Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Zpravodajství
  Počasívíce >>
Neděle 22. 10.

Dešťové přeháňky
12°C /9°C
Pondělí 23. 10.

Dešťové přeháňky
11°C /6°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Eurozpravy.cz

RECENZE: Vrah je Sněhulák! Nesbho geniální detektiv-alkoholik poprvé na velkém plátně

Zobrazit zdroj

Publikováno: 12.10.2017 23:00

RECENZE: Vrah je Sněhulák! Nesbho geniální detektiv-alkoholik poprvé na velkém plátně

RECENZE – Krimisérie o Harrym Holeovi září na literárním nebi už 20 let. 11 knih. 11 bestsellerů, které výrazně přispěly k popularizaci fenoménu „severské detektivky“. To vše s vždy dokonalým Michaelem Fassbenderem v hlavní roli. Krev, vnitřní démoni a zasněžené Oslo, co si přát víc?





           


Diskuze k článku RECENZE: Vrah je Sněhulák! Nesbho geniální detektiv-alkoholik poprvé na velkém plátně

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Eurozpravy.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Eurozpravy.cz
Na jižní Moravě volilo méně vězňů, než kolik se hlásilo (21.10.2017 13:01)
Muž zaútočil v Mnichově nožem, zranil nejméně 6 lidí (21.10.2017 12:57)
Češi výjimkou Evropy? Pořád volí ty stejné, a očividně jim to nevadí. Komentář Vojtěcha Varyše (21.10.2017 12:40)
Čistíte si zuby, ale stále máte kazy? Kartáčky a nitě nestačí, důležitá je úplně jiná věc (21.10.2017 12:30)
Čína neuznává výmluvy cizích představitelů pro setkání s dalajlamou (21.10.2017 12:27)
Lidé míří k volbám ve velkém. Volební účast přesahuje 50 procent (21.10.2017 12:16)
Protestní volby? Ani náhodou, Češi pořád volí ty samé. A jsou spokojeni. Komentář Vojtěcha Varyše (21.10.2017 12:08)
Muž zaútočil v Mnichově nožem, zranil několik lidí (21.10.2017 12:06)
V Opavě se zpozdilo hlasování a zkolabovala členka komise (21.10.2017 12:03)
Problémy u voleb: Zachyceny byly neplatné tiskopisy voličských průkazů, komise k seniorce volala sanitku (21.10.2017 11:47)
Koho volí Jiří Drahoš? Výsledek voleb očekávám s napětím, přiznal (21.10.2017 11:38)
Nespokojený volič se domáhal dalšího lístku (21.10.2017 11:25)
Spokojený budu pouze s vítězstvím ČSSD. Udělal jsem pro to maximum, prohlásil Sobotka (21.10.2017 11:15)
Jednání španělské vlády o omezení katalánské autonomie začalo (21.10.2017 11:04)
Lze zachytit hlas mrtvých? Při poslechu fenoménu elektronického hlasu běhá mráz po zádech (21.10.2017 10:58)
Neznámý pachatel útočil v Mnichově nožem, zranil několik lidí (21.10.2017 10:50)
Michal Horáček přijel volit na koloběžce. těší ho vysoká účast (21.10.2017 10:48)
Požár haly s plasty zřejmě napáchal škodu 100 milionů korun, zraněni byli dva hasiči (21.10.2017 10:32)
Co dělat, když je partner workoholik? Pracovní přetížení ohrožuje vztahy i manželství (21.10.2017 10:26)
Víte, kolik berou poslanci? A na co vše mají nárok? (21.10.2017 10:12)
VIDEO: Sobotka dorazil k volbám. Hlasuje na Moravě (21.10.2017 10:02)
Mohou kulturní faktory ovlivňovat genetiku? Studie ukázala nečekané věci, zapojili se do ní i Češi (21.10.2017 09:57)
Sesuv půdy na staveništi v Malajsii zasypal dělníky, nejméně tři zemřeli (21.10.2017 09:32)
Sexuální výchova desetiletých dívek v Ugandě? Aktivisté je chtějí poučit o antikoncepci, vláda protestuje (21.10.2017 09:26)
Před spavou nemocí skot ochrání repelent připomínající odér antilop, myslí si vědci (21.10.2017 09:20)
Litva zveřejňuje záznamy, které si pořídili lidé ve službách KGB (21.10.2017 09:14)
Trump by mohl do čela centrální banky navrhnout Powella a Taylora (21.10.2017 09:05)
Policie zatkla šéfa republikánské strany Sládka kvůli nepovolené kampani (21.10.2017 08:55)
V katedrále sv. Víta se dnes skuteční zádušní mše za oběti heydrichiády (21.10.2017 08:52)
V katedrále sv. Víta se dnes uskuteční zádušní mše za oběti heydrichiády (21.10.2017 08:52)
Rajoy oznámí plán na omezení autonomie Katalánska, lidé v Barceloně se chystají protestovat (21.10.2017 08:43)
Básník Pablo Neruda podle expertů nezemřel na rakovinu. Byl otráven? (21.10.2017 08:30)
K útoku v kábulské mešitě se přihlásil Islámský stát (21.10.2017 08:17)
USA netají znepokojení, vyzývají k ukončení násilí v severním Iráku (21.10.2017 08:09)
ŽIVĚ: Druhý den voleb začíná. Dnes Češi rozhodnou o své budoucnosti (21.10.2017 08:00)
Irácká armáda dobyla z rukou Kurdů městečko nedaleko Kirkúku (21.10.2017 08:00)
Komentář: Protestní volby? Ani náhodou, Češi pořád volí ty samé. A jsou spokojeni (21.10.2017 07:54)
Nejslavnější lodi mrtvých? Ve skutečnosti jen pojišťovací podvody (21.10.2017 07:14)
Dvojí standardy západních států? Případy Katalánska a Černé Hory (21.10.2017 01:16)
Potomek Islámského státu se zrodí brzy? Trump míří do pasti, varuje profesor (21.10.2017 00:01)
OBRAZEM: První den voleb je za námi. Odvolil Babiš, Zeman a dvě pětiny občanů (20.10.2017 22:41)
Ráj pro kluky bez rozdílu věku: Model Hobby 2017 trvá až do neděle (20.10.2017 22:22)
První volební den skončil. Hlas odevzdaly dvě pětiny voličů (20.10.2017 22:06)
Stropnický překvapil. Přišel volit i s přítelem. A poslal voličům vzkaz (20.10.2017 22:05)
ŽIVĚ: První den voleb skončil. Zítra se rozhodne (20.10.2017 22:01)
Dvojice astronautů z ISS pracovala v otevřeném kosmu (20.10.2017 22:01)
CDU/CSU, FDP a Zelení poprvé jednali o vládě, Merkelová je optimistická (20.10.2017 22:01)
Během přestřelky s radikály v Egyptě zemřelo přes 14 policistů (20.10.2017 21:49)
Podpora a výzva k terorismu má z internetu mizet do dvou hodin, navrhuje G7 (20.10.2017 21:09)
Mugabe je vyslancem dobré vůle WHO, opozice ho kritizuje (20.10.2017 21:02)

zobrazit všechny články serveru Eurozpravy.cz >>



Dnes je Sobota 21.10.2017
Dnes má svátek: Brigita
Zítra má svátek: Sabina
východ slunce 06:39
západ slunce 16:55
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít