Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Zpravodajství
  Počasívíce >>
Neděle 18. 11.

Polojasno
5°C /-3°C
Pondělí 19. 11.

Sněhové přeháňky
3°C /-1°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
ČT24 - kultura

Zobrazit zdroj

Publikováno:


Odkaz:




           


Diskuze k článku

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "ČT24 - kultura". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z ČT24 - kultura
Zemřel William Goldman, autor scénáře k filmu Butch Cassidy a Sundance Kid (16.11.2018 22:58)
Joan Osbornová představila v Šumperku písně z nové dylanovské desky (16.11.2018 19:42)
Recenze: Oni a Silvio, to jsme přece my (16.11.2018 14:21)
Liška Bystrouška z dětského domova. Brněnská opera připomíná Těsnohlídkovu vánoční sbírku (16.11.2018 13:58)
Bazén za téměř 2,1 miliardy. Hockney pokořil aukční rekord za dílo žijícího umělce (16.11.2018 12:42)
Starý design nerezaví. Veletrh Antique se ohlíží za stoletím (15.11.2018 15:08)
Jako Panská skála v zimě. Nové varhany pro Svatého Víta se inspirovaly u těch kamenných (15.11.2018 12:56)
Úsvit v mlhavém Toskánsku se stal vítězem největší soutěže panoramatických snímků na světě (15.11.2018 12:28)
Glosa: Zkoušené kyrgyzské dívce neuškodí pohádka o podprsence (15.11.2018 11:59)
Perla Marie Antoinetty se vydražila za rekordních 736 milionů korun (14.11.2018 19:21)
Recenze: Dub FX roztančil vyprodanou Lucernu (14.11.2018 13:51)
Finalisté Chalupeckého ceny rozebírají tělo, společnost i umění, univerzální záplatu ale nemají (14.11.2018 13:50)
Mimořádná zpráva v kinech: zpravodajské zákulisí Zemanovy kandidatury (14.11.2018 11:52)
Archeologové našli v Řecku mytické město Tenea. Mohli ho založit zajatci z trojské války (14.11.2018 09:15)
Recenze: Grindelwaldovy zločiny ohrožují mudly a kouzelníky i sérii Fantastická zvířata (13.11.2018 16:39)
Podívejte se jako první. Takto se změní pražské Vítězné náměstí (13.11.2018 14:25)
ČT už to rozbalila. Chystá Vánoce s Kouzelníkem Žitem, Neckářem a Svěrákovým „strništěm“ (12.11.2018 21:55)
Zemřel stvořitel komiksového univerza Stan Lee (12.11.2018 20:08)
Zemřela legenda komiksového univerza Stan Lee (12.11.2018 20:08)
Doktor Martin se ve filmu stane detektivem. Podívejte se na trailer beskydského Indiana Jonese (12.11.2018 17:44)
Výtvarník Salajka pozoruje ve městech Zombie Rituals (12.11.2018 16:49)
Legendy Gr2 aneb K jejím obrazům jsem neměl co říct, to je co říct (12.11.2018 16:10)
Kdo je ten Parchant v klobouku? Bez něj mohl být život lepší (12.11.2018 14:56)
Může se člověk poučit z nelidskosti? V Naší třídě soused vraždí souseda (12.11.2018 14:00)
Janáčkovo divadlo zaplavila voda z Volhy. Po opravách ho otevřela Káťa Kabanová (12.11.2018 12:53)
David Koller o Lucii: Nechceme být revival sebe samých (12.11.2018 11:24)
Běhají se zbraněmi po lese a trénují na válku. Velitel Slovenských branců se cvičil v Rusku (12.11.2018 09:08)
Klip týdne: A zase ta Lucie! Ta nejlepší, kterou znám (10.11.2018 19:22)
RECENZE: 36 let Punkovýho království oslavil Visací zámek ve vyprodané Lucerně (10.11.2018 19:07)
Filmová upoutávka týdne: Našel se chybějící článek mezi člověkem a zvířetem. Vtipu se nebrání (10.11.2018 15:23)
Místo mobilizace komparz. Restaurovaná bitva u Zborova se vrací do kin (09.11.2018 14:57)
Fotograf Ivan Pinkava v Kopřivnici putuje od Adama k rododendronu (09.11.2018 12:22)
Recenze: Hold muži, který to myslel vážně (09.11.2018 11:19)
Setkala se s Masarykem i Benešem. Před totalitním režimem ale musela Růžena Bunžová utéct do Ameriky (08.11.2018 18:23)
Zemřel francouzský skladatel Francis Lai. Proslavila ho hudba k filmům Muž a žena i Love Story (08.11.2018 17:02)
Svědkové Putinovi odhalují, jak ruský prezident vystoupal na vrchol a už tam zůstal (08.11.2018 16:44)
Detektivka podle Marie Poledňákové. Do kin přichází Ten, kdo tě miloval (08.11.2018 14:34)
Posmrtné masky Masaryka, Štefánika i Beneše dostávají své kopie. Poputují do Izraele (08.11.2018 13:25)
Bílý mrakodrap znovu rozzářil náměstí Práce. Obchodní dům ve Zlíně je po rekonstrukci (08.11.2018 13:10)
Schváleno Noční hlídkou. Autor ruského Matrixu Sergej Lukjaněnko navštívil Prahu (08.11.2018 11:04)
Archeologové našli nejstarší malby zvířat. Vznikly před 40 tisíci roky na Borneu (08.11.2018 08:10)
Nejprestižnější francouzská literární cena si všimla chlapce z nefunkční rodiny (07.11.2018 17:07)
Anna K. rozváží předvánoční Světlo (07.11.2018 15:32)
Muzeum ve Šlapanicích rekapituluje století žen (07.11.2018 15:02)
Barrandovské terasy se vrací k životu, ale s odkladem. Areál se otevře nejdříve za dva roky (07.11.2018 14:54)
S uměním lze experimentovat, s vlastí ne. V Ostravě je Kupka za dobrého Čecha (07.11.2018 12:54)
Archeologové v Káhiře objevili kamenné desky s nápisy staré asi 4000 let (07.11.2018 11:53)
Cesta k hororu bývá dlážděna soucitem (07.11.2018 11:02)
Recenze: Kde leží Forever Neverland? M se na novince až moc podbízí (06.11.2018 21:01)
Glosa: Vysoká hra Josefa Šímy (06.11.2018 20:55)

zobrazit všechny články serveru ČT24 - kultura >>



Dnes je Sobota 17.11.2018
Dnes má svátek: Mahulena
Zítra má svátek: Romana
východ slunce 07:24
západ slunce 16:12
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít