Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Zpravodajství
  Počasívíce >>
Čtvrtek 16. 8.

Polojasno
28°C /15°C
Pátek 17. 8.

Polojasno
29°C /16°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Eurozpravy.cz

Recenze: Hotel Artemis je okouzlující ale poněkud prázdný

Zobrazit zdroj

Publikováno: 18.07.2018 11:25

Recenze: Hotel Artemis je okouzlující ale poněkud prázdný

Režisérský debut Drewa Pearce přinesl do českých kin nový kriminální thriller pro milovníky akčních filmů se zajímavou zápletkou. Svůj návrat do filmového průmyslu zde oslaví i známá herečka Jodie Fosterová ve spolupráci se špičkou světového filmového průmyslu.





           


Diskuze k článku Recenze: Hotel Artemis je okouzlující ale poněkud prázdný

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Eurozpravy.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Eurozpravy.cz
D1 ve směru na Brno stojí, mikrobus narazil do kamionu. Pět zraněných, dva těžce (15.08.2018 18:24)
O kolik porostou důchody? Ne každého novela potěší, rozhodne se už za týden (15.08.2018 18:12)
V Kamenici u Prahy byla nalezena postřelená žena, zraněním podlehla (15.08.2018 17:59)
Putin zamíří do Berlína, cestou si odskočí na svatbu šéfky rakouské diplomacie (15.08.2018 17:47)
Někdo chce pošpinit družstvo Svatopluk? Podíl z konkurzu prý všichni nedostali (15.08.2018 17:36)
Za pád mostu v Janově čeká firmu zdrcující pokuta. Vláda žádá hlavy manažerů, ti se brání (15.08.2018 17:27)
Erdogan telefonoval Merkelové, v září by měl přijet do Berlína (15.08.2018 17:19)
Kdo dostane státní vyznamenání? Lidé poslali Zemanovi 214 návrhů (15.08.2018 17:11)
Senát je pro zákaz šťourátek do ucha, podpořil směrnici EU (15.08.2018 16:58)
Tálibán nasadil těžké zbraně. Při sérii útoků zabil přes 90 lidí, desítky zraněných (15.08.2018 16:55)
Pohledávky OKD vůči Bakalovi? Krúpa chce zabránit vyvedení majetku mimo ČR (15.08.2018 16:47)
Socialistické peklo: Z Venezuely už uteklo 2,3 milionu lidí. Okolní země vyhlašují stav nouze (15.08.2018 16:36)
V německé městě vedou válku dva rodinné klany, zasahovala policejní komanda (15.08.2018 16:31)
Na přehradě v Brně uvízla loď, na palubě bylo 60 cestujících (15.08.2018 16:21)
V USA vyšla zpráva o zločinech zvrhlých kněží. Má 900 stran, čtení jen pro silné povahy (15.08.2018 15:59)
Na Nilu se potopila loď se školáky, zahynulo přes 20 dětí (15.08.2018 15:52)
Dvě studené vlny přinesly do Česka ochlazení. Vrátí se ještě tropické teploty? (15.08.2018 15:45)
Oni mají dolary, my máme Boha, hřímá Erdogan. Jenže ten má menší hodnotu než dolar, ironicky komentují jeho slova Turci (15.08.2018 15:41)
Soud potrestal tři chovance pasťáku, vychovatele chtěli ubodat v umývárně (15.08.2018 15:40)
Tálibán nasadil těžké zbraně. Při sérii útoků zabil přes 70 lidí, desítky zraněných (15.08.2018 15:29)
Německo deportovalo 46 uprchlíků, byly z toho policejní manévry (15.08.2018 15:23)
Zeman nepronese projev k 21. srpnu? Ovčáčkovo vyjádření vyvolalo drsné reakce, Pospíšil poslal otevřený dopis (15.08.2018 15:06)
Senát tentokrát schválil leteckou dohodu se Saúdskou Arábií, debata byla vyhrocená (15.08.2018 15:02)
Zbytek mostu v Janově může každou chvíli spadnout, lidé z okolí nesmí do svých bytů (15.08.2018 14:58)
Švéd hrozil vládě bílým práškem, do Británie poslal bombu. Je obviněn z pokusu o vraždu (15.08.2018 14:50)
Do přístavu na Maltě vplula loď Aquarius, veze 141 uprchlíků (15.08.2018 14:42)
Kapitulace Japonska. Císař Akihito se naposledy omluvil za druhou světovou válku (15.08.2018 14:25)
Zeman nepronese projev k 21. srpnu? Ovčáčkovo vyjádření vyvolalo drsné reakce (15.08.2018 14:15)
Třídění odpadu? Češi se polepšili, potíž je s Pražany a bioodpadem (15.08.2018 14:11)
Slovensko nakoupí nové vojenské radary, oslovilo 12 zemí včetně Česka (15.08.2018 14:02)
Stát přichází o stovky miliard. Firmy vymýšlejí fígle a nezveřejňují výsledky hospodaření (15.08.2018 13:54)
Mladí Češi se perou o státní půjčku na bydlení, čekali ve frontě přes noc (15.08.2018 13:45)
Češi by se měli lépe, kdyby po válce Němce nevyhnali? Kalousek to pořádná schytal, přidal se i Ovčáček (15.08.2018 13:38)
Nezletilci chystali vraždu vychovatele v umývárně, vyvázli s podmínkami (15.08.2018 13:34)
Bakala nemůže do Česka? Žádost komise k OKD o jeho předvedení už je na policii (15.08.2018 13:12)
Německo zavede třetí pohlaví, vláda návrh zákona schválila (15.08.2018 13:02)
Do Senátu by pronikla šedá myš. ČSSD, KDU-ČSL a ODS nechtějí změnu volebního systému (15.08.2018 12:52)
Opilý muž chtěl shodit z balkonu spolubydlícího, hrozí mu 18 let vězení (15.08.2018 12:46)
Přes Česko budou jezdit a létat spojenecká vojska. Vláda k tomu dala souhlas (15.08.2018 12:39)
Ukrajinská ambasáda v Praze setřela Filipa za slova o roce 1968. Poslala mu jasný vzkaz (15.08.2018 12:24)
Katastrofa v Janově: Při pádu mostu umíraly i děti, počet obětí stále roste (15.08.2018 12:16)
Jen se to zhouplo a pád ze 45 metrů. Českého řidiče v Janově zachránil pás (15.08.2018 12:08)
Obyvatelé města se bouří kvůli migrantům: Je jich tu stále víc, chtějí to tu srovnat se zemí (15.08.2018 11:59)
Turecký soud zamítl další odvolání amerického pastora. Bude Trump vyvádět? (15.08.2018 11:57)
Vznik Národní sportovní agentury? Vláda je neutrální, Hniličku zaskočil postoj ČSSD (15.08.2018 11:53)
U parlamentu v Londýně útočil Súdánec, zřejmě chystal větší masakr. Teror zachytila letecká kamera (15.08.2018 11:50)
Janoušek nedosáhl na prominutí zbytku trestu (15.08.2018 11:26)
ÚS se zastal bankovního lupiče. Vina platí, o trestu se musí rozhodnout znovu (15.08.2018 11:17)
Řidiči pozor, změní se pravidla pro záchranářskou uličku. Senát novelu schválil (15.08.2018 11:05)
Klus se diví, co se v Česku děje: Bojkot? Vy jste to nepochopili. Já nikoho k ničemu takovému nevyzýval (15.08.2018 10:55)

zobrazit všechny články serveru Eurozpravy.cz >>



Dnes je Středa 15.08.2018
Dnes má svátek: Hana
Zítra má svátek: Jáchym
východ slunce 04:57
západ slunce 19:17
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít