Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Zpravodajství
  Počasívíce >>
Pondělí 26. 2.

Oblačno
-6°C /-11°C
Úterý 27. 2.

Zataženo
-7°C /-12°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
ČT24 - kultura

Recenze: Něco za něco? Sexuální korupce mocných přežila Shakespeara

Zobrazit zdroj

Publikováno: 13.02.2018 16:23

Recenze: Něco za něco? Sexuální korupce mocných přežila Shakespeara

Divadlo pod Palmovkou přichystalo divákům napínavou podívanou. Polský režisér Jan Klata nastudoval se souborem pražské scény progresivní inscenaci, která promlouvá jak shakespearovským, tak soudobým jazykem o moci, korupci, sebehodnotě a tělesnosti.





           


Diskuze k článku Recenze: Něco za něco? Sexuální korupce mocných přežila Shakespeara

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "ČT24 - kultura". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z ČT24 - kultura
Nedotýkej se mě, bručí šokovaný Zlatý medvěd. Berlinale vyhrál sexperiment s českou stopou (24.02.2018 22:16)
Filmová upoutávka týdne: Geoffrey Rush se chopil štětce jako Giacometti (24.02.2018 16:51)
Glosa z Berlinale: Oceněný Jiří Menzel reprezentuje ty nejlepší z filmových příběhů (23.02.2018 21:07)
Romský pianista Tomáš Kačo zahrál v Carnegie Hall. Inspiruje nejen svých 11 sourozenců (23.02.2018 20:53)
Recenze: Ve Skryté válce o Akta Pentagon vítězí umanutý Hanks a brilantní Streepová (23.02.2018 19:42)
V autobuse u Paříže našli ukradený Degasův obraz. Před téměř deseti lety zmizel z výstavy (23.02.2018 18:03)
Každá minuta byla těžká. Přeživší ze sovětského gulagu vzpomínala na výstavě Čechoslováci v lágru (23.02.2018 15:55)
Jiří Anderle maluje až na dřeň. Chodovská tvrz se ohlíží za jeho divadlem světa (23.02.2018 13:53)
Vitka diriguje v Huse na provázku. Tučková představuje v divadelní hře osud Vítězslavy Kaprálové (23.02.2018 11:55)
Kvíz k osmdesátinám báječného muže s klikou: Jaký jste film Jiřího Menzela? (23.02.2018 09:36)
Nejstarší jeskynní umění podle vědců vytvářeli neandrtálci. Kresby jsou staré nejméně 64 000 let (23.02.2018 08:37)
Kolář mi žádný rady nedával. Běla Kolářová experimentuje (22.02.2018 18:10)
Nad Brit Awards bouří: o vládu se hlásí rapper Stormzy i ženy (22.02.2018 16:37)
Glosa z Berlinale: Čas ďábla na ostrově Utoya (22.02.2018 13:27)
Každý nový obraz je pro Mertu myšlenkovým návratem. S výstavou se také vrací do Fait Gallery (22.02.2018 12:11)
Vinylu zasypalo Půl litru země. Stihla si ještě všimnout Enchanted Lands a Genot Centre (22.02.2018 12:01)
Uprchlíci vedle expresionistů. Plzeňské Masné krámy vystavují Formule patosu (21.02.2018 17:03)
Exotika je hned za dveřmi. Film Planeta Česko se představuje (21.02.2018 14:47)
Trh s uměním čeká zemětřesení. Po smrti Davida Rockefellera je na prodej jeho sbírka umění (21.02.2018 11:48)
Trh s uměním čeká zemětřesení. Po smrti Davida Rockefellera je na prodej jeho sbírka (21.02.2018 11:48)
Chtěl létat, místo toho fotil české válečné piloty. Jeho kniha Peruť 312 čekala na vydání 70 let (20.02.2018 18:21)
Nový seriál na ČT: Inspektor Max se nebojí spravedlnosti ani humoru (20.02.2018 17:28)
Sedmdesát pater ze dřeva. V Japonsku chtějí vybudovat netradiční mrakodrap (20.02.2018 17:07)
Volá Londýn. Pavel Tigrid vzpomíná na první exil, kde přišel ke svému jménu (20.02.2018 15:08)
Uválený baloňák a ještě jedna otázka. Poručík Columbo slaví padesátku (20.02.2018 12:34)
Rafani štěkají na Paříž (19.02.2018 16:19)
Pozor, v muzeu je zákruta. Brzdí tam socialistické trabanty, škodovky i první elektromobil (19.02.2018 14:33)
Glosa z Berlinale: V bludném kruhu korektnosti (19.02.2018 13:40)
Z vyhořelé textilky v Krnově bude muzeum. Ve hře je stále dotace z EU (19.02.2018 13:38)
Britské filmové ceny si pronajaly Tři billboardy kousek za Ebbingem (19.02.2018 11:57)
Libeňský most nebude památkou. Praha musí rozhodovat, zda ho opraví, nebo zbourá (19.02.2018 11:31)
Libeňský most nebude památkou. Praha musí rozhodnout, zda ho opraví, nebo zbourá (19.02.2018 11:31)
Texaský masakr nezávislým filmem. Festival ve Varech vzdá poctu Austin Film Society (19.02.2018 10:12)
Lidé se chovají jako Hmyz. Poslední film Jana Švankmajera si nebere servítky (18.02.2018 10:44)
Klip týdne: Valentýnka od Rybiček 48 (17.02.2018 18:14)
V Beskydech padají smrky. Vyroste z nich replika shořelého kostela v Gutech (17.02.2018 16:38)
Filmová upoutávka týdne: Spielberg se noří do virtuální reality a oživuje popkulturní legendy (17.02.2018 15:16)
Martini a přestřelky? Spíše hodně trpělivosti a opatrnosti, ukazuje nové muzeum život špionů (17.02.2018 14:07)
Do Brna se po pětašedesáti letech vrací Piková dáma. Po úrazu i Soňa Červená (16.02.2018 17:49)
Recenze: Tvář vody tryská z magických filmových hlubin Guillerma del Tora (16.02.2018 17:25)
Budoucnost patří ženám. Na festivalu Future Gate zvládnou Sexmisi i Terminátora (16.02.2018 16:52)
Recenze: Dejte mi dobrý rámec a já zinscenuji i telefonní seznam (16.02.2018 15:35)
Jiří Straka provozuje s porcelánem adrenalinový sport (16.02.2018 14:33)
Bigbeats not dead. V Opavě má svůj klub i nedělní čaje (16.02.2018 13:36)
„Úspěch byl nečekaný.“ Pražský filharmonický sbor zpívá na prvním turné v Rusku (16.02.2018 11:40)
Dveře do pohřební komory Zlatého faraona se otevřely. Před 95 lety svět zjistil, kdo byl Tutanchamon (16.02.2018 11:22)
Národní galerie na jaře patří ženám. Diváka přesunou do jiné reality (15.02.2018 21:34)
Cena pro Menzela a Nedotýkej se mě v hlavní soutěži. Berlinale bude plné českých stop (15.02.2018 19:09)
Porotci World Press Photo zveřejnili nominace na nejlepší snímky roku (15.02.2018 18:08)
Cenu Vladimíra Boudníka získal jeho přítel Josef Hampl. Za hledání textury univerza (15.02.2018 17:43)

zobrazit všechny články serveru ČT24 - kultura >>



Dnes je Neděle 25.02.2018
Dnes má svátek: Liliana
Zítra má svátek: Dorota
východ slunce 06:57
západ slunce 17:34
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít