Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Zpravodajství
  Počasívíce >>
Pátek 28. 6.

Oblačno
25°C /13°C
Sobota 29. 6.

Polojasno
27°C /12°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
ČT24 - kultura

Recenze: Slipknot předvedli v Praze skvělou show. Skrz jejich oči však prošly prsty zvukařovy

Zobrazit zdroj

Publikováno: 12.06.2019 01:38

Recenze: Slipknot předvedli v Praze skvělou show. Skrz jejich oči však prošly prsty zvukařovy

Tři roky od vyprodaného koncertu v O2 arně se do České republiky vrátili američtí Slipknot. Nezastavitelná devítihlavá saň z Iowy předvedla svůj svět plný šílenství a dala jasnou odpověď, proč patří k nejlepším kapelám současnosti. Výtečnou show však zastínilo špatné nazvučení.





           


Diskuze k článku Recenze: Slipknot předvedli v Praze skvělou show. Skrz jejich oči však prošly prsty zvukařovy

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "ČT24 - kultura". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z ČT24 - kultura
Britský tisk pěje chválu na knihy o dvou Češkách, které uspěly navzdory válce a režimům (26.06.2019 17:10)
Operní odbory v Národním divadle mluví o stávce. Chtějí nové ředitele (26.06.2019 10:36)
Dycky Shakespeare! Zimní pohádka zavede diváky na Sicílii i do české hospody (26.06.2019 10:14)
Meda se nedá. Česká mecenáška dostala ke stým narozeninám inscenaci a výstavu (25.06.2019 15:01)
Bude blob na Letné? Vdova po Kaplickém podepsala se státem memorandum (25.06.2019 12:12)
Díky Edisonovi se dětem v Brně rozsvítí (24.06.2019 17:07)
Při rekonstrukci Notre-Dame mohou pomoci tesaři ze „středověkého“ hradu v Burgundsku (24.06.2019 17:07)
Obrazy pražské periferie nejsou okrajové pro Lhotáka, Sudka ani Císařovského (24.06.2019 13:59)
Olomoucké muzeum vědy se rozšiřuje. Jako jediné ukazuje robota na čtení genomu rostlin (24.06.2019 11:01)
Není mu rozumět a má neobvyklý smích. Španělského komika proslavila jediná show a internetoví vtipálci (24.06.2019 10:55)
Recenze: Slayer v plamenech a ve vrcholné formě. Naposledy... (24.06.2019 00:52)
Recenze: Disturbed v záplavě světel nacvičovali pekelné tance. Byť v Satana nevěří (24.06.2019 00:43)
Klip týdne: Taylor Swift vyráží do boje proti homofobii (23.06.2019 01:07)
Píseň pro Rudolfa III. v roce 1969 zastavila normalizace. Nyní se našel ztracený díl seriálu (22.06.2019 20:41)
Filmová upoutávka týdne: Amnestie není pro každého. Do kin míří vězeňská vzpoura z roku 1990 (22.06.2019 13:39)
Jak vypadají Pražské orgie podle Pavláskové? Napovídá první teaser (21.06.2019 17:29)
Recenze: John Zorn se neváže ničím bezvýznamným (21.06.2019 15:20)
Francouzská akademie ocenila českého Krále (21.06.2019 11:31)
Line-up 24. ročníku festivalu Brutal Assault je kompletní, dorazí 130 interpretů (20.06.2019 19:26)
Slayer se vrací do České republiky rozloučit se svými fanoušky (20.06.2019 18:40)
Hop, a je tu lidoop. Tři vyhlížejí v Ostravě lepší zítřky (20.06.2019 17:34)
Disturbed míří do Prahy. Po deseti letech (20.06.2019 16:55)
Recenze: V nitru Vladimira 518, Tomáše Součka i Zanzibaru (20.06.2019 16:40)
Rockový huban na rozloučenou. Kiss v Praze zahráli zase naposled (20.06.2019 14:44)
Nejlepší akční hrdinka a dokonalé monstrum. Před 40 lety vstoupil do kin Vetřelec (20.06.2019 12:03)
Corpus delicti, nebo jenom zrezlý kvér? Zbraň, kterou se měl zabít van Gogh, vydražili za miliony (20.06.2019 11:55)
Nejexkluzivnější společenská událost v Británii. Dostihy Ascot jsou přehlídkou elegance i módní výstřednosti (19.06.2019 19:31)
Jak vypadá láska s úzkostnou poruchou? Tanec Praha uvedl představení OCD Love (19.06.2019 17:35)
Recenze: Obří populista, rasismus či krize elit. David Zábranský nadále drží prst na tepu doby (19.06.2019 16:11)
Česká filharmonie se na Pražském hradě rozloučí se sezonou. Přímý přenos sledujte na ČT (19.06.2019 14:58)
Poslechněte si: Česká filharmonie hraje filmovou hudbu na open air koncertě (19.06.2019 14:58)
Poslechněte si open air koncert: (Nejen) Harry Potter a Česká filharmonie (19.06.2019 14:58)
„Pět nominací je fantastický úspěch.“ Dabing Street a Dukla 61 představily českou tvorbu v Monte Carlu (19.06.2019 13:08)
Recenze: Spřízněni malbou. Kubišta a Filla disputují v Plzni v souladu i střetu (18.06.2019 16:30)
Když nemáš ruce, dej tam vůli. Příběh Bezrukého Frantíka vypráví černá komedie (18.06.2019 14:55)
Tomáš Vorel se vydal na další filmovou Cestu. Z města, do lesa a teď domů (18.06.2019 12:31)
Oprava Fantovy budovy na pražském hlavním nádraží potrvá čtyři roky, nejprve je na řadě fasáda a střecha (18.06.2019 12:29)
Recenze: Kafkův Proces je v pražském Národním divadle aktuální i beze slov (17.06.2019 16:42)
Pražský primátor: Návrat Mariánského sloupu? Sochaři chybí souhlas vlastníka, tedy města (17.06.2019 15:04)
The Beach Boys se vrátili do Prahy. Good Vibrations je pořád drží na koncertních prknech (17.06.2019 12:47)
To se nedá ignorovat. Scorsese demaskuje turné Boba Dylana (17.06.2019 12:28)
Klip týdne: Little Big jsou OK. I když opilí, jak zákon káže (16.06.2019 13:34)
Akce k obnově Mariánského sloupu v Praze vyvolala spor i potyčku se strážníky (15.06.2019 17:46)
Filmová upoutávka týdne: Kubrickovo Osvícení pokračuje. Naordinoval ho Doktor Spánek (15.06.2019 16:34)
Zemřel legendární italský režisér Franco Zeffirelli (15.06.2019 15:37)
Matěj Rejl romanticky ruinuje svět (14.06.2019 17:24)
Recenze: Proslov ke komu? Nepovedený konec sezony na Nové scéně (14.06.2019 15:57)
Recenze: Muži v černém čelí Globální hrozbě a tvůrčímu lajdáctví (14.06.2019 14:27)
Povšimněte si laskavě tohoto skvělého exempláře. Trailer poutá na život Jiřího Suchého (14.06.2019 12:17)
Státní zástupce znovu obžaloval muže, který opravoval komín vyhořelého Libušína (14.06.2019 09:28)

zobrazit všechny články serveru ČT24 - kultura >>



Dnes je Čtvrtek 27.06.2019
Dnes má svátek: Ladislav
Zítra má svátek: Lubomír
východ slunce 04:00
západ slunce 20:12
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít