Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Zpravodajství
  Počasívíce >>
Úterý 19. 6.

Polojasno
26°C /12°C
Středa 20. 6.

Polojasno
26°C /14°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Rozhlas.cz

Rozsudek nad Dbalým soud vynese až koncem září. Na vyhodnocení korupční kauzy potřebuje více času

Zobrazit zdroj

Publikováno: 14.06.2018 11:29
Rozsudek nad Dbalým soud vynese až koncem září. Na vyhodnocení korupční kauzy potřebuje více času

Rozsudek nad Dbalým soud vynese až koncem září. Na vyhodnocení korupční kauzy potřebuje více času

Městský soud v Praze vynese rozsudek v kauze korupce při dvou zakázkách nemocnice Na Homolce až 26. září. Závěrečné řeči dnes skončily projevy posledních tří ze sedmi obžalovaných, mezi nimiž je i bývalý ředitel Homolky Vladimír Dbalý. Soudkyně Silvie Slepičková uvedla, že na vyhodnocení procesu potřebuje senát delší čas, než je obvyklé.





           


Diskuze k článku Rozsudek nad Dbalým soud vynese až koncem září. Na vyhodnocení korupční kauzy potřebuje více času

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Rozhlas.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Rozhlas.cz
Egyptský brankář odmítl cenu pro nejlepšího hráče utkání, jejím sponzorem je totiž pivovar (17.06.2018 23:05)
Motocyklista Jakub Kornfeil závodí v novém sportu, motorku mění za motorový surf (17.06.2018 22:41)
27 let starý rekord v ohrožení. Dálkaři se snaží překonat historické tabulky a také devítimetrovou hranici (17.06.2018 20:47)
Nahý muž v Moskvě vypadl z okna. Dopadl na argentinské fanoušky (17.06.2018 20:32)
Výživové poradce nepotřebujete. Stačí poslouchat vlastní tělo, radí specialistka Slimáková (17.06.2018 20:30)
‚Pro tyhle zápasy ragby hraju.‘ Čeští borci porazili New Zealand Ambassadors (17.06.2018 20:09)
Seriál ČT První republika bude mít i čtvrtou řadu, slíbil divákům producent (17.06.2018 20:06)
Kdo je Miroslav Poche? Europoslanec a člen výboru, místopředseda Českého svazu cyklistiky (17.06.2018 20:05)
Se jmenováním některých ministrů měli problém Havel i Klaus. Nakonec ale ustoupili (17.06.2018 19:55)
Sucho v Česku: nejhorší situace je na jihu Moravy a ve východních Čechách (17.06.2018 19:45)
Petr Čech by mohl jít z Arsenalu hostovat do Neapole, píší v Itálii (17.06.2018 19:40)
České členství v EU je na vážkách. A bylo vlastně od začátku (17.06.2018 19:35)
Autobusové nádraží na pražské Florenci slaví 70 let. Celkem jím prošlo na 750 milionů cestujících (17.06.2018 19:32)
Jako v soukromém muzeu. Italská policie našla 121 ukradených uměleckých děl (17.06.2018 19:24)
V Moskvě během šampionátu pomáhají davům fanoušků dobrovolníci, pořádají pro ně i exkurze zdarma (17.06.2018 19:19)
Nezkontrolování systémů, zkušenost, pokora. S vyšším počtem pilotů v Česku přibývá i leteckých nehod (17.06.2018 19:09)
Vodíková auta se pomalu stávají realitou i v Česku. Nabídku vozů brzdí chybějící čerpací stanice (17.06.2018 19:01)
Za rozdělování mexických rodin na hranicích nemůžeme. Nikdo o to nestojí, tvrdí Trumpova poradkyně (17.06.2018 18:36)
Žádná dřina, spíš regenerace a taktika. Po náročné sezoně už hráče na šampionátu těžké tréninky nečekají (17.06.2018 18:25)
Jankulovski je novým sportovním šéfem Baníku. Chce začít u mládeže a spoléhá na Baroše (17.06.2018 18:20)
ONLINE: Brazílie - Švýcarsko 0:0. Vítěz jihoamerické kvalifikace hraje proti outsiderovi skupiny (17.06.2018 18:00)
ONLINE: Brazílie - Švýcarsko 1:0. Brazilci využili svůj tlak z úvodu zápasu a vedou po trefě Coutinha (17.06.2018 18:00)
ONLINE: Brazílie - Švýcarsko 1:0. Brazilci jsou zatím lepším týmem a po prvním poločase vedou 1:0 (17.06.2018 18:00)
ONLINE: Brazílie - Švýcarsko 1:1. Švýcaři poprvé za zápas vystřelili na bránu a hned vyrovnali (17.06.2018 18:00)
Další zaváhání favorita. Brazilští fotbalisté jen remizovali se Švýcarskem 1:1 (17.06.2018 18:00)
Další zaváhání favorita. Brazilští fotbalisté i přes velké šance jen remizovali se Švýcarskem 1:1 (17.06.2018 18:00)
Babiš přinesl Zemanovi seznam ministrů, kandidáty za ANO dál tají. ‚Se všemi jsem nemluvil,‘ řekl (17.06.2018 17:17)
AUDIO: Tisíce fanoušků ve Splitu prožívaly vítězný chorvatský vstup do fotbalového šampionátu (17.06.2018 17:14)
Světový podnikatel roku je z Brazílie. Český zástupce Stoklásek z Agrostroje neuspěl (17.06.2018 16:12)
Letošní sucho není tak zlé. Česká krajina je ale na klimatické změny nevhodně uspořádaná, říká klimatolog (17.06.2018 16:05)
Srbští fotbalisté porazili díky proměněnému přímému kopu Kostariku 1:0 (17.06.2018 16:03)
Zeman si chce s Pochem promluvit o postu ministra. ‚Rád přijedu,‘ přijal pozvání kandidát za ČSSD (17.06.2018 15:57)
Polsko plánuje superletiště, které odbaví až 100 milionů lidí. Místní jsou proti a pořádají referendum (17.06.2018 15:29)
ONLINE: Německo - Mexiko 0:0. Obhájci titulu vstupují do mistrovství světa utkáním proti Mexiku (17.06.2018 15:00)
ONLINE: Německo - Mexiko 0:1. Mexičané vedou po první půli díky trefě Lozana (17.06.2018 15:00)
ONLINE: Německo - Mexiko 0:1. Mexičané vedou nad mistry světa po trefě Hirvinga Lozana (17.06.2018 15:00)
Mexičtí fotbalisté porazili úřadující mistry světa z Německa, k vítězství jim stačil jediný gól (17.06.2018 15:00)
Nejprve totální útok, pak důsledná obrana. Mexiko překvapivě přehrálo Německo 1:0 a slaví (17.06.2018 15:00)
Federer ovládl turnaj ve Stuttgartu, ve finále si poradil s Raonicem (17.06.2018 14:59)
Vládní krize v Německu. ‚Už s tou ženou nemůžu pracovat,‘ stěžuje si Seehofer na Merkelovou (17.06.2018 14:41)
‚Mají jednorukého gólmana a vy mu nedáte gól!‘ Brankář Duben i po těžkém úrazu válí v okresním přeboru (17.06.2018 14:27)
Babiš jedná v Lánech se Zemanem, má mu ukázat seznam ministrů. Na premiéra čekali demonstranti (17.06.2018 14:09)
OBRAZEM: Akrobatická představení i vrtulník z bondovky. Tahákem leteckého dne v Mladé Boleslavi byl spitfire (17.06.2018 14:01)
Nejméně jeden člověk zemřel a další jsou zranění po střelbě na slavnosti v americkém Trentonu (17.06.2018 13:24)
Obnažování na veřejnosti a rušení nočního klidu. Městským strážníkům teplé počasí přidělává starosti (17.06.2018 13:17)
Policie pátrá po třináctileté Elišce Henztzelové z Liberecka. Z domova odešla v pátek večer (17.06.2018 13:11)
Světoznámý akrobat Dimitri: Chtěl jsem být nezávislý, proto dělám vlastní cirkus (17.06.2018 12:55)
Jablonec zbrojí na Evropskou ligu, z Jihlavy míří na sever Čech útočník Ikaunieks (17.06.2018 12:44)
Spor o jména může zhatit spolupráci s ANO, připustil Hamáček (17.06.2018 12:18)
‚Něčí sestra,‘ prohlásil Zeman o Mašínové. ‚Trpěla ve vězení, komunisté ji perzekvovali,‘ zdůraznil historik (17.06.2018 11:35)

zobrazit všechny články serveru Rozhlas.cz >>



Dnes je Pondělí 18.06.2018
Dnes má svátek: Milan
Zítra má svátek: Leoš
východ slunce 03:57
západ slunce 20:10
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít