Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Zpravodajství
  Počasívíce >>
Úterý 21. 8.

Polojasno
30°C /16°C
Středa 22. 8.

Polojasno
31°C /17°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
ČT24 - kultura

Zobrazit zdroj

Publikováno:


Odkaz:




           


Diskuze k článku

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "ČT24 - kultura". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z ČT24 - kultura
Kontrabas nepadl daleko od stromu. Indi Stivín se dostal do finále hudební Eurovize (20.08.2018 15:52)
Češi nepřečtou téměř čtvrtinu svých knih. Na ocet zůstává Babička i Harry Potter (20.08.2018 13:30)
Klatovské mumie rozveselilo malování na sklo (20.08.2018 12:03)
V Tiché bude rušno. Řemeslníci jihočeské tvrzi přistaví roubené patro, miliony na něj dá EU (19.08.2018 21:19)
Zemřel jeden z nejznámějších českých dýdžejů DJ Loutka (19.08.2018 12:44)
V Horním Maršově hořel opuštěný barokní zámek. Plameny sežehly celou střechu i zámeckou věž (19.08.2018 07:24)
Brňané opět ubránili město před švédskou přesilou. Stejně jako za třicetileté války (18.08.2018 17:49)
Klip týdne: Jste připraveni? Disturbed novým klipem ohlašují vydání očekávaného alba (18.08.2018 14:41)
Filmová upoutávka týdne: Režisér Gravitace a Potomků lidí vzpomíná na Mexiko (18.08.2018 14:27)
Zámek na pokraji velkolomu připomíná obce, které těžba pohltila (17.08.2018 20:45)
Srpen 68 si ve Valašském Meziříčí připomínají výstavou fotografií Jiřího Fojtíka (17.08.2018 16:35)
Věra Nováková se pořád stará o umění (17.08.2018 15:46)
„Byl jsem naprosto fascinovaný.“ Francouzský literát sepsal Stručný život Palacha (17.08.2018 15:14)
Království za pivo. Tvůrce Simpsonových a Futuramy je rozčarován ze středověku (17.08.2018 14:10)
Michal Lion posílal do normalizačního Československa zakázané knihy. Skončily v trezoru (17.08.2018 12:27)
Pomáda drží i po čtyřiceti letech (17.08.2018 12:07)
Odešla královna soulu. Ve věku 76 let zemřela Aretha Franklinová (16.08.2018 16:12)
I Say a Little Prayer. Odešla královna soulu Aretha Franklinová (16.08.2018 16:12)
Iva Janžurová se učí střílet, aby z ní byla dobrá Teroristka (16.08.2018 15:31)
Odhalenou hrudí proti tanku. Výstavy připomínají příběhy fotografií ze srpna 1968 (16.08.2018 14:10)
Sedí na tanku a nerozumí. Můj neznámý vojín vnímá srpen 1968 z pohledu okupantů (16.08.2018 12:36)
Opomíjení démoni. Spavá nemoc nebo tuberkulóza na sebe upozorňují výstavou (16.08.2018 10:38)
Kreml odmítl žádost Sencovovy matky o milost pro vězněného režiséra. Tvrdí, že ji musí sepsat sám (15.08.2018 11:46)
Flow smí jedině dospělí. Helsinský festival ve stínu balónu oslavil patnáctiny (15.08.2018 10:00)
Zámek Doksy si zatím prohlíží řemeslníci, příští rok by poprvé mohli i návštěvníci (14.08.2018 15:50)
Všechno bude v Torontu. Prestižní festival promítne český film (14.08.2018 15:09)
Okupace 1968 na ČT: Jako by byl 21. srpen. A možná přijde i Dubček (14.08.2018 12:43)
Zářijové premiéry návštěvníkům Moravského divadla neujdou. Opravy za pět milionů se stihnou v termínu (14.08.2018 12:38)
Carmen hraná na akordeon. Začíná hudební festival na Špilberku (14.08.2018 12:38)
Dvojité salto už nestačí. Na Letné letí nový cirkus (14.08.2018 12:21)
„Ty vole, to bylo něco úplně jinýho!“ King Skate předvádí první trailer (14.08.2018 09:51)
Fungujeme jako v boxu formule 1, říká Jiří Mádl o natáčení Na střeše (13.08.2018 16:41)
Černoch členem Ku-klux-klanu? BlacKkKlansman by rád i do Bílého domu (13.08.2018 16:01)
Menzel či Křesadlová rekonstruují Ten okamžik ze srpna 1968 (13.08.2018 14:42)
Stavba koncertního sálu v Brně se protáhne. Nejméně o dva roky (13.08.2018 12:05)
Napřed na počítači, pak po svých. Mapa ukazuje místa ze hry Kingdom Come (13.08.2018 11:58)
Československo za lidovku. Festival v Českém Krumově zakončily Čechomor a Lúčnica (13.08.2018 11:41)
Československo za lidovku. Festival v Českém Krumlově zakončily Čechomor a Lúčnica (13.08.2018 11:41)
Na španělském festivalu se zřítila lávka, zranění utrpělo přes tři sta lidí (13.08.2018 09:32)
Recenze: Brutal Assault ve víru prachu a pod rouškou oparu z absinthové limonády (12.08.2018 18:52)
Zemřel spisovatel Naipaul. Držitel řady literárních cen, jehož ocenila i Alžběta II. (12.08.2018 07:51)
Macron se u Putina přimlouval za Sencova. Stav hladovějícího režiséra je podle blízkých vážný (10.08.2018 17:14)
Lovci mamutů ulovili před sto lety české čtenáře (10.08.2018 16:32)
Recenze: Podzemní výprava do neprobádaného universa Plastiků (10.08.2018 15:25)
Filmová upoutávka týdne: Režisér Saulova syna zachycuje v Budapešti kolaps civilizace (10.08.2018 14:54)
Ruský vězeň, ukrajinský režisér, otec dvou dětí. Oleh Sencov už drží hladovku téměř tři měsíce (10.08.2018 14:53)
„Smrtí může každý zaplatit jen jednou.“ Zemřel Jiří Josek, překladatel nejen Shakespeara (10.08.2018 13:41)
Recenze: Hvězdné nebe nad Continueem a mravní zákon v českých osmičkách (10.08.2018 12:48)
Recenze: Hvězdné nebe nad Continueem a mravní zákon v osmičkách (10.08.2018 12:48)
Abych nebyl plagiát sám sebe. Fotograf Adolf Zika vystupuje ze stínu světla (10.08.2018 12:12)

zobrazit všechny články serveru ČT24 - kultura >>



Dnes je Pondělí 20.08.2018
Dnes má svátek: Bernard
Zítra má svátek: Johana
východ slunce 05:04
západ slunce 19:08
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít