Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Technika
  Počasívíce >>
Úterý 28. 5.

Dešťové přeháňky
18°C /12°C
Středa 29. 5.

Dešťové přeháňky
15°C /9°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Mobilmania.cz

Zobrazit zdroj

Publikováno:


Odkaz:




           


Diskuze k článku

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Mobilmania.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Mobilmania.cz
Týden mobilně 486: Ve válce padají hlavy. Ta čínská už je na zemi, teď čekáme na odvetu (26.05.2019 18:00)
Týden Živě: Nová Windows, Tesla na hraně krachu a létající masové kuličky (26.05.2019 15:00)
RECENZE: Nokia 9 PureView – rekordmanka se šesti očima (26.05.2019 12:00)
Chybí vašemu mobilu paměť? Výrobci zdvojnásobí kapacitu a nestojí to moc (26.05.2019 09:00)
Trumpovy vrtochy odskáče i populární Honor. O čem se mluvilo na londýnské tiskovce? (26.05.2019 00:00)
První generace Google Glass revoluci nepřinesla. Druhá generace má Android a míří do firem (25.05.2019 18:00)
Tady bude za dva roky sídlit londýnský Apple. Vyfotili jsme přestavbu impozantní elektrárny Battersea (25.05.2019 12:00)
Normálně za peníze, dnes zadarmo nebo se slevou: Hra o trůny, atomová válka i sledování ISS (25.05.2019 09:00)
Politika potápí technologii. Pokud Huawei zůstane na černé listině, v západním světě končí (25.05.2019 00:00)
KaiOS je třetí nejrozšířenější mobilní systém. Běží už na 100 milionech telefonů (24.05.2019 18:00)
Samsung obnovil licenční dohodu s Googlem a vyzdvihuje úzkou spolupráci (24.05.2019 16:00)
Nekompromisní postup. Google smazal smartphony Huawei ze svých stránek (24.05.2019 15:00)
Sony Xperia 1 pomalu míří do prodeje. Vrátí tradiční japonskou značku na vrchol? (24.05.2019 14:00)
Další banka podporuje Google Pay. Mobilem mohou platit zákazníci Creditas i uživatelé Richee (24.05.2019 12:00)
Šifrovaný Tor Browser je už i na Androidu. Skryje všechny vaše lumpárny (24.05.2019 10:46)
Samsung ve druhé polovině roku uvede na trh Galaxy A70s se 64MPx foťákem (24.05.2019 10:00)
První oběť. Honor 20 Pro neprošel sítem a jako první nedostal Android certifikaci (24.05.2019 08:00)
Vy nám Huawei, my vám Apple! Kam až může eskalovat obchodní válka (24.05.2019 00:00)
Motorola One Vision je další „nudle“ na trhu. Má příjemně úzké tělo a displej 21 : 9 (23.05.2019 17:30)
1Q 2019: Samsung uhájil trůn, Huawei šplhá nahoru a Apple se brutálně propadl (23.05.2019 15:00)
Huawei vyjednává s Aptoide ohledně vytvoření alternativy ke Google Play (23.05.2019 14:18)
Olympijským telefonem pro rok 2020 se stane Samsung Galaxy S10+. Prodávat se začne v Japonsku (23.05.2019 12:00)
Kdyby se vám problémy nezdály dost vážné... Bez ARM si Huawei nevyrobí ani vlastní procesory (23.05.2019 10:33)
Velký únik osobních dat z Instagramu. Ohroženo mohlo být až 49 milionů účtů! (23.05.2019 10:00)
Samsung má hotový fotočip s 5× zoomem. Má se dostat do zatím neznámé novinky (23.05.2019 07:00)
RECENZE: Xiaomi Black Shark 2 – Čistý Android s důrazem na surový herní výkon (23.05.2019 00:00)
Fotograf požádal teenagery, aby upravili své selfie pro sociální sítě. Výsledek je alarmující! (23.05.2019 00:00)
Nový Android Q přinese vylepšenou správu připojených Bluetooth zařízení (22.05.2019 19:00)
MediaTek uvede v nejbližší době nový čipset s podporou 5G sítí (22.05.2019 16:00)
Samsung chystá dámskou verzi Galaxy S10. Stávají trio barev doplní červená (22.05.2019 14:00)
Samsung chystá dámskou verzi Galaxy S10. Stávající trio barev doplní červená (22.05.2019 14:00)
Sony představilo novou strategii mobilního byznysu. Zaměří se pouze na čtyři regiony (22.05.2019 13:00)
Jde to i levněji. Sazkamobil nabízí volání do zahraničí za 4,50 Kč/min. (22.05.2019 12:00)
Drahá mobilní data nutí lidi držet se zkrátka. Přesto se přenesený objem zdvojnásobil (22.05.2019 10:00)
Adobe Premiere Rush pro Samsungy je tady. Bezplatná je však jen trial verze (22.05.2019 07:43)
Samsung aktualizuje své starší hodinky. Dostanou nadstavbu One UI for Watch (22.05.2019 00:01)
Platby i bez terminálů. Apple představil NFC štítky pro příjem plateb Apple Pay (22.05.2019 00:00)
Krátký pohled na Honor 20 Pro: O očko víc a velká fotografická sláva (21.05.2019 18:50)
Android v květnu 2019: vládne Oreo, Pie má přes 10 % (21.05.2019 18:00)
Nový Honor 20 a Honor 20 Pro: skvělé telefony zraněné politikou (21.05.2019 16:35)
Honor 20 Pro získal v DxOMark 111 bodů. O třetí místo se dělí s OnePlus 7 Pro (21.05.2019 16:20)
Hongmeng by mohl být nový systém Huawei, který v případě potřeby nahradí Android (21.05.2019 15:00)
Vyzkoušeli jsme náramek Samsung Galaxy Fit e: Jednoduchý měřič na zápěstí (21.05.2019 13:00)
Smartphony Čechy stále baví. Utrácíme za ně čím dál víc (21.05.2019 12:00)
Premiéru Honoru 20 sledujte zde. Dočkáme se i prohlášení ke kauze Huawei? (21.05.2019 10:32)
Jaký bude Samsung Galaxy Note 10? Změn bude dost, průstřel se dostane doprostřed (21.05.2019 09:00)
Jen Trumpův zdvižený prst? Huawei dostal tříměsíční přechodnou licenci (21.05.2019 07:00)
Aplikace Apple TV konečně dorazila na iOS. O funkce se zatím pere s iTunes (21.05.2019 05:36)
Cenově dostupný LTE smartphone do tří tisíc korun: Alcatel 1S jde do prodeje (20.05.2019 17:00)
Tesco Mobile nabízí balíček neomezeného volání, SMS a 500 MB dat se slevou 50 % (20.05.2019 16:00)

zobrazit všechny články serveru Mobilmania.cz >>



Dnes je Pondělí 27.05.2019
Dnes má svátek: Valdemar
Zítra má svátek: Vilém
východ slunce 04:06
západ slunce 19:53
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít