Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Zpravodajství
  Počasívíce >>
Úterý 23. 10.

Dešťové přeháňky
11°C /4°C
Středa 24. 10.

Dešťové přeháňky
12°C /8°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Krajskelisty.cz

RECENZE Dominik Dán, Žiješ jenom dvakrát

Zobrazit zdroj

Publikováno: 22.09.2018 03:15

RECENZE Dominik Dán, Žiješ jenom dvakrát

Zase se budeme opakovat, ale Dominika Dána, onoho proslulého slovenského autora, máme skutečně rádi. A o to víc nás těší, že do konce roku 2018 připraví Slovart ještě jeden jeho titul. O tom nás ostatně informoval sám nakladatel, aniž bychom zjišťovali, o jaký překlad půjde. Protentokrát jsme požádali o velmi hutnou (ne-li nejsilnější, co se počtu stran týká) Dánovku s názvem, který jasně připomíná pátou epizodu s Jamesem Bondem z roku 1967 You Only Live Twice.





           


Diskuze k článku RECENZE Dominik Dán, Žiješ jenom dvakrát

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Krajskelisty.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Krajskelisty.cz
Skončila na skládce, srazil ji autobus… Krásná litinová kašna v secesním stylu je zpět na Zelném trhu (22.10.2018 15:30)
Smutné, veselé, dojemné i všeodpouštějící loučení, kam dorazily velké hvězdy. A ty Štěpánkovy lovestory… VIP skandály a aférky (22.10.2018 13:45)
Kopačky pro nejvyššího soudruha. Všichni jeho kamarádi ji tajně milovali, jen on jí byl stále nevěrný. Tajnosti slavných (22.10.2018 04:45)
Kanadští technometaloví Voivod právě vydali svou možná nejlepší desku. Za 35 let existence. (P)alba Thomase Landerse (22.10.2018 04:45)
Elektromobily ano, ale jen pod podmínkou výstavby nových jaderných elektráren. Komentář Štěpána Chába (22.10.2018 04:30)
Pražský souboj s koloběžkami. Někteří by je nejradši poslali rekomando do pekla, jiní by si pro ně i do toho pekla zašli (22.10.2018 04:30)
Mají jich dvacet sedm funkčních, 50 již prodali. V Přerově vás zavřou do krytu. A ještě jim za to rádi zaplatíte (22.10.2018 04:15)
Turistický portál kraje je úspěšný. Nejnověji získal čestné uznání v soutěži TourRegionFilm 2018 (21.10.2018 07:45)
#MeToo? Ještě jsme se na to nekoukli z jednoho, docela důležitého úhlu. Zápisníček A.V. (21.10.2018 04:45)
České pohraničí se mění v Las Vegas. Obcím, prosperujícím z kasin, se však nebývale daří (21.10.2018 04:30)
Putování k zaniklým osadám. Pěkná na Šumavě; vstup povolen jen o víkendu. Český poutník (21.10.2018 04:30)
Svatý Martin přijede se svatomartinským vínem a husou. Vinaři už chystají lahvování (21.10.2018 04:15)
Vydejte se na výlet do minulých staletí, tohle jste se ve škole určitě neučili (21.10.2018 01:00)
Lady Gaga míří pod čepec. Udičku jí hodil ve formě diamantového prstenu o 17 let starší lovec talentů. Sobota Pavla Přeučila (20.10.2018 04:30)
Dozvuky komunálních voleb na západě naší republiky. Podrazy, intriky a žaloby (20.10.2018 04:30)
Po stopách osady Ztracenka, která je starší než naše republika a stála u zakládání trampingu. Český poutník (20.10.2018 04:30)
Podzimem se line vůně jablek. Co s nimi? V Dřítni pekli po sousedsku mistrovské štrúdly. Jak na štrúdl: Fígle našich babiček (20.10.2018 04:15)
RECENZE Martin Goffa, Vykoupení (20.10.2018 03:00)
Do školy rodinného typu chodí ´jen´50 dětí. Přesto i tam peníze z kraje pomohly zlepšit prostředí (19.10.2018 06:45)
Skvělý komik mohl být hvězdou, podlehl ale mámení hazardu v proslulém městě hříchu. Tajnosti slavných (19.10.2018 04:45)
Politik je zaměstnancem všech, nikoliv jen těch, kteří s ním souhlasí. Komentář Štěpána Chába (19.10.2018 04:30)
Německý heavymetalový král zůstal sám. Přesto to nevzdal; kapela šlape jak buldozer, což dokázala ve Zlíně (19.10.2018 04:30)
Kauza medvěd na Vsetínsku. Zabijáka ovcí a koz se aktuálně snaží odchytit. Nebojte, na huňáče nikdo střílet nebude (19.10.2018 04:15)
Detailní pohled na knihu: František Emmert, Holocaust (19.10.2018 04:15)
Všichni ostatní už pátrání ‘odpískali‘, tahle dáma s brilantním myšlením se ale nikdy nevzdává (19.10.2018 02:00)
Úspěch se Sharkem. Brněnští studenti zvítězili se svým bezpilotním letounem na mezinárodní soutěži Lufthansy a Airbusu (18.10.2018 13:45)
´Andělská Přání Frymburk 2018´. Originální dobročinné koncerty vymyslela učitelka ze ZŠ; na lodi Adalbert Stifter, co v létě brázdí Lipno (18.10.2018 13:15)
Herec, zpěvák a tanečník Adam Mišík má talent na rozdávání. Ale už si také sáhnul na dno. Vycházející české hvězdy (18.10.2018 04:45)
FOTO Jan Žižka spolyká půl miliardy. Natáčení nejdražšího českého filmu už jede a je to pecka. Premiéry Pavla Přeučila (18.10.2018 04:30)
Nikdo nebude beztrestně zabíjet české vojáky v Afghánistánu, křičí po americku české zelené mozky. Komentář Štěpána Chába (18.10.2018 04:30)
Ošklivka, holka nespokojená fyzicky sama se sebou… Anna Polívková to trochu řeší, ale také jí to baví. Přečetli jsme (18.10.2018 04:30)
Osteoporóza ohrožuje hlavně starší osoby a ženy po menopauze. Důležitá je především prevence (18.10.2018 03:45)
Jejich svět byl prostě jiný a dlouho ani nevěděli proč. Až když padla diagnóza, konečně začaly přicházet i odpovědi (18.10.2018 01:00)
Jedna vražda, dvě soupeřící mocnosti… jen o mrtvou dívku ale nejde. Kdo koho vlastně ovládá? (17.10.2018 09:45)
Pracovní místa na dráze musí být zachována, zní z kraje po jednání s Českými drahami (17.10.2018 06:45)
Vražda tyrana není zločin, prohlásil vzor mravnosti Vyšší princip. Jaký byl doopravdy? Tajnosti slavných (17.10.2018 04:45)
V podstatě to byla vydíračka. Naši zastupitelé z ANO mě podráželi, kvůli… Krnáčová na odchodu drsně. Přečetli jsme (17.10.2018 04:30)
Kterak Sobotka s Hamáčkem zahubili levici v Čechách. Komentář Štěpána Chába (17.10.2018 04:30)
Kde se bojí bílí černejch, Češi Němců, transky homosexuálů, muži žen a ženy mužů. MOST! se poprvé představí na severu (17.10.2018 04:15)
Omluva (16.10.2018 18:00)
O takových dobrodružstvích snilo několik generací. Nyní si je můžete vychutnat ve zbrusu novém kabátku (16.10.2018 05:30)
Instagramová válka. Dara otevírá srdce dokořán, Rytmus chce rychle zapomenout. Dnes o lásce. VIP skandály a aférky (16.10.2018 04:45)
Prorodinná politika Polska a České republiky. Komentář Štěpána Chába (16.10.2018 04:30)
Hraje vedle hollywoodských hvězd, právě proto tak zarostl. Roman Šebrle o Žižkovi něco řekl (16.10.2018 04:30)
Modlitba za vlast, lampionový průvod, katedrála v barvách trikolóry, společná hymna, ohňostroj… Plzeň slaví republiku přímo královsky (16.10.2018 04:15)
Originální fotografie ze všech koutů Valašska… Fotosoutěž ´Valašsko 2018´má již vítěze, podívejte se (15.10.2018 16:45)
Osud č. A2026. Strašně mi schází rozhovory s ním, byl moudrý, řekl herec Norbert Lichý. Luděk Eliáš má ve „svém“ divadle bustu (15.10.2018 16:30)
Osud č. A2026. Strašně mi schází rozhovory s ním, řekl herec Norbert Lichý. Luděk Eliáš má ve „svém“ divadle bustu (15.10.2018 16:30)
Sochy Jaro, Léto, Podzim, Zima a Hudba Jana Václava Prchala z konce 18. století jsou jako nové, Jihlava je zrestaurovala (15.10.2018 16:15)
Malá fakulta, velký dopad na přírodu. UHK vsadila na čistou filtrovanou vodu a ušetřila za rok přes tunu plastu (15.10.2018 16:00)

zobrazit všechny články serveru Krajskelisty.cz >>



Dnes je Pondělí 22.10.2018
Dnes má svátek: Sabina
Zítra má svátek: Teodor
východ slunce 06:40
západ slunce 16:54
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít