Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Technika
  Počasívíce >>
Sobota 20. 10.

Oblačno
15°C /7°C
Neděle 21. 10.

Polojasno
12°C /4°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Mobilmania.cz

Zobrazit zdroj

Publikováno:


Odkaz:




           


Diskuze k článku

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Mobilmania.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Mobilmania.cz
Huawei předbíhá dobu. Jeho model Y9 nahlíží do příštího roku s velkou baterií (19.10.2018 19:00)
Huawei Mate 20 Pro dostal sadu elegantních i extravagantních pouzder (19.10.2018 17:00)
V sobotu startuje Datart Expo. Přijdete si pro slevu, nebo se jen podívat na technologické novinky? (19.10.2018 16:35)
Xiaomi Black Shark 2 se ukáže 23. října, počítá se i s globální dostupností (19.10.2018 15:00)
Přichází letošní nejlevnější jablko. O2 zahajuje předobjednávky iPhonu XR (19.10.2018 14:00)
Xiaomi v listopadu otevře Mi Store v Hradci Králové. Těšte se na akce a slevy (19.10.2018 13:00)
Bude to další bestseller? Xiaomi Redmi Note 6 Pro má české ceny (19.10.2018 11:00)
#Superříjen nevynechá ani Apple. Novinky ukáže za dva týdny a pozvánky jsou umělecká díla! (19.10.2018 09:03)
DoNotPay je první appka, která umožní kohokoliv zažalovat na pár kliknutí (19.10.2018 07:00)
Tři oči vidí lépe do hloubky. Podívejte se, jak fotí Samsung Galaxy A7 (2018) (19.10.2018 00:00)
Byznys s humanoidy expanduje. Podívejte se do čínské továrny na umělé lidi (18.10.2018 19:23)
Koncem října se těšte na Xiaomi Mi Mix 3 s 10GB RAM a podporou 5G sítí (18.10.2018 16:22)
Huawei Band 3 Pro je chytrý náramek s GPS a senzorem srdečního tepu (18.10.2018 15:41)
T-Mobile vymáhal neexistující poplatky, teď uznal, že jde o právní omyl. Od ČTÚ dostal pokutu (18.10.2018 13:04)
První reklama na Samsung Galaxy A9 láká na hrátky se čtyřmi fotoaparáty (18.10.2018 11:00)
RECENZE: CAT S61 — Zjistí, zda je čistý vzduch a pak vás změří laserem či termovizí (18.10.2018 09:00)
DisplayMate dal Pixelu 3 XL nejvyšší hodnocení A+. Displej vyrobil Samsung (18.10.2018 00:01)
Získat ochrannou známku a zároveň nic neprozradit. Důvod, proč Apple registruje produkty na Jamajce (18.10.2018 00:00)
Nedávno představená Nokia 7.1 zná českou cenu a míří rovnou do prodeje (17.10.2018 14:06)
Pokémon Go se stále hraje. Do hry se dostává již čtvrtá generace příšerek (17.10.2018 14:06)
Tato verze superphonu Huawei Mate 20 v Česku nebude. Ale mrzet nás to nemusí (17.10.2018 12:00)
Uber dbá na bezpečnost a představuje nové prvky jak pro cestující, tak řidiče (17.10.2018 11:00)
Google obrací o 180 stupňů. Balíček svých aplikací pro Android v Evropě zpoplatní (17.10.2018 10:30)
Technologický zázrak a prudká facka pro Google. Huawei Watch GT vydrží dva týdny (17.10.2018 00:00)
I tablety bývaly menší. Huawei má největší mobil na světě. Míří na hráče a má obří baterii (16.10.2018 19:40)
Huawei Mate 20 má všechno, verze Porsche Design slibuje ještě něco navíc. Za 55 tisíc... (16.10.2018 17:30)
Huawei nechce eSIM. Místo toho přichází s revoluční paměťovkou ve tvaru nanoSIM (16.10.2018 15:30)
Huawei Mate 20 Pro nadělá konkurenci vrásky. Superphone nemá slabé místo (16.10.2018 15:30)
Podívejte se, jak se Huawei Mate 20 Pro změní v bezdrátovou dobíjecí podložku (16.10.2018 15:30)
Takovou předpověď počasí jste ještě neviděli: grafika skvěle znázornila povodeň i tornádo (16.10.2018 12:00)
Sledujte premiéru Mate 20 Pro. Huawei ukáže v Londýně to nejlepší, co umí (16.10.2018 07:00)
TIP: Tato mapa prozradí Wi-Fi hesla na letištích po celém světě (16.10.2018 00:00)
Také Asus odhalí tento týden nové smartphony. Na co se můžeme těšit? (15.10.2018 17:00)
T-Mobile přidává k Sigfoxu další síť pro internet věcí. NB-IoT půjde využívat i v roamingu (15.10.2018 14:00)
Nokia 3.1 Plus je další v davu. Levný model ale opět patří do programu Android One (15.10.2018 12:00)
Do Česka se po letech vrací veletrh se spotřební elektronikou. V sobotu startuje Datart Expo (15.10.2018 10:47)
Herní Xiaomi Black Shark udělá další krok. Dostane se k nám? Přijde druhá generace? (15.10.2018 08:08)
Ode dneška je v prodeji Motorola One s čistým Androidem. Nasadila odvážnou cenovku (15.10.2018 07:00)
Asijský startup provedl historicky první telefonní hovor na blockchainu. K čemu je to dobré? (15.10.2018 00:00)
Týden Živě: Problémy s aktualizací Windows 10 a další radosti (14.10.2018 15:00)
RECENZE: Samsung Galaxy Tab S4 — Test tabletu napsaný na tabletu. Precedens? (14.10.2018 12:00)
HTC láká na Exodus. První blockchainový mobil se představí za týden (14.10.2018 09:00)
Vždycky to jde ještě levněji. Jak dokážou nabídnout stejný mobil za ještě nižší cenu? (14.10.2018 00:00)
Honor otevřel první prodejní stánek ve střední a východní Evropě. Na zlevněné telefony čekala dlouhá fronta (13.10.2018 18:00)
Nákupy online v Číně a jinde za hranicemi: Jak je to se clem, DPH nebo zárukou (13.10.2018 15:00)
Špičkové sportovní hodinky Polar Vantage V chtějí konkurovat nejdražším Garminům a Suunto (13.10.2018 12:01)
Normálně za peníze, dnes zadarmo nebo se slevou: Matematika, fyzika, chemie a království za koně (13.10.2018 09:00)
Podívejte se, co umí první mobil se čtyřmi foťáky na zádech (13.10.2018 00:00)
Razer Phone 2: Herní superphone je výkonnější, odolnější a dostal bezdrátové nabíjení (12.10.2018 15:22)
Garmin Instinct: Nová řada leckdy zastoupí Fénix, ale cena je méně než poloviční (12.10.2018 12:55)

zobrazit všechny články serveru Mobilmania.cz >>



Dnes je Pátek 19.10.2018
Dnes má svátek: Michaela
Zítra má svátek: Vendelín
východ slunce 06:35
západ slunce 17:00
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít