Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Technika
  Počasívíce >>
Neděle 19. 8.

Polojasno
30°C /17°C
Pondělí 20. 8.

Polojasno
30°C /17°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Mobilmania.cz

RECENZE: Vodafone Smart N9 — plnou parou vzad

Zobrazit zdroj

Publikováno: 18.07.2018 00:00

RECENZE: Vodafone Smart N9 — plnou parou vzad

Vodafone letos vsadil na užší rámečky a protáhlý displej • Výkon i jiné parametry zůstaly až na druhé koleji • Do budoucna bude muset ještě zapracovat na optimalizaci





           


Diskuze k článku RECENZE: Vodafone Smart N9 — plnou parou vzad

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Mobilmania.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Mobilmania.cz
Note 9 má stylus poháněný superkondenzátorem. Co to je a proč nenahradí i baterii v mobilu? (18.08.2018 00:00)
Prodávají se čím dál dražší smartphony. Tržby výrobcům vzrostly o 7 % (17.08.2018 18:00)
Vivo nepřestává překvapovat. Minimální rámečky a čtečku v displeji nabídne i levnější V11 (17.08.2018 17:00)
ARM zveřejnilo roadmapu. Do roku 2020 se těšte na 7nm jádra Deimos a Hercules (17.08.2018 14:00)
Nejočekávanější telefon se představí 21. srpna. Tipnete si značku? (17.08.2018 13:00)
Budoucnost je ohebná a jmenuje se Samsung Galaxy F. Grafik vychází ze spekulací a patentů (17.08.2018 12:00)
Samsung Galaxy Note 9 jako kilová cihlička zlata. Bude stát milion a čtvrt (17.08.2018 09:35)
Sony Xperia XZ2 Premium míří do Česka. Kolik zaplatíte za 4K HDR displej? (17.08.2018 07:00)
Konečně víme, co je Pocophone F1. Levné Xiaomi s kompromisy přijde i do Česka (17.08.2018 00:00)
Známe ceny obalů a pouzder pro tabletofon Samsung Galaxy Note 9 (16.08.2018 18:00)
Sony potvrzuje Android 9 pro řadu Xperií. Dřív než v listopadu se ho ale nedočkají (16.08.2018 16:00)
Samsung opakuje výhodnou cashback akci. Na Galaxy S9 a S9+ dostanete slevu až 9 tisíc (16.08.2018 14:00)
Honor 8X: první specifikace a fotografie chystaného obra. Displej má přes 7 palců (16.08.2018 12:00)
Motorola také napeče koláče. Víme, pro které modely (16.08.2018 11:00)
Google uvedl Android 9.0 Pie (Go Edition). Do smartphonů se dostane na podzim (16.08.2018 10:00)
Evropské ceny EISA ovládl v mobilní kategorii Huawei a Honor. Úspěch si připsala také Nokia (16.08.2018 07:00)
Odborné ceny EISA ovládl v mobilní kategorii Huawei a Honor. Úspěch si připsala také Nokia (16.08.2018 07:00)
15 tipů, jak ušetřit čas a z navigace Waze vymačkat maximum (16.08.2018 00:00)
YouTube doporučuje telefony, na kterých si nejlépe vychutnáte jeho videa (15.08.2018 19:46)
Limitované Oppo Find X Lamborghini Edition se vyprodalo za pouhé 4 sekundy (15.08.2018 18:00)
Samsung představil mobilní 5G modem, který jako první splňuje standardy 3GPP (15.08.2018 16:00)
Další kopie iPhonu X na obzoru. Toto jsou první fotky připravované Moto P30 (15.08.2018 14:00)
LG chystá svůj první 5G smartphone. Dřív než za půl roku ho ale nečekejte (15.08.2018 13:00)
Jak instalovat staré hry z diskety do moderního smartphonu. Je to překvapivě jednoduché (15.08.2018 12:00)
DisplayMate: Samsung opět drží prvenství za nejlepší displej v Galaxy Note 9 (15.08.2018 11:00)
Američani zakazují čínské mobily, Turci pro změnu ty americké. Komu tohle prospěje? (15.08.2018 10:14)
RECENZE: HTC Desire 12+ je tak trochu jiné HTC (15.08.2018 08:59)
S aplikací Space Launch Now budete mít vše o letech do vesmíru jako na zlatém podnosu (15.08.2018 00:00)
Samsungu se v Číně vůbec nedaří. Uvažuje o zavření tamní továrny (14.08.2018 18:00)
Samsungu se v Číně vůbec nedaří. Uvažuje o zavření tamní továrny (aktualizováno) (14.08.2018 18:00)
Honor zlevnil další model. Cena oblíbeného Honoru 9 Lite klesla o tisícovku (14.08.2018 16:00)
Michael Kors má nové chytré hodinky. Známý design pochází z hloupých modelů (14.08.2018 15:00)
Huawei má cenově dostupný tablet s LTE. Mediapad T5 míří do prodeje (14.08.2018 14:00)
Alcatel 7: Protáhlý displej, duální foťák, velká baterie a slušná cenovka (14.08.2018 12:00)
K Huawei P20 Pro od Vodafonu můžete vyhrát luxusní zájezd do Dubaje. K ruce budete mít i osobního sluhu (14.08.2018 10:30)
Fortnite je již dostupný pro všechny... stačí jen počkat na potvrzení pozvánky (14.08.2018 10:00)
Den v New Yorku, aneb tak fotí Note 9. Oproti S9 rozdíl nenajdete, ale s S Penem se dají dělat psí kusy (14.08.2018 08:00)
The Plug: Kola značky Ghost mají USB konektor na nabití mobilu. Kde bere šťávu? (14.08.2018 00:00)
Nokia X6 přijde na globální trh jako Nokia 6.1 Plus. Představí se nejspíš už v Berlíně (13.08.2018 20:00)
Válečky s mapou a kazety. Tak vypadala automobilová navigace před příchodem GPS (13.08.2018 18:13)
Válečky s mapou a kazety. Tak vypadala automobilová navigace před GPS (13.08.2018 18:13)
Xiaomi Mi Mix 2S se oblékl do smaragdově zelené barvy a náramně mu to sluší (13.08.2018 17:00)
Oppo R17: Bezrámečkový design, čtečka v displeji a prvotina se Snapdragonem 670 (13.08.2018 15:00)
HTC počítá s aktualizací na Android 9 Pie pro svoji nejvyšší smartphonovou řadu U (13.08.2018 14:00)
Huawei chystá novou rodinu Mate 20. A takto má vypadat nejlevnější Mate 20 Lite (13.08.2018 13:00)
Velká fotosoutěž Huawei o špičkový notebook MateBook X a P20 Pro vrcholí. Snímky můžete posílat ještě týden (13.08.2018 12:00)
Xiaomi má novou značku. Jmenuje se Poco a vyzývá předražené smartphony (13.08.2018 11:30)
Galaxy Home: Hi Bixby! Samsung ukázal v New Yorku i svůj první chytrý reproduktor (13.08.2018 10:00)
Legendární Palm se vrací a velikostí displeje půjde proti proudu času (13.08.2018 09:59)
Týden mobilně 446: O novém Androidu a reportáž ze Samsung Unpacked (12.08.2018 18:00)

zobrazit všechny články serveru Mobilmania.cz >>



Dnes je Sobota 18.08.2018
Dnes má svátek: Helena
Zítra má svátek: Ludvík
východ slunce 05:01
západ slunce 19:12
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít