Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Zpravodajství
  Počasívíce >>
Středa 12. 12.

Sněhové přeháňky
1°C /-2°C
Čtvrtek 13. 12.

Polojasno
-1°C /-3°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Krajskelisty.cz

RECENZE Dominik Dán, Dopis ze záhrobí

Zobrazit zdroj

Publikováno: 13.11.2018 02:45

RECENZE Dominik Dán, Dopis ze záhrobí

Každý rok nám tento slovenský spisovatel připraví dvě nové knihy (snad až s výjimkou roku 2015). A každý rok se jim na stránkách KrajskýchListů.cz věnujeme. Ačkoli nejde o chronologické překlady, které vycházejí současně v Česku i v původním znění na Slovensku, tentokrát Slovart pro vánoční trh připravil skutečnou lahůdku. Dánovu nejnovější kriminálku Dopis ze záhrobí, kterou můžeme bez jakýchkoli problémů zařadit mezi to nejlepší, co někdejší vyšetřovatel sepsal.





           


Diskuze k článku RECENZE Dominik Dán, Dopis ze záhrobí

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Krajskelisty.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Krajskelisty.cz
Statný, důstojný… Přesto se přičinil o jednu z nejkrkolomnějších jazykových zlomyslností. Tajnosti slavných (10.12.2018 03:45)
Milá ČT, pracky pryč od klasiků, když je nehodláš natočit, jak se patří. Ale chrtíš jak Harpagon. A špioni z BIS… Zápisníček A.V. (10.12.2018 03:45)
Tak jo, jdou se psát ty správné dopisy s Amnesty International na záchranu světa. Komentář Štěpána Chába (10.12.2018 03:30)
Medvědí Vánoce v Českém Krumlově, za nimiž je ale smutný příběh. Nyní je v Medvědím příkopu jediná medvědice (10.12.2018 03:15)
Račte vstoupit do muzea, tohle má otevřeno, kdykoli si vzpomenete (10.12.2018 02:00)
Vyhořela stodola se senem pro koně neziskovky v obci Spojil. Kraj se ihned rozhodl, pomůže s obnovou (09.12.2018 04:00)
Nekorektně drzý marketingový mág hodlá vstoupit do české politiky. Chce porazit Babiše, ale jinak než ostatní (09.12.2018 03:30)
Hrdlořezi, loupežníci, ochmelkové a lapkové, zkrátka rozkoš 15. století. Teď je na místě zřícenina kdysi hrdého hradu. Český poutník (09.12.2018 03:30)
RECENZE Tento román je jedním z nejemotivnějších titulů roku. Robert Bryndza, Chladnokrevně (09.12.2018 03:30)
V bývalém vojenském prostoru chtějí spojit úctu k přírodě s pietou k zemřelým a vytvořit les vzpomínek (09.12.2018 03:15)
Catherine Deneuveová, ledová pařížská kráska a sexysymbol 70. let dává svůj šatník do frcu. Sobota Pavla Přeučila (08.12.2018 03:45)
Catherine Deneuveová, ledová pařížská kráska a sexsymbol 70. let dává svůj šatník do frcu. Sobota Pavla Přeučila (08.12.2018 03:45)
Obratná Bohdalka požádala diváky v přímém přenosu, aby jí posílali cukroví. Ukecá každého (08.12.2018 03:30)
Slovinští provokatéři na aktuálním albu po svém ‘oslavují‘ známý muzikál. (P)alba Thomase Landerse (08.12.2018 03:30)
Putování městem, které se mělo stát nacistickým cvičištěm. Naštěstí nácci neuspěli a Neveklov stojí. Český poutník (08.12.2018 03:30)
Již pátá generace Moučků ze Spáleného mlýna věnovala velkorysý dar; zařízení výjimečně zachovalého mlýna (07.12.2018 13:15)
Nechci tě ztratit. To je nová výstava Jindřicha Štreita a jeho žáků. A název platí i o slavném fotografovi a samotném zlínském zámku (07.12.2018 12:30)
Vlna solidarity ze strany studentů byla de facto okamžitá, chválí hejtman. Sbírka studentů středních škol pomohla Koločavě (07.12.2018 04:45)
Krásný Berlíňan z českého sirotčince zazářil v Hollywoodu. A pak zjistil… Tajnosti slavných (07.12.2018 03:45)
„Úspěch světovej, nebo prů*er světovej?“ Naše dějiny se stále opakují. Jako tragédie i jako fraška (07.12.2018 03:30)
Hurá, bude Ježíšek. Aneb jak jsem nikdy nevyrostl z dětského oblouznění stromečkem. Komentář Štěpána Chába (07.12.2018 03:30)
Lázně jsou dar od boha, už se probuďte, vážení. Současná politická reprezentace dupe v porcelánu (07.12.2018 03:15)
Aplikace Prague Histories nabízí jedinečný pohled do minulosti metropole (07.12.2018 02:30)
Že náboženství a humor k sobě nepasují? Věřte, že i dramatický střet odlišných kultur umí pobavit (07.12.2018 02:00)
Báječná akce ´Česko zpívá koledy´ se koná i letos. Jen na Vysočině se již přihlásilo 36 měst, městeček a obcí (06.12.2018 15:45)
Historicky první oživená Mikulášská prohlídka... V srdci Šumavy leží hrad Kašperk se spoustou akcí o adventu, Vánocích i na Silvestra (06.12.2018 15:30)
Jarní podívaná v ČT prý bude ve znamení originální hrané tvorby. Bude to stačit? Premiéry Pavla Přeučila (06.12.2018 03:45)
Když opravdu chcete být herec, musíte pořád hrát. I v nekonečných seriálech. Štěpán Benoni začínal v Ulici, ale… Přečetli jsme (06.12.2018 03:30)
Tajné služby mají hlídat republiku před ohrožením, ne se samy ohrožením stát. Komentář Štěpána Chába (06.12.2018 03:30)
Fenka z množírny putovala republikou, každý ji totiž vyhodil. Nový domov našla až v Táboře (06.12.2018 03:15)
Generálova dcera má dvě možnosti – přidat se k armádě, nebo se vdát. Jenže nechce ani jedno (06.12.2018 02:00)
Turnov má raritu – knihovnu na nádraží. Považuje si jí nejen radnice, ale i její kmotr, herec Tomáš Hanák (05.12.2018 15:30)
Lidičky, nebuďte prasata. Fotopasti ve Šternberku nyní monitorují místa (a pachatele), kde vznikají černé skládky (05.12.2018 15:15)
Hradečtí lesníci již nabízejí své borovičky, levněji než jinde. Prodej kaprů, které kdysi jídal i sám císař, začne až před Vánocemi (05.12.2018 15:15)
Vztahy nejsou jen pracovní, ale především přátelské, říká hejtman. Spolupráce se Slováky je základem zahraničních aktivit kraje (05.12.2018 12:45)
S proradným Cvachem dřela, až mu zachránila kariéru. Celý život ale tajně milovala jiného. Tajnosti slavných (05.12.2018 03:45)
Rozmrzelý Havel před dvaceti lety. Je mi na blití, když čtu noviny a sleduji situaci v zemi (05.12.2018 03:30)
Angelina Jolie a Brad Pitt vystavují pánubohu reparát z biologie. Dokonalé chucpe. Komentář Štěpána Chába (05.12.2018 03:30)
Specialisté na akciové trhy přirovnávají konopný boom k bitcoinu, prozradil muž, který stojí za byznysem s lékařskou marihuanou (05.12.2018 03:15)
Brožová má už napečeno, ale čekají ji asi osamělé Vánoce. Doktorka Kellerová totiž prozradila… VIP skandály a aférky (04.12.2018 03:45)
Novinář varoval, že Česko čelí největší bezpečnostní hrozbě. A sklidil uznání (04.12.2018 03:45)
Půjde odstřelit Babiše tradičními politickými čachry? Ztuha, podpora dál poroste. Komentář Štěpána Chába (04.12.2018 03:30)
Natvrdlý chlapík s brýlemi a ošuntělým baloňákem, co krájí dva dny staré housky. V Litoměřicích je Galerie Felixe Holzmanna (04.12.2018 03:15)
Podnikatelské půjčky pro spotřebitele. Cesta do pekla, která vás může připravit o dům (04.12.2018 02:15)
Pražané budou poslední týden v roce opět sportovat zdarma (04.12.2018 02:00)
I ta nejkrásnější umělecká díla mohou být notně děsivá. Zvlášť když je kdosi vyřezává do svých obětí zaživa (04.12.2018 02:00)
Počty německých turistů v Pardubickém kraji se neustále zvyšují... Východní Čechy zaujaly na veletrhu v Lipsku (03.12.2018 04:30)
V Česku máme samé dobrácké čerty, zatímco jinde se ďábla bojí. Neblbneme náhodou dětem (i sobě) hlavu? Zápisníček A.V. (03.12.2018 03:45)
Mistr improvizace v pravou chvíli nikdy nezaváhal. Svoboda ale pro něj přišla pozdě. Tajnosti slavných (03.12.2018 03:45)
Německo za nás právě ratifikovalo Globální pakt o migraci. Komentář Štěpána Chába (03.12.2018 03:30)

zobrazit všechny články serveru Krajskelisty.cz >>



Dnes je Úterý 11.12.2018
Dnes má svátek: Dana
Zítra má svátek: Simona
východ slunce 07:56
západ slunce 15:56
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít