Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Zpravodajství
  Počasívíce >>
Čtvrtek 21. 6.

Občasné bouřky
29°C /16°C
Pátek 22. 6.

Dešťové přeháňky
17°C /10°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Ulekare.cz

TSH

Zobrazit zdroj

Publikováno: 14.06.2018 19:21

TSH

Dobrý den, léčím se se sníženou funkcí štítné žlázy a beru Euthyrox 50 jednu tabletu. Vždy byly hodnoty TSH v rozmezí 1,5-2. Dnes jsem byla na kontrole a hodnota TSH je 3,9. Nějakou dobu jsem bohužel prášky zapomněla užívat. Paní doktorka mě docela vyděsila, když řekla, že nyní mi nedoporučuje otěhotnět, že bych mohla mít postižené dítě a že mám doufat, že jsem si to nepoškodila trvale. Je to opravdu tak vážné nebo mohu hodnotu TSH opět dostat do normy 1,5-2? Těhotenství zatím neplánuji, ale děti bych v budoucnu ráda měla. Moc děkuji za odpověď





           


Diskuze k článku TSH

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Ulekare.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Ulekare.cz
Panická ataka (20.06.2018 18:16)
Zánět kůže po klíštěti (20.06.2018 18:11)
Pulzace, tlak, vibrace, hučení v uších po spinální anestezii (20.06.2018 18:02)
Latentní hypothyreoza a neplodnost (20.06.2018 16:46)
Bolest v krku, kašel, dušnost (20.06.2018 16:32)
Extrasystoly (20.06.2018 16:22)
Obava z těhotenství (20.06.2018 15:25)
Campylobakter (20.06.2018 15:23)
Pálení v oblasti žaludu (20.06.2018 15:17)
Alergická vyrážka (20.06.2018 15:12)
D manosa (20.06.2018 15:05)
Nízký testosteron (20.06.2018 14:58)
Bolest hlavy, horší řeč u dítěte (20.06.2018 14:53)
Boule nad pupkem (20.06.2018 14:46)
Otcovství (20.06.2018 14:44)
Zvracení doprovázené silným průjmem. (20.06.2018 14:44)
Bolesti kotníků a nártů (20.06.2018 14:40)
Parestezie končetin (20.06.2018 14:35)
Jsem neustále unavená (20.06.2018 14:26)
Halucinace ve spánku (20.06.2018 14:25)
Něco mě kouslo (20.06.2018 14:18)
Velká citlivost končetin na chlad (20.06.2018 14:05)
Nahmatala jsem si kolem konečníku menší výrůstky (20.06.2018 14:05)
Hůře se mi stále dýchá (20.06.2018 13:52)
Pálení v ústech a na jazyku někdy i rtech (20.06.2018 13:26)
Bílé tečky na penisu (20.06.2018 13:13)
Dyspepsie (20.06.2018 13:10)
D- dimery v těhotenství (20.06.2018 13:00)
Zánět šlach (20.06.2018 12:51)
Nález na kůži penisu (20.06.2018 12:48)
Vyšetření penisu a varlat (20.06.2018 12:39)
Stav po autonehodě, obtíže s krční páteří (20.06.2018 12:29)
Vyrážka na rukou (20.06.2018 12:19)
Bolest žaludku (20.06.2018 09:28)
Vzhled postavy (20.06.2018 09:21)
Bolest ramene (20.06.2018 08:58)
Silné menstruační krvácení (20.06.2018 05:42)
Flek na holeni (20.06.2018 05:35)
Antidepresiva a alkohol. (20.06.2018 05:32)
Dokáže růstový hormon léčit ochrnutí? (20.06.2018 00:00)
Kombinace léků (19.06.2018 22:28)
Klinika na dárcovství vajíček (19.06.2018 22:00)
Obtíže při nádechu (19.06.2018 21:50)
Sactosalpinx (19.06.2018 21:03)
Různorodé obtíže (19.06.2018 19:44)
Roztroušená skleróza, pomůcky k chůzi (19.06.2018 19:29)
Roztroušená skleróza, nespavost (19.06.2018 19:00)
Roztroušená skleróza, asexualita (19.06.2018 18:48)
Bolest zad s prostřelováním do nohy (19.06.2018 18:31)
Neurologické příznaky (19.06.2018 18:15)

zobrazit všechny články serveru Ulekare.cz >>



Dnes je Středa 20.06.2018
Dnes má svátek: Květa
Zítra má svátek: Alois
východ slunce 03:58
západ slunce 20:11
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít