C /-1°C
Středa 12. 12.

Sněhové přeháňky
1°C /-4°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Mobilenet.cz

Zobrazit zdroj

Publikováno:


Odkaz:




           


Diskuze k článku

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Mobilenet.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Mobilenet.cz
Výhercem stylového Honoru 8X se stává... (10.12.2018 12:00)
Galaxy A8s je první Samsung s „dírou“. Má procesor Snapdragon 710 (10.12.2018 12:00)
Stáhněte si šest běžně placených her pro Android zadarmo! Raději však neotálejte (10.12.2018 11:55)
Honor V20 klepe na dveře. Víme, že se podívá i do Evropy – aktualizováno (10.12.2018 10:25)
Víte, jak budou telefony Samsung Galaxy S10 vypadat podle výrobců ochranných pouzder? – 20× aktualizováno (10.12.2018 08:00)
Která ČR videa byla letos na YouTube nejsledovanější? Asi vás překvapí (09.12.2018 19:00)
O2 v prosinci: Nokia 7.1, odolný CAT a pár menších slev (09.12.2018 16:15)
Recenze CARNEO Manager a G-Cross – Elegán a sportovec (09.12.2018 07:00)
Recenze Ruggear RG160 – Nepříliš povedený hybrid (08.12.2018 12:30)
Znovuzrozená Nokia slaví 2. narozeniny. Prodala 70 miliónů telefonů (08.12.2018 11:20)
Začínáme testovat průhledné Xiaomi Mi 8 Pro s ultrarychlou čtečkou v displeji – První pohled (07.12.2018 21:00)
Exkluzivní McLaren edice OnePlus6T bude podporovat bleskurychlé nabíjení – aktualizováno (07.12.2018 15:45)
Samsung Galaxy A8s s Infinity-O displejem se představí 10. prosince – 2× aktualizováno (07.12.2018 15:45)
DxOMark má vítěze v kategorii telefonů s jedním fotoaparátem! Uhádnete výsledek? (07.12.2018 14:50)
Qualcomm připravuje nový procesor střední třídy. MediaTek už má 5G modem (07.12.2018 13:00)
Lenovo Z5s je blíže, než si myslíte. Představí chvíli před Vánoci – 3× aktualizováno (07.12.2018 13:00)
Lenovo Z5s je blíže, než si myslíte. Představí se chvíli před Vánoci – 3× aktualizováno (07.12.2018 13:00)
Qualcomm představil budoucnost Windows! Vyřadí Snapdragon 8cx Intel procesory ze hry? (07.12.2018 08:55)
Sony Xperia XZ4 se odhaluje na nových fotografiích a videu! Rámečky si hlavu nedělá – 3× aktualizováno (07.12.2018 08:05)
Sony Xperia XZ4 se odhaluje na nových fotografiích a videu – 3× aktualizováno (07.12.2018 08:05)
Kompaktní verze Sony Xperia XZ4 se odhaluje na fotografiích a videu – 3× aktualizováno (07.12.2018 08:05)
Recenze Xiaomi Mi 8 Lite – Když se krása snoubí s výkonem (07.12.2018 06:00)
Vybíráme nejlepší smartphone s velkým displejem (06.12.2018 20:00)
První dojmy z Xiaomi Mi MIX 3, se kterým zažijete tu pravou nostalgii (06.12.2018 18:20)
Bude nejlepší? Xiaomi připravuje telefon se 48megapixelovým fotoaparátem (06.12.2018 17:25)
Xiaomi slaví. Prodalo 700 tisíc kusů Pocophonu F1 (06.12.2018 15:45)
HTC EXODUS 1 lze koupit i za Litecoiny, výrobce spustil i všestrannou peněženku Zion (06.12.2018 13:40)
Xiaomi Mi MIX 3 s podporou 5G šlápne na plyn. Nabídne Snapdragon 855 (06.12.2018 13:25)
Konec červenání, Tumblr zakáže obsah pro dospělé (06.12.2018 12:00)
Restartuje se vám LG G7 ThinQ? Řešení je již na cestě (06.12.2018 12:00)
Dva nové ASUSy. ZenFony Max (Pro) M2 mají silné baterie a velké displeje (06.12.2018 11:05)
Uniká možný vzhled Samsungu Galaxy S10+ s až 5 fotoaparáty – 18× aktualizováno (06.12.2018 11:00)
Nejvyšší výkon Samsungu Galaxy S10+? Jedině se Snapdragonem 855 – 19× aktualizováno (06.12.2018 11:00)
Vyrazte do prodejny T-Mobile v Praze na Chodově a pobavte se s robotem Pepper T-Dee (06.12.2018 10:50)
Ani Samsung, ani Huawei. Prvním telefonem v Evropě s podporou 5G sítí bude OnePlus (06.12.2018 10:10)
Vodafone v prosinci: bez novinek, avšak se slevami (06.12.2018 10:10)
Chatovací aplikace Google Allo bude po delším trápení stáhnuta z oběhu (06.12.2018 08:00)
3,5mm jack se vrací! Podívá se na Xperii XZ4 společně se Snapdragonem 855 a 6 GB RAM – 2× aktualizováno (06.12.2018 07:35)
Sony Xperia XZ4 se odhaluje na nových fotografiích a videu! Štíhlé rámečky se nekon – 3× aktualizováno (06.12.2018 07:35)
O2 TV představuje lepší HBO OD a ve Videotéce tři desítky vánočních filmů (05.12.2018 21:10)
Honor View 20 s dírou v displeji klepe na dveře. Představí se v lednu (05.12.2018 21:10)
Snapdragon 710 a senzační fotoaparát! Nejen tím láká právě představená Nokia 8.1 (05.12.2018 18:30)
Huawei nova 4 mající displej „s dírou“ uniká na nových fotografiích – 2× aktualizováno (05.12.2018 17:25)
Meizu 16: limuzína za cenu rodinného auta (05.12.2018 15:00)
Jste připraveni? Nokia dnes odhalí tři novinky. Možná je ale už známe (05.12.2018 13:40)
iOS 12 se aktuálně nachází na 70 % mobilních zařízení od Applu (05.12.2018 12:10)
WhatsApp pomalu míří na tablety. Musíte mít další účet a být beta tester (05.12.2018 12:10)
Jak využít AI aneb umělá inteligence od Huawei pomáhá číst neslyšícím dětem (05.12.2018 10:10)
Zhmotněná noční můra odpůrců „notche“? Tento výřez byste v telefonu nechtěli (05.12.2018 09:50)
Fotoaparát Pocophonu F1 dostává vylepšení v podobě 960FPS videí a nočního režimu (05.12.2018 09:45)

zobrazit všechny články serveru Mobilenet.cz >>



Dnes je Pondělí 10.12.2018
Dnes má svátek: Julie
Zítra má svátek: Dana
východ slunce 07:55
západ slunce 15:56
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít