Nastavit jako domovskou stránku Přidat do oblíbených
Zpravodajství
  Počasívíce >>
Středa 27. 9.

Polojasno
20°C /8°C
Čtvrtek 28. 9.

Polojasno
20°C /9°C
  Nejčtenější články


  Spolupracujeme

Podpořte nás a přidejte si odkaz na Vaše stránky.

>> vybrat zdrojový kód odkazu

  Kontakt
E-mail: info(at)ctusi.info
 
Krajskelisty.cz

RECENZE Mrazivý Sběratel motýlů. Kniha, která vás přiková a zhmotní váš strach

Zobrazit zdroj

Publikováno: 17.09.2017 04:00

RECENZE Mrazivý Sběratel motýlů. Kniha, která vás přiková a zhmotní váš strach

Je dobře, když se od knihy čeká hodně? Podle nás ne. Máme rádi takové tituly, které si nás nenápadně najdou sami. Protipólem právě vyřčeného je novinka nakladatelství XYZ Sběratel motýlů. Mrazivá a zneklidňující kniha. Očekávaná, ověnčená desítkami tisíc kladných hodnocení. Takové to čtení, které vám projde tělem a chvílemi budete chtít tento hutný román odložit. Navzdory tomu, že jsme se bestselleru úmyslně vyhýbali, nakonec nás doslova spolknul.





           


Diskuze k článku RECENZE Mrazivý Sběratel motýlů. Kniha, která vás přiková a zhmotní váš strach

Přidat komentář

K tomuto článku ještě nikdo nepřidal komentář, buďte první.



Provozovatel serveru ctusi.info nezodpovídá za tento článek, ale jeho vydavatel - "Krajskelisty.cz". Pokud máte pocit, že článek porušuje zákon, můžete nám o tom dát vedět na email info@ctusi.info




Další zprávy z Krajskelisty.cz
Nemocnice v Ostravě byla v katastrofálním stavu, všechno nám padalo na hlavu. Zato ta radost lékařů i pacientů po rekonstrukci (25.09.2017 12:15)
Jak si natáčel nehybné tělo Jana Třísky za smíchu pozorujících turistů. Pondělní komentář pro otrlé (25.09.2017 12:00)
Krásná Grace Kelly obětovala kariéru, aby zachránila Monako. Ale nakonec za to zaplatila životem (25.09.2017 04:45)
Japonsko ožije v Kroměříži. Ojedinělá expozice vzácných bonsají a suiseki na výstavě Floria Podzim (25.09.2017 04:45)
Dominovat nechce jenom vůl. Komu se to nelíbí, ať se snaží a nestěžuje si v novinách, říká kontroverzní nádiva a nafoukanec (25.09.2017 04:30)
Logika EU. Práce nebude, proto potřebujeme co nejvíc migrantů, aby ji za nás dělali… Pondělní komentář Štěpána Chába (25.09.2017 04:30)
Pardubické zdravotnictví pracuje na daleko větší efektivnosti služeb nemocnic, které zvýší komfort pacientů (25.09.2017 04:30)
Dominovat nechce jenom vůl. Komu se to nelíbí, ať se snaží a nestěžuje si v novinách, říká slavný herec, jehož mnozí mají za kontroverzního nádivu a nafoukance (25.09.2017 04:30)
Finanční úřad = novodobý Bůh. Předložíte důkazy? Jediná úřednice rozhodne o jejich platnosti a pošle firmu klidně ke dnu. Životní K.O. (25.09.2017 04:15)
Finanční úřad = novodobý Bůh. Jediná úřednice rozhodne a pošle firmu klidně ke dnu. Životní K.O. (25.09.2017 04:15)
Barevné popelnice se u rodinných domů vyplatily, nevytříděný odpad klesl skoro na půlku. Byty chce město vybavit speciálními taškami (25.09.2017 04:00)
Nezávislí experti ocenili kvalitu pirátského programu v oblasti životního prostředí (25.09.2017 04:00)
Laver Cup z druhé strany: Nadšení z Nadala a Federera. Ale proč tohle udělali Berdychovi? Nedělní komentář (24.09.2017 11:00)
Laver Cup z druhé strany: Nadšení z Nadala a Federera. Ale proč tohle udělali Berdychovi? (24.09.2017 11:00)
Geniální samouk se tak vypracoval, že si před ním lidé na ulici uplivovali. A když se naštval, padaly v šatně facky… Tajnosti slavných (24.09.2017 04:45)
Geniální samouk se tak vypracoval, že si před ním lidé na ulici uplivovali. A když se naštval, padaly v divadelní šatně facky… Tajnosti slavných (24.09.2017 04:45)
Kdo z vás na to má? Rozvodová válka Paroubkových, do které zasáhly hned dvě další expremiérovy ženy. Petra chce 140 tisíc měsíčně (24.09.2017 04:30)
Tragická a předčasná smrt nejobdivovanějších a nejkrásnějších žen světa. Byla nespravedlivá, nebo milosrdná? (24.09.2017 04:30)
Jak se dělá nový Leoš Mareš? Chce to čas, peníze a nesnažit se být úplně všude, říká Michel Fleischmann (24.09.2017 04:15)
Pohádkový les Prahy 5 přilákal více než sedmnáct tisíc lidí. Radní Petr Lachnit se do akce vrhl s nasazením života (23.09.2017 20:15)
Kam na pozdní dovolenou? Vypravit se k našim východním sousedům se určitě vyplatí. Přišlo na to i UNESCO (23.09.2017 07:00)
Luxusní kočka, luxusní barák… Tenhle chlap si fakt umí život zařídit. Ale třetí svatba po sedmdesátce, to už je fakt odvaz. Tajnosti slavných (23.09.2017 04:45)
Luxusní kočka, luxusní barák… Tenhle chlap si umí život zařídit. Ale třetí svatba po sedmdesátce, to už je fakt odvaz. Tajnosti slavných (23.09.2017 04:45)
Nikoho nezajímal názor matky a stav malé holčičky… Herečka Ivana Jirešová o střídavé péči, kterou rozhodně nedoporučuje a která je prý na ústupu (23.09.2017 04:30)
Už jsem si všechno dokázal, kam dál bych to měl hnát? Spisovatel o antidepresivech, které nedovolí pád, ale ani vzestup; i o tom, kolik teď prodává knížek (23.09.2017 04:30)
Místo zaslouženého obdivu výsměch a nadávky do komoušů. V třídírně odpadu seškrabávala potkany, přitom zvracela; reportérka se zvedla od kompu a… (23.09.2017 04:15)
Císařské lázně: Nekonečný příběh. Politici slibují a slibují, ale nakonec se na opravu historické budovy budou skládat občané jako na Zlatou kapličku (22.09.2017 16:15)
Cílem minireferend je sice zjistit názor občanů, ale mnohem důležitější je, že vůbec dostávají možnost vyjádřit se... Začíná čas přímé demok (22.09.2017 13:15)
Rozpočet 500 milionů ročně. Pardubický hejtman Netolický říká: Nehrajme si na mocipány a zvažme zrušení Státního fondu dopravní infrastruktury (22.09.2017 13:00)
Všechny pány ať vezme ďas... Pirátská jízda svobody se blíží ke svému konci. Po včerejší zastávce v Kutné Hoře ve středních Čechách zbývá je (22.09.2017 12:45)
Že by zrcadlo naší doby? Tahle holka má práci na prd, bydlení ještě horší, na krku gigantickou studentskou půjčku… A navíc vůbec netuší, kdo vlastně je (22.09.2017 10:15)
Zákeřná nemoc, definitivní konec velkého snu i lásky. Od ran osudu zkrátka neochrání ani sbírka Zlatých slavíků… Tajnosti slavných (22.09.2017 04:45)
Svátek sklizně i letos provoní Pernštýnské náměstí i zámek: 24. září začínají dožínky. Přinášíme program desítek akcí (22.09.2017 04:45)
Jako by Nagyové z oka vypadla… Zaorálkova přítelkyně dostala výpověď z ČT. Kdo by to do toho Luboše řekl, že je takový svůdník (22.09.2017 04:30)
Je potřeba sprostej hlas chlápka, který rokenrol i žije… Herec a muzikant o tom, proč nemusel Gotta, svobodě jménem cigarety i jak praskají ´pilíře´ života (22.09.2017 04:15)
Hysterický okamurovec, Stropnický vs. Stropnický a rodičovský záhlavec, přesvědčivá Černochová a jakou chybu udělal Pirát Bartoš... Páteční komentář Š (22.09.2017 04:15)
Ocenění pro obyčejné lidi, kteří dělají neobyčejné věci... Cena Křesadlo pod patronací Bolka Polívky zamířila do Brna. Nominujte i vy ´svého´ dobrovolníka (21.09.2017 11:00)
Jen na základě zpřesněných dat můžeme být schopni nastavit účinná řešení... Město Liberec zahájilo mapování sociálně vyloučených lokalit, ubytove (21.09.2017 10:30)
Novoměstská nemocnice opraví heliport. Kraj pomůže částkou 1,5 milionu korun (21.09.2017 10:15)
Novoměstská nemocnice musí opravit heliport, stavbaři to zfušovali... Kraj pomůže částkou 1,5 milionu korun (21.09.2017 10:15)
Cesta do pralesa Česko-Saského Švýcarska. Výstava v Krásné Lípě, která tu ještě nebyla (21.09.2017 09:15)
Krása i zranitelnost... Cesta do pralesa Česko-Saského Švýcarska. Výstava v Krásné Lípě, která tu ještě nebyla (21.09.2017 09:15)
Vodní elektrárna Hněvkovice oslavila čtvrtstoletí provozu volným vstupem pro veřejnost (21.09.2017 07:15)
Válka hvězd v televizi Barrandov. Napřed to odnesl Magnusek, potom Brožová, nyní Cibulka s Jagelkou. Kdo je na řadě dál? (21.09.2017 04:30)
Tuto okouzlující českou filmovou hvězdu nechtěli pustit zpět domů. Skončila proto v zapomnění (21.09.2017 04:30)
Nejúčinnější zbraní není láska a soucit, ale dobře promazaný kvér. Čtvrteční komentář Štěpána Chába (21.09.2017 04:30)
Je brutální vražda v Dobřanech u Plzně jen začátek? Podle sociologů určitě. Ghetta sociálně vyloučených rostou jako houby po dešti (21.09.2017 04:15)
Princezny, draci i ´pavoukové´ palačinky... Radní ´pětky´, Petr Lachnit, zve na pohádkový les v Zahradě Kinských (20.09.2017 14:30)
Vzdělávací den na Rodinné farmě Částkov je již ve čtvrtek. Nakoupíte si zdravé potraviny a seznámíte se třeba s touto pohlednou krávou (20.09.2017 07:30)
S hybridem i do parku. Sbohem, otřískané Škodovky, strážníci ve Františkových Lázních jezdí nově v Toyotě C-HR. A turisté se s mazlíkem fotí (20.09.2017 07:30)

zobrazit všechny články serveru Krajskelisty.cz >>



Dnes je Úterý 26.09.2017
Dnes má svátek: Andrea
Zítra má svátek: Jonáš
východ slunce 06:00
západ slunce 17:48
  Aktuální kurzy měnvíce >>
  Naposledy okomentované články
  Facebook
Aktivních RSS kanálů: 280 (c)2009 CTUSI.INFO info@ctusi.info powered by TECTONIC web engine (Profi-weby.cz)

Vypněte prosím AdBlock alespoň při prohlížení webu CTUSI.INFO

Bez příjmů z reklam to neutáhneme.
Děkujeme! Zavřít